Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε νέος στο site? Συστηθείτε εδώ!

More
21 Jun 2015 03:31 #163041 by Γιώργος Ζαχαριουδάκης
Καλησπέρα και από μένα η ώρα είναι 3:31 - 21/06/2015, Με λένε Γιώργο και είμαι καλά (βασικά βλακεία είπα, αυτό το λένε στην αποτοξίνωση :P ) what-evar... άλλοι με φωνάζουν κουκλί, άλλοι ομορφόπαιδο, άλλοι καζανόβα.... τέλος πάντων!!! Το ξέρω ότι είμαι και πολύ ωραίος και ότι ίσως να σας κομπλάρω, αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή... Πέρα από εκεί, ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΑ... Ήμουν ένα παλιός gamer, που ότι παιχνίδι έπιανα στα χέρια μου το έλιωνα, αλλά και ηλεκτρονικές πλακέτες, καλώδια κ.α. (έκανα πειράματα). Στην πορεία το έχασα και σταμάτησα να ασχολούμαι ψάχνοντας απλός μια ζωή ας πούμε στην ''ρουτίνα'' (δουλειά, σπίτι, σπίτι, δουλειά) δεν το κατάφερα, αλλά κράτησα πάντως το σπίτι, κάτι είναι και αυτό :D Μετά από τόσο καιρό που σταμάτησα να ασχολιέμαι και ξανά άρχισα, έχω χάσει επεισόδια στα gaming, αλλά που θα μου πάει θα σας φτάσω ρε γατάκια!!! :P
Πέρα από εκεί, τα παιχνίδια που παίζω είναι combat arms και sims 3 - Τα μοναδικά μέχρι στιγμής παιχνίδια που μου έχουν μείνει να παίζω στον υπολογιστή μου, είναι και τα δυο καλά gaming και σπας κεφάλια.... ειδικά στο sims :P

Υ.Γ. : Μου φαίνεται πως ήπια λίγο παραπάνω ρακί σήμερα και πήρε το μυαλό μου φωτιά.... μμμμ ολόκληρο κείμενο (σπάνιο φαινόμενο)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Jun 2015 12:51 - 23 Jun 2015 12:53 #163124 by Πέτρος
Γεια σας......Πετρος 37 απο Βολο.....Playstation maniac..... :)
Last edit: 23 Jun 2015 12:53 by Πέτρος.

More
23 Jun 2015 16:19 #163135 by Πιέρρος Φουστέρης
Καλώς ήρθατε, Spoting, Γιώργο και Πέτρο. Ελπίζω να περάσετε τέλεια στην παρέα μας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
More
26 Jun 2015 23:27 - 26 Jun 2015 23:48 #163385 by Βασιλης Γαλανος
Παιζει να συστηνομαι λιγο αργα μιας και ειμαι μελος του site εδω και κανα μηνα,αλλα πολυ απλα δεν ειχα δει οτι υπηρχε αυτο το θεμα τοσο καιρο.Βασιλη με λενε παιδια,18 χρονων.PC gamer γατακια, και με πολους αγωνες,μιας και οι γονεις μου εκαναν τα παντα κυριολεκτικα για να μην παιζω games.(θυμαμε οταν ειμουν μικρος που ολα τα παιδια παιζανε pokemon με τα gameboy color τους και εμενα δεν μου περνανε οι δικοι μου :( .ασχημες αναμνησεις :P )Παιζω πολλα παιχνιδια,με σοβαρη εμφαση στο καλο σεναριο,ασχετος ειδους,(Bioshock series,Mass effect series,respect!) και μετα ακολουθανε με σειρα πρωτεραιοτητας τα strategy,τα RPG,τα moba,τα adventure,τα action και τα retro.Γενικα ειμαι πολυ περιεργος και παρα πολυ ιδιοτροπος στα games που θα ξεκινησω και αφου τα τελειωσω,θα σκαλισω μεχρι και την τελευταια γωνια του παιχνιδιου μεχρι να το αφησω.
Αυτα για μενα,το site και το community του φενεται να εχει σοβαρη διαφορα με τα αλλα sites σε θεμα ορημοτητας,ανταποκρησης,γνωσης και πειρας(μπηκα σημερα 26/6/2015 σε ενα αλλο "κορυφαιο" gaming site,δεν λεω ονομα,και ειχε πρωτο θεμα συνεντευξη του hayate..)Μην σας ευλογω αλλο τα γενια,παραειναι αυτονοητο.Καλα να περναμε,καλα να συζηταμε και καλα να παιζουμε!

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 26 Jun 2015 23:48 by Βασιλης Γαλανος.

More
26 Jun 2015 23:57 #163387 by Πιέρρος Φουστέρης
Καλώς ήρθες και επίσημα, φίλτατε Βασίλη.

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
27 Jun 2015 05:13 #163401 by aggelos oiko
Καλωσήρθατε όλοι παιδιά

More
10 Jul 2015 11:41 - 10 Jul 2015 11:48 #164307 by G
Καλησπέρα κόσμε και από μένα! Επιτέλους πήρα απόφαση να κάνω register στο φόρουμ μιας και μη-φάν το να γράφομαι απο δώ κι απο κεί στο ίντερνετ(κόλλημα μου :P ). Congrats και για όλο το ύφος του φόρουμ με τα προφίλς, κλπ και δεν είναι ένα ακόμα στεγνό φόρουμ. :silly:

**Edit: πώς προσθέτω υπογραφή, κλπ?
Last edit: 10 Jul 2015 11:48 by G.

More
10 Jul 2015 12:57 #164325 by Πιέρρος Φουστέρης
Καλώς ήρθες, φίλε Rasmo. Για να αλλάξει η υπογραφή σου, θα πας σε αυτό το topic , γράφεις με reply την υπογραφή που θες και στην αλλάζουμε εμείς. Όταν, όμως, λες "κλπ", τι εννοείς;

- Tyrion Lannister

More
10 Jul 2015 14:13 #164343 by G
Thank you douzos! :)
με το 'κλπ' εννοώ εδώ αριστερά στο άβαταρ κάτω απο το karma, πώς μπόρω να βάλω την σελίδα μου, την περιοχή μου κλπ σε icons.