- Thank you received: 274
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
bouzk wrote: Καλησπέρα,
είμαι κάτοχος ps3 αλλά σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση στην νέα γενιά κονσολών με xbox one, κυρίως λόγο τιμής. Έχω όμως κάποιες απορίες:
1) Υπάρχει "επαρκή" βάση χρηστών στην Ελλάδα;
2) Υπάρχει περίπτωση να σταματήσει η online υποστήριξη (όπως στο xbox360)
3) Αν δεν είμαι συνδρομιτής gold -λέμε τώρα, αν δεν υπάρχει ούτε το 60 το χρόνο...- μπορώ να παίζω offline ή "κλειδώνει" μετά από ένα διάστημα η κονσόλα;
4) Τα παιχνίδια που κατεβάζεις δωρεάν από το gold τα έχεις στην διάθεσή σου για ένα μήνα ή για όσο είσαι συνδρομητής;
Ευχαριστώ!
Υ.Γ. Τα ερωτήματά μου μπορεί να έχουν απαντηθεί σε άλλα topic ή και σε αυτό σε προηγούμενα post... Αν είχα χρόνο να τα ψάξω, δεν θα σας ενοχλούσα...
jimerebus wrote: To XBOX ONE ήταν η κονσολα με τις περισσοτερες πωλησεις των Αύγουστο....
Σύμφωνα με τη Microsoft, η μηνιαία αναφορά του NPD Group δίνει τον τίτλο περισσότερων πωλήσεων για τον Αύγουστο στο Xbox One.
Το Xbox One S "είναι η μόνη διαθέσιμη κονσόλα αυτό το καλοκαίρι με ενσωματωμένο UHD 4K Blu-ray, 4K video streaming, και HDR για βίντεο και gaming," σε αντιθεση με το PS4 Pro που δεν έχει υποστήριξη για 4K Blu-ray.
RemaliMal wrote: thnx bro αλλα τι φαση το downloading με το install ειναι το ιδιο? ολα τα games απο το store θελουν και downloading και install? και απ οσο ξερω μπορεις ενω κανεις install να πεξεις, εμενα δεν με αφηνει και εχει παει 55%. κατεβαζει με 10 Mb/s. δλδ για το witcher και το halo ποσες ωρες θα κανει ?