Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
08 Aug 2016 13:59 #186042 by pavlos afisidis
@fits79
5.Δν χρειαζετε να μπαινεις στο προφιλ του αλλου για να στειλεις ηχητικο μηνυμα.Αμα εχεις στειλει η σου εχει στειλει καποιος γραπτω μηνυμα,πας στα μημυματα και στελνεις ηχητικο μηνυμα απο εκει .Το ιδιο και στο Ps4 ετσι στελνω και εγω

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Aug 2016 14:24 #186044 by Πιέρρος Φουστέρης
Warning: Spoiler!

Λες τη λέξη "fanboy" λες και είναι προσβολή. Και εσύ fanboy της Sony είσαι, αλλά δεν βλέπω να αντιδράς άσχημα όταν το λες.
1) "Μέχρι στιγμής, έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από την κονσόλα μου. Αυτό δε σημαίνει πως δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα και πως δεν έχω εκνευριστεί/δυσαρεστηθεί. Το γεγονός ότι δεν τα έχω αναφέρει δε σημαίνει πως "τα παίρνω από την Microsoft"." Λες στους άλλους να μάθουν να διαβάζουν. Κάνε και εσύ το ίδιο, σε παρακαλώ.
2) Εγώ πιστεύω πως δεν είναι αναγκασμένοι να σου δίνουν το headset. Σου προσφέρουν την κονσόλα, το χειριστήριό σου κτλ. Αν θες να μιλάς με τους φίλους σου, αγόρασε ένα για σένα ή χρησιμοποίησε αυτό που έχεις. Νομίζεις πως όλοι παίζουν online και, πόσο μάλλον, με φίλους τους; Εγώ είχα το Xbox One για 6 μήνες πριν παίξω Online. Τα ακουστικά τα χρησιμοποιούσα μόνο για να κάνω mute την τηλεόραση και να απολαμβάνω τον ήχο χωρίς να ενοχλώ τους άλλους.
3) Δεν κατάλαβες τι γράφω. Ξαναδιάβασε τι έγραψα και, αν ακόμα έχεις απορία, πες το μου να στο εξηγήσω.
4) Καλά θα ήταν να άφηνες τις ειρωνείες. Δεύτερον, το ένα τέταρτο ήταν τρόπος του λέγειν, δεν το εννοούσα κυριολεκτικά. Ήθελα να πω πως δεν χρειάζεται να έχει (ή είχε) κάποιος στην κατοχή τους τις 2 κονσόλες για να εκφράσει άποψη. Απλά, να έχει περάσει λίγο χρόνο μαζί τους. Αν θες να μιλήσουμε με νούμερα, νομίζω μία-μιάμιση ώρα είναι αρκετή ώρα. Και για το παιχνίδι σου φτάνει, και για το Online σου φτάνει, και για να κάνεις browse το store και το μενού σου φτάνει.
8 Αυγούστου και καθόμαστε και σχολιάζουμε γιατί η Microsoft δεν έβαλε headset στο πακέτο του Xbox One S. Ποιοτικός χρόνος ξεκούρασης για το καλοκαίρι μας. (Y)

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
08 Aug 2016 14:25 #186045 by Grigoris
Ειπα εγω πουθενα αν σου εχουν στειλει μυνημα για να απαντησεις?
Οταν μιλαω να στειλεις ηχητικο μήνυμα εννοω εξ' αρχης νεο μήνυμα οχι απαντηση σε ηδη υπαρχον μήνυμα που σου εχουν στειλει.

More
08 Aug 2016 14:34 #186046 by Grigoris

DoUzOs wrote:

