Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε νέος στο site? Συστηθείτε εδώ!

More
26 Apr 2014 17:02 #143706 by DaniFantasy
Καλησπέρα σε όλο το community. Ονομάζομαι Νίκος και ασχολούμαι με το gaming εδω και 18 χρόνια. Είμαι φαν της κονσόλας και συγκεκριμένα του Playstation. Έχω μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών με την οποία ασχολούμαι, fps, 3rd person, rpg, beat em up, sports, puzzle και γενικά δοκιμάζω οτι νέο είδος βγαίνει γιατί ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να είναι το νέο σου κόλλημα... Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μου είναι οτι συλλέγω steelbooks και συλλεκτικές εκδόσεις για το ps3/ps4. Για του λόγου το αληθές όποιος επιθυμεί μπορεί να ρίξει μια ματιά στις φωτογραφίες του προφίλ μου. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Game On!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Apr 2014 21:02 #143711 by Αντώνης Καλογερής
Καλώς μας βρήκες Νίκοοοο!!!Θα τις κοιτάξω τις φωτογραφίες μόνο και μόνο γαι να δω αν έχεις περισσότερα παιχνίδια απο μένα :D

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
27 Apr 2014 00:22 #143723 by DaniFantasy

NoGood! wrote: Καλώς μας βρήκες Νίκοοοο!!!Θα τις κοιτάξω τις φωτογραφίες μόνο και μόνο γαι να δω αν έχεις περισσότερα παιχνίδια απο μένα :D

χαχα, τελικα τα καταφερα η οχι?? :P

More
27 Apr 2014 02:07 - 29 Aug 2016 17:03 #143725 by Γιώργος Λόλας
Καλώς ήρθες Νίκο στην παρέα μας :)

Από ότι είδα έχεις τρομερή συλλογή, γιατί δεν στέλνεις ένα mail στο gm [ατ] gameworld.gr για να πάρεις μέρος στην εκπομπή Game Maniacs; :)
Last edit: 29 Aug 2016 17:03 by Μάνος Γρυπάρης.

More
27 Apr 2014 13:20 #143734 by mitsos
Καλησπέρα και καλή βραδιά που λέει και ο καρράς :-) Είμαι ο Μήτσος απο χαλκίδα απο κονσόλες έχω super nintedo ps1 ps2 ps4 psp και ένα τερατοtoshiba satellite για να μπορώ να παίζω τα πάντα απο pc games..Α και απο παιχνίδια παίζω τα πάντα εκτός απο στρατηγικής που τα αντιπαθώ,χαιρετώ!

More
More
19 Sep 2014 15:23 #149678 by KonstantinaDrosi
Καλησπερα, με λενε Κωνσταντινα και εχθες καταφερα να παω στο event που εγινε στο Αιγαλεω! Παλιοτερα επαιζα περισσοτερο στο ps2 αγωνιστικα, gta κλπ. ενω τωρα ασχολουμαι μονο με pc games! Δεν εχω μεγαλη πειρα. Το πρωτο παιχνιδι που ασχοληθηκα ηταν ενα mmorpg και στη συνεχεια κολλησα με το League of Legends. Ψαχνω ομως συνεχως για νεα παιχνιδια που μπορει να μου αρεσουν! :)

Video games ruined my life. Good thing I have two extra. ;)

My name: Konstantina Drosi
The following user(s) said Thank You: Γιώργος Λόλας, Πιέρρος Φουστέρης

More
19 Sep 2014 18:13 #149686 by Πιέρρος Φουστέρης
Καλωσήρθες στο site μας, Κωνσταντίνα. Ελπίζω να σε δούμε ενεργή αναγνώστρια στο site μας και να μας γράφεις τις εμπειρίες σου από ό,τι νέο παιχνίδι παίζεις. ;)

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: KonstantinaDrosi

More
19 Sep 2014 21:43 #149688 by Αντώνης Καλογερής

DaniFantasy wrote:

NoGood! wrote: Καλώς μας βρήκες Νίκοοοο!!!Θα τις κοιτάξω τις φωτογραφίες μόνο και μόνο γαι να δω αν έχεις περισσότερα παιχνίδια απο μένα :D

χαχα, τελικα τα καταφερα η οχι?? :P

Έχεις περισσότερα steelbook δεν λέω,αλλά δυστυχώς για σένα έχω περισσότερα παιχνίδια!! :lol: :lol:

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
01 Oct 2014 14:12 #150043 by Μακάριος Νερατζιώτης
Γεια σας! Ονομαζομαι Μακαριος Νερατζιωτης, ειμαι 17 χρονων και μενω στην Αθηνα! Εμαθα το gameworld απο εναν πολυ καλο μου φιλο και ο,τι μου ειπε για το site φαινεται πως ειναι αληθεια! Χαιρομαι που μπηκα στην παρεα σας!