Καλησπέρα και από μένα η ώρα είναι 3:31 - 21/06/2015, Με λένε Γιώργο και είμαι καλά (βασικά βλακεία είπα, αυτό το λένε στην αποτοξίνωση
) what-evar... άλλοι με φωνάζουν κουκλί, άλλοι ομορφόπαιδο, άλλοι καζανόβα.... τέλος πάντων!!! Το ξέρω ότι είμαι και πολύ ωραίος και ότι ίσως να σας κομπλάρω, αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή... Πέρα από εκεί, ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ... Ήμουν ένα παλιός gamer, που ότι παιχνίδι έπιανα στα χέρια μου το έλιωνα, αλλά και ηλεκτρονικές πλακέτες, καλώδια κ.α. (έκανα πειράματα). Στην πορεία το έχασα και σταμάτησα να ασχολούμαι ψάχνοντας απλός μια ζωή ας πούμε στην ''ρουτίνα'' (δουλειά, σπίτι, σπίτι, δουλειά) δεν το κατάφερα, αλλά κράτησα πάντως το σπίτι, κάτι είναι και αυτό
Μετά από τόσο καιρό που σταμάτησα να ασχολιέμαι και ξανά άρχισα, έχω χάσει επεισόδια στα gaming, αλλά που θα μου πάει θα σας φτάσω ρε γατάκια!!!
Πέρα από εκεί, τα παιχνίδια που παίζω είναι combat arms και sims 3 - Τα μοναδικά μέχρι στιγμής παιχνίδια που μου έχουν μείνει να παίζω στον υπολογιστή μου, είναι και τα δυο καλά gaming και σπας κεφάλια.... ειδικά στο sims
Υ.Γ. : Μου φαίνεται πως ήπια λίγο παραπάνω ρακί σήμερα και πήρε το μυαλό μου φωτιά.... μμμμ ολόκληρο κείμενο (σπάνιο φαινόμενο)