Λες τη λέξη "fanboy" λες και είναι προσβολή. Και εσύ fanboy της Sony είσαι, αλλά δεν βλέπω να αντιδράς άσχημα όταν το λες.
1) "Μέχρι στιγμής, έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από την κονσόλα μου. Αυτό δε σημαίνει πως δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα και πως δεν έχω εκνευριστεί/δυσαρεστηθεί. Το γεγονός ότι δεν τα έχω αναφέρει δε σημαίνει πως "τα παίρνω από την Microsoft"." Λες στους άλλους να μάθουν να διαβάζουν. Κάνε και εσύ το ίδιο, σε παρακαλώ.
2) Εγώ πιστεύω πως δεν είναι αναγκασμένοι να σου δίνουν το headset. Σου προσφέρουν την κονσόλα, το χειριστήριό σου κτλ. Αν θες να μιλάς με τους φίλους σου, αγόρασε ένα για σένα ή χρησιμοποίησε αυτό που έχεις. Νομίζεις πως όλοι παίζουν online και, πόσο μάλλον, με φίλους τους; Εγώ είχα το Xbox One για 6 μήνες πριν παίξω Online. Τα ακουστικά τα χρησιμοποιούσα μόνο για να κάνω mute την τηλεόραση και να απολαμβάνω τον ήχο χωρίς να ενοχλώ τους άλλους.
3) Δεν κατάλαβες τι γράφω. Ξαναδιάβασε τι έγραψα και, αν ακόμα έχεις απορία, πες το μου να στο εξηγήσω.
4) Καλά θα ήταν να άφηνες τις ειρωνείες. Δεύτερον, το ένα τέταρτο ήταν τρόπος του λέγειν, δεν το εννοούσα κυριολεκτικά. Ήθελα να πω πως δεν χρειάζεται να έχει (ή είχε) κάποιος στην κατοχή τους τις 2 κονσόλες για να εκφράσει άποψη. Απλά, να έχει περάσει λίγο χρόνο μαζί τους. Αν θες να μιλήσουμε με νούμερα, νομίζω μία-μιάμιση ώρα είναι αρκετή ώρα. Και για το παιχνίδι σου φτάνει, και για το Online σου φτάνει, και για να κάνεις browse το store και το μενού σου φτάνει.
8 Αυγούστου και καθόμαστε και σχολιάζουμε γιατί η Microsoft δεν έβαλε headset στο πακέτο του Xbox One S. Ποιοτικός χρόνος ξεκούρασης για το καλοκαίρι μας. (Y)

Μα εγω δεν ειμαι fanboy εσυ το παραδεχτηκες και μονος σου οτι εισαι δεν σου ειπα εγω οτι εισαι.
01. Ακριβως αυτο σημαινει fanboy που λες εδω οτι ενω εχεις βρει τα οποια προβληματα στην κονσολα της ms δεν τα λες ποτε. Ενω αν ηταν προβληματα της αντιπαλης εταιριας πιστεψε με θα τα ελεγες κανονικοτατα.
02. Απο τη στιγμη που η ιδια η ms διαφημηζη το online & multiplayer κομματι της κονσολας της δεν μπορει στο πακετο της να μην δινει ενα εξαρτημα που ειναι απαραιτητο για να παιξεις αυτο το μερος της κονσολας. Ακομα και ενα υποτιπωδες για τα ματια του κοσμου handsfree.
03. Οχι δεν το καταλαβαινω για εξηγησε μου σε παρακαλω πολυ.
04. Καλο ειναι να ακριβολογουμε γιατι παλιοτερα οταν εγω ειχα αναφερει οτι για να κρινω ενα παιχνιδι αν μ' αρεσει πρεπει να παιξω 1 με 2 ωρες με αυτο το παιχνιδι και οχι να το τερματισω ολοι ειχανε πεσει να με φανε οτι οι 2 ωρες δεν ειναι αρκετες κ.τ.λ.

More
08 Aug 2016 15:29 #186048 by pavlos afisidis
fits79
Και εξ' αρχης γινετε

More
08 Aug 2016 15:53 #186050 by Grigoris
Οχι δεν γινεται.
Αν εξ' αρχης πας στο ονομα καποιου αριστερα και πατησεις send message δεν σου βγαζει πουθενα το ηχιτικο εκτος αν πας μεσα στο profile του και πατησεις απο εκει send message τοτε ναι σου βγαζει και το μικροφωνακι για να του στειλεις ηχιτικο μυνημα.

Εχω δοκιμασει μεχρι τωρα 3 διαφορετικα handsfree στο μοχλο του xbox one s και απο κανενα, μα κανενα δεν μπορουν να με ακουσουν.
Εγω τους ακουω απο την τηλεοραση αλλα απο το handsfree τιποτα.

More
08 Aug 2016 23:14 #186066 by pavlos afisidis
@fits79
Δν χρειαζετε να πας στο προφιλε του αλλου για να στειλεις ηχητικο μηνυμα .Πολυ απλα πας στα μηνυματα πατας new message επιλεγεις τν φιλο που θες πατας σε αυτον που θες να στειλεις και σου εμφανιζεται το μικροφωνακι.

