Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
06 Sep 2016 16:55 #187220 by Panagiotis
Τα παιχνίδια του 360 με gold που ειναι και backwards compatible (όπως το forza horizon)πως μπορώ να τα κατεβάσω στο one?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2016 17:35 #187222 by Ανθή Ιωαννίδου

Agent94 wrote: Τα παιχνίδια του 360 με gold που ειναι και backwards compatible (όπως το forza horizon)πως μπορώ να τα κατεβάσω στο one?

Οι ψηφιακοί τίτλοι που ήδη έχεις και αποτελούν μέρος του καταλόγου παιχνιδιών που είναι συμβατά με προηγούμενες εκδόσεις θα εμφανιστούν αυτόματα στην ενότητα "Ready to Install" (Έτοιμο προς εγκατάσταση) στο Xbox One σου.

More
06 Sep 2016 18:48 #187225 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε Agent94, σε αντίθεση με τα Games with Gold του Xbox One που χρειάζονται, μόνο, Gold συνδρομή, τα backwards compatible Games with Gold του Xbox 360 χρειάζονται και τρόπο πληρωμής, όπως πιστωτική κάρτα. Άρα, θα πρέπει να "συνδέσεις" έναν τρόπο πληρωμής στον λογαριασμό σου, για να πάρεις (δωρεάν, πάντα) το Xbox 360 Game with Gold που δίνει η MS.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
06 Sep 2016 21:04 #187227 by alexandros
Καλησπέρα παιδιά. Έχω να αγοράσω κονσάλα από το ps2 :Pαλλά τώρα αποφάσισα να πάρω ενα xbox (κυρίως επειδή το pc μου ειναι αρχαιο και δεν εχω λεφτα να το αναστήσω ώστε να παίζω Doom, battlefield 1 και τέτοιου είδους παιχνίδια). Είδα στο skroutz οτι έχει την xbox one elite 1tb στα 350 ευρω ( σκέφτομαι να πάρω αυτη και όχι την απλη που κανει 280 επειδη έχει το elite gamepad που ειδα στο βιντεο ότι είναι εξαιρετικό και αξιζει τα λεφτα του). Αξίζει όμως να παρω το xbox one στα 350 ευρω, ενω το xbox one s 1tb με το fifa 17 έχει και αυτο 350 ευρω?

More
06 Sep 2016 21:56 #187232 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ είμαι υπέρ του να πάρεις το Xbox One S. Το Elite Controller είναι φανταστικό, αλλά μπορείς να το προμηθευτείς και ξεχωριστά στο μέλλον.

Η Elite έκδοση που αναφέρεις έχει ως πλεονέκτημα τον υβριδικό σκληρό, αλλά από την άλλη το Xbox One S είναι μικρότερο, ελαφρύτερο, κάποια games τρέχουν σε υψηλότερο frame rate και κυρίως έχει μικρότερη κατανάλωση ρεύματος. Άρα σε βάθος χρόνου θα εξοικονομήσεις ακόμη περισσότερα χρήματα. Ελπίζω να σε κάλυψα.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, alexandros

More
06 Sep 2016 22:08 #187233 by pavlos afisidis
Οπως ειπε και ο Παντελης, και εγω θα σου προτεινα το Xbox One S να παρεις παρα το κανονικο

More
06 Sep 2016 23:25 #187234 by alexandros
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!Γενικά σε σχέση με το παλιό έχει μεγάλη διαφορά? Εννοώ αν κάποιος δεν εχει (όπως και εγω) 4k τηλεοραση, θα δει διαφορά? αξιζει?

More
07 Sep 2016 00:39 #187239 by A

redpirate wrote: Σε ευχαριστω παρα πολυ!!Γενικά σε σχέση με το παλιό έχει μεγάλη διαφορά? Εννοώ αν κάποιος δεν εχει (όπως και εγω) 4k τηλεοραση, θα δει διαφορά? αξιζει?

Σου απάντησε ήδη ο Lordwinter "κάποια games τρέχουν σε υψηλότερο frame rate"

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: alexandros

More
07 Sep 2016 14:35 #187258 by ΜπΚ
Καλησπέρα,
είμαι κάτοχος ps3 αλλά σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση στην νέα γενιά κονσολών με xbox one, κυρίως λόγο τιμής. Έχω όμως κάποιες απορίες:
1) Υπάρχει "επαρκή" βάση χρηστών στην Ελλάδα;
2) Υπάρχει περίπτωση να σταματήσει η online υποστήριξη (όπως στο xbox360)
3) Αν δεν είμαι συνδρομιτής gold -λέμε τώρα, αν δεν υπάρχει ούτε το 60 το χρόνο...- μπορώ να παίζω offline ή "κλειδώνει" μετά από ένα διάστημα η κονσόλα;
4) Τα παιχνίδια που κατεβάζεις δωρεάν από το gold τα έχεις στην διάθεσή σου για ένα μήνα ή για όσο είσαι συνδρομητής;
Ευχαριστώ!
Υ.Γ. Τα ερωτήματά μου μπορεί να έχουν απαντηθεί σε άλλα topic ή και σε αυτό σε προηγούμενα post... Αν είχα χρόνο να τα ψάξω, δεν θα σας ενοχλούσα...

More
07 Sep 2016 18:30 #187262 by Πιέρρος Φουστέρης
1) Επαρκή; Όχι. Όπως και με την προηγούμενη γενιά, έτσι και σε αυτήν, οι περισσότεροι Έλληνες προτίμησαν (και προτιμούν) τη μεριά της Sony. Αν ο λόγος που ρωτάς, όμως, είναι αν θα έχεις Έλληνες να παίξεις μαζί τους, πιστεύω πως έχουμε αρκετούς εδώ για να σε βοηθήσουν με ό,τι χρειαστείς (achievements κτλ.) αλλά και για να παίξεις για πλάκα.
2) Όχι. Θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να δούμε κάτι τέτοιο.
3) Offline μπορείς, φυσικά, να παίξεις όποιο παιχνίδι έχεις. Online μόνο με Gold συνδρομή.
4) Τα έχεις στη διάθεσή σου όσο είσαι συνδρομητής.
Όποτε αγοράσεις κονσόλα και αποκτήσεις άποψη, θα θέλαμε πολύ να την ακούσουμε. Επίσης, αν αγοράσεις συνδρομή, κάνε add όσους αναγνώστες του GW έχουν γράψει το Gamertag τους στο σχετικό topic !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: ΜπΚ