More
09 Aug 2016 01:08 - 09 Aug 2016 11:01 #186068 by Grigoris
Και υστερα μου λετε γιατι κραζω τη ms. Γιατι αραγε.
Καινουργια κονσολα 1 ημερας το xbox one s και εβαλα το δικο μου μειλ για να το δοκιμασω(Και μαλλον καλα εκανα)

Απο το καλημερα σας 3 προβληματα ετσι για να αρχησουμε

01. Εγκατεστησα/κατεβασα καποια παιχνιδια που ειχα αγορασει κανονικα στο μειλ μου οταν ειχα το xbox one και ενω τα εγκατεστησε/κατεβασε κανονικα παω τωρα να τρεξω καποια απο αυτα χωρις να ειναι συνδεδεμενη η κονσολα στο ιντερνετ.
Και μαντεψτε δεν ξεκιναει κανενα μα κανενα απο αυτα ολα βγαζουν κωδικο λαθους "0x8027025a"Microsoft το μεγαλειο σου για ακομα μια φορα.
Δηλαδη για να δουλεψει σχετικα σωστα η κονσολα πρεπει να ειναι συνεχως στο ιντερνετ? Νομιζα οτι αυτη την ασθενια την ειχαμε αφησει πισω στην e3 2013 χαρις το κραξιμο του κοσμου που εφαγε τοτε η ms με το always online.
Μετα απο αμετρητα restart της κονσολας μερικα απο τα παιχνιδια τελικα παιζουν ακομα και αν εισαι ofline αλλα μερικα οχι ολα.
Και δοκιμασα ετσι για πλακα να κανω ενα block mac addrss του wireless & wan της κονσολας εκει ειναι που δεν επαιζε κανενα μα κανενα παιχνιδι κατι που στο xbox360 δεν υπηρχε κανενα απολυτως προβλημα ειτε με ιτνερνετ, ειτε χωρις, ειτε με μπλοκαρισμενα τα mac address του επαιζαν τα παντα μια χαρα.
Για ακομα μια φορα Ms πας μπρος πισω.

02. Ενω παιζω ή ακομα και αν ειμαι στο dashboard ξαφνικα σταματαει η κονσολα να στελνει σημα στην τηλεοραση με αποτελεσμα να λαμβανω το κλασικο σημα της τηλεορασης οτι δεν υπαρχει σημα πηγης ή καπως ετσι. Παρολο που και η κονσολα αλλα και η τηλαοραση(samsung 4k) ειναι ανοιχτα.
Με μονη λυση να κλεισω/ανοιξω τη κονσολα ή να αλλαξω καναλι 2-3 φορες στην τηλεοραση μηπως και δειξει σημα του xbox one s.
Εννοειτε για ακομα μια φορα το xbox one s εχει συνδεθει με καλωδια που ειχε μεσα το πακετο ετσι και το hdmi αλλα και του ρευματος.

03 προβλημα στο καπακι δοκιμασω 3 διαφορετικα handsfree(Iphone, samsung, htc) στην audio jack 3.5mm του χειρηστηριου και ενω αναγνωριζει κανονικα οτι μπηκε handsfree ειναι σαν να μην το εβαλα ποτε μου αφου ουτε ηχιτικα μηνυματα μπορω να στειλω, ουτε σε παρτυ τσατ να μιλησω τιποτα(εννοειτε δεν εχω mute κανενα απο τα handsfree).
Edit: Τωρα που ξαναδοκιμασα της samsung & htc δουλευανε κανονικα χωρις να αλλαξω απολυτως τιποτα στις ρυθμησεις.
Microsoft το μεγαλειο σου.

Μετα απο ολα αυτα ακομα επιμενετε να με πειστετε οτι το xbox one ειναι μια κονσολα που εχει μικροπροβληματα που μπορεις να ζησεις με αυτα ετσι.
Αμ δε ποτε δεν θα το πιστεψω και με κανει και η ιδια η ms με ολα της τα προβληματα να μην την πιστεψω.

Η κονσολα ειναι αγορασμενη απο την ιδια την microsoft και εννοειτε καινουργια/σφραγισμενη ετσι για να μην πει κανεις οτι ειναι χαλασμανη ή μεταχηρισμενη.
Last edit: 09 Aug 2016 11:01 by Grigoris.

More
09 Aug 2016 01:36 #186070 by Πιέρρος Φουστέρης

Δεν χρειάζεται να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, ούτε να προσπαθείς να μην το παραδεχθείς. Εδώ και καιρό, έχει γίνει ξεκάθαρο ποια εταιρεία προτιμάς και ποια όχι. Νομίζω πως οι περισσότεροι το έχουν καταλάβει για σένα, αν δεν το έχεις κάνει εσύ ήδη. Επίσης, είπα εγώ ότι το είπες εσύ ότι είμαι fanboy; Για δεύτερη φορά, θα σου ζητήσω να διαβάζεις τι γράφω πριν σχολιάσεις. Λες άλλα 'ντι άλλων.
1) Συγγνώμη, δε γνώριζα ότι θα έπρεπε να κάθομαι να γράφω λίστες με αυτά που μου αρέσουν και αυτά που δεν μου αρέσουν στο Xbox One. Ήθελα να γράψω για τα θετικά, όταν πήρα την κονσόλα. Ήθελα να γράψω τα θετικά, όταν γύρισαν άλλοι και την "έθαψαν". Γράφω ό,τι θέλω, όποτε το θέλω. Αν θελήσω ποτέ να γράψω τα αρνητικά, να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνω. Μέχρι τότε, το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι παραδέχομαι πως υπάρχουν αρνητικά. Δεν με επηρεάζουν και τόσο, όμως, μιας και τα θετικά, για μένα, καλύπτουν, και με το παραπάνω, τα αρνητικά.
2) Μια χαρά μπορεί να μη δίνει ένα "εξάρτημα που είναι απαραίτητο για να παίξεις με την κονσόλα". Εάν θέλεις headset για να μιλάς με τους φίλους σου, μπορείς να αγοράσεις ένα. Σου έδωσε τη δυνατότητα να στέλνεις ΠΜ στους φίλους σου. Μια χαρά είναι κι αυτό.
3) Λέω την άποψή μου για το γεγονός ότι η Microsoft δεν έβαλε headset στο πακέτο του Xbox One S. Γυρνάς και μου λες (χωρίς καμία, απολύτως, λογική) ότι "τα παίρνω από την Microsoft", επειδή, απλά λέγοντας την άποψή μου, την υποστηρίζω ασυζητητί. Ο efane σε ρωτάει με ποια λογική κατέληξες στο συμπέρασμα ότι "τα παίρνω από την Microsoft", μιας και, πολύ απλά, είπα απλώς την άποψή μου. Απαντάς στον efane το εξής:
" Οταν λεω " δεν τα παιρνω απο την ms" εννοω οτι επειδη δεν ειμαι fanboy λεω και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα οποιασδηποτε κονσολας(Ακομα και του ps4 που συμπαθω)."
Δηλαδή, μιλάς για τον εαυτό σου, ενώ εκείνος σε ρώτησε γιατί κατηγόρησες εμένα ότι "τα παίρνω από την Microsoft". Δεν ρώτησε για σένα, για την κατηγορία προς το πρόσωπό μου ρώτησε. Τώρα; Κατάλαβες;

1) Δεν σε ρωτάμε γιατί κράζεις την Microsoft, το γνωρίζουμε ήδη.
2) Το error που ανέφερες σχετίζεται με το Sign In ή με το "τρέξιμο" κάποιας εφαρμογής του Xbox One. Θα χρειαστεί να μας αναφέρεις τι κατέβασες/εγκατέστησες, για να ξέρουμε ποιο, ακριβώς, είναι το πρόβλημα. Διάβασα, πάντως, στο support του Xbox (στο site, δηλαδή) ότι παιχνίδια που χρειάζονται online sign-in (άρα, υποθέτω, πως σε αυτή την κατηγορία πέφτουν και τα παιχνίδια που είναι αγορασμένα από το Online store του Xbox One) μπορούν να παιχτούν μόνο αν έχεις σύνδεση στο Internet. Retail παιχνίδια, όμως, μπορούν να τρέξουν κανονικότατα, χωρίς σύνδεση. Άρα, δεν είναι και τόσο μεγάλη αυτή η "ασθένεια" του Always Online. Νομίζω πως οι φίλοι μας στην Microsoft πάνε με το σκεπτικό πως το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων (και ρομπότ, ποιος ξέρει;;;;;;; ) που έχουν αγοράσει κάποια από τις 2 κονσόλες, έχουν ΚΑΙ πρόσβαση στο Internet, κάτι το οποίο νομίζω πως ισχύει.
3) Άρα, μας λες ότι φταίει η κονσόλα ή/και τα καλώδιά της; Δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν ισχύει αυτό, μιας και δε μπορούμε να το δούμε με τα δικά μας τα μάτια. Μπορεί να φταίει η τηλεόρασή σου, ή η παροχή ρεύματος (χαλασμένη πρίζα κτλ.). Φαντάζομαι πως έχεις διπλο(και τριπλο)τσεκάρει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα εκ μέρους της τηλεόρασης ή του ρεύματος που δίνεις στην κονσόλα, έτσι; Τσέκαρε και αυτό εδώ το άρθρο . Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με τις ρυθμίσεις της κονσόλας, τις οποίες εσύ χειρίζεσαι.
4) Ο ήχος και από τα 3 ζευγάρια ακουστικών λειτουργεί κανονικά, αλλά όχι το μικρόφωνο; Δοκίμασες, μήπως, το μικρόφωνο και σε άλλες συσκευές; Όχι μόνο στο κλασσικό Xbox One, αλλά και σε κινητό, υπολογιστή κτλ.
5) Ω, θα συνεχίσουμε να επιμένουμε πως το Xbox One είναι μια κονσόλα που έχει μικροπροβλήματα, με τα οποία, όμως, μπορείς να ζήσεις.
6) Συγγνώμη, αλλά το τελευταίο δεν το κατάλαβα. Όταν λες ότι η κονσόλα είναι αγορασμένη απευθείας από τη Microsoft, τι εννοείς;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
09 Aug 2016 07:33 - 09 Aug 2016 07:36 #186077 by Grigoris
Ποτε κρυφτηκα εχω πει εδω κσι πολυ καιρο οτι συμπαθω και προτημαω τo ps4.

01. Οταν καποιος θελει να λεγεται αντικημενικος και οχι φανμπου τοτε ναι λεει και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα μιας κονσολας ξερεις.
02. Με αυτη τη λογικη λοιπον δεν χρειαζεται να σου δωσει ουτε hdmi καλωδιο αφου μπορεις να το αγορασεις ξεχωριστα και ουτε καλωδιο ρευματος αφου κι αυτο μπορεις να το αγορασεις ξεχωριστα ετσι δεν ειναι?
03. Το ξαναεξηγω γιατι μαλλον δεν το καταλαβατε. Λεγωντας οτι τα παιρνεις απο τη ms εννοω οτι τα παιρνεις με το να λες μονο τα θετικα της εταιριας που συμπαθεις χωρις να λες ουτε ενα αρνητικο για την εταιρια,

Και οσο αφορανε τωρα τα xbox one s προβληματα
01. Το εχω πει οτι συμπαθω το ps4 εδω και καιρο γιατι ναι μεν εχει προβληματα ποτε δεν το αρνηθηκα αλλα δεν εχει προβληματα τσο σοβαρα που να κανουν τη κονσολα μη playable οπως το xbox one π.χ. το θεμα να τρεχει το παιχνιδι χωρις καθολου ιντερνετ.
Στο ps4 μια χαρα μπροεις να τρεχεις οποιοδηποτε παιχνιδι χωρις καθολου ιντερνετ(Δεν μιλαω για παιχνιδια του στυλ destiny που ειναι φτιαγμενα για να παιζουν μονο online ετσι)
02. Δεν κατεβασα κανενα προγραμμα μονο παιχνιδια απο τη στιγμη που δηλωσα το mail & password μου.
Κααι οταν τα παιχνιδια βγαζουν το προβλημα που σου λεω μια χαρα εχει κανει sing in στο profile μου η κονσολα ακομα και χωρις ιντερνετ απλα οταν παω να τρεξω τα παιχνιδια περιμενω 1-2 λεπτα και μετα μου βγαζει το error code που ειπα ποιο πανω.
Και εννοειτε οτι δεν ειμαι τοσο χαζος να μιλαω για παιχνιδια που θελουν υποχρεωτικα ιντερνετ για να δουλεψουν οπως το destiny αλλα για παιχνιδια που κανονικα θα επρεπε να παιζουν και ofline χωρις καποιο θεμα οπως π.χ. τα trine3, the crew, tomb raider, ori & the blind forest, limbo και αλλα.
Ναι οντως ο περισσοτερος κοσμος μπορει να εχει ιντερνετ αλλα π.χ. αν εισαι στο χωριο σου ή για τον οποιοδηποτε λογο δεν θελεις να μπεις στο ιντερνετ και απλα θελεις να παιξεις ενα παιχνιδι χωρις ιντερνετ βρε παιδι μου στο απαγορευει ετσι και για εσενα αυτο ειναι φυσιολογικο?
Το οτι ο κοσμος ειχε καρα-κραξει την ms για το always online στην e3 2013 και μετα τα εκανε ολα κωλοτουμπα δεν σου λεει κατι?
03. Ναι εχει προβλημα η τηλεοραση για να μην πουμε οτι φταιει η κονσολα. Αν εφτεγε η τηλεοραση δεν θα επρεπε καποια προβληματα να τα εμφανιζει και στο xbox360 αλλα και στο ps4 ή σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη οπως π.χ. ενα media player εχω συνδεσει πανω της? Ελα ομως που μονο το xbox one s βγαζει προβληματα και καμια αλλη συσκευη. Για ακομα μια φορα δειχνεις κατα ποσο δεν δεχεσαι οτι το xbox one s μπορει να εχει προβληματα αφου θελεις να κατηγορησεις οτιδηποτε αλλο(Τηλεοραση, ρευμα κ.τ.λ.) εκτος του xbox one s γιατι αραγε?
04. Παμε ακομα μια φορα οπως και στο 3 ετσι και εδω μην τυχον και φταιει η κονσολα ετσι φταινε ολα τα αλλα εκτος της κονσολας.
Εννοειτε οτι ολα τα handsfree που δοκιμασα μια χαρα δουλευουν και στα κινητα τους και ακομα και στο ps4(Εκει πως δουλευει το ιδιο ακριβως handsfree που στο xbox one δεν δουλευει τι εγινε κανει μαγκα η sony ετσι? Και ειπα οτι αναγνωριζει οτι εχω συνδεσει handsfree το xbox one s αλλα ως εκει ουτε ακουω τιποτα απο το handsfree, ουτε με ακουνε(Και εννοειτε εχω δηλωσει να ακουω και τα party chat κ.τ.λ. και απο την τηλεοραση αλλα και απο το handsfree)
05. Σε αυτο και αν συμφωνω. Ολες οι κονσολες εχουν προβληματα και το xbox 360, και το xbox one και το ps4(Ναι το ειπα και το ps4 εχει προβληματα) αλλα σε καμια απο αυτες δεν κανουν τη κονσολα μη playable στα παιχνιδια ή σε καποιον αλλο τομεα της κονσολας.
06. Οτι η παραγγελια ή μαλλον προπαραγγελια εχει γινει μεσα απο την ιδια την microsoft hellas.

Και αν ειναι οτιδηποτε προβλημα σας λεω οτι εχει το xbox one s με αποδειξεις γιατι εχω τη κονσολα και αυτα τα προβληματα τα βλεπω με τα ματια μου και δεν μου τα ειπε κανενας τυχαιος ουτε τα ειδα σε καποιο βιντεο και εσεις να μου λετε οχι δεν φταιει η κονσολα αλλα ολα τα αλλα π.χ. η τηλεορασημ το ρευμα, τα καλωδια, ο αναδρομος ερμης(Πλακιτσα) κ.τ.λ. για την θεοποιημενη κονσολα σας που ποτε δεν εχει μεγαλα προβληματα που την κανουν να ειναι "αχρηστη" απλα εχει μικροπροβληματα καλυτερα να μην αναφερω ποτε τα προβληματα που συνανταω με το xbox one s αφου και να σας τα πω παντα θα πειτε οτι φταιει κατι αλλο οπως τηλεοραση κ.τ.λ.
Ετσι ομως δεν λυνουμε την κατασταση και ουτε βοηθαμε στο να λυθει. Ισα - ισα λες στον αλλον οτι οτιδηποτε συνδεεις πανω στη κονσολα ειναι αχρηστο και δεν δουλευει και το μονο που δουλευει ειναι η κονσολα(Ακομα και αν περιτρανα με αποδειξεις ισχυει το ακριβως αντιθετο) δεν βγαζουμε καμια ακρη.
Last edit: 09 Aug 2016 07:36 by Grigoris.