Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε νέος στο site? Συστηθείτε εδώ!

More
01 Oct 2014 17:37 #150056 by Αρθούρος
Καλησπέρα αδέρφια με λένε Αρθούρο και είμαι 24 , απο κονσόλες έχω ps1 , 2 , 3 ,n64 , psp , game boy ,colour ,advance ,ds αλλά η αγάπη μου είναι το PC! :P και καλώς σας βρήκα!
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2014 22:35 #151887 by Αντώνης Καλογερής
Kαλως ήρθατε παιδιά στην παρέα του καλύτερου site για βιντεοπαιχνίδια.Το Gameworld!!!

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
19 Nov 2014 16:38 - 19 Nov 2014 17:10 #152453 by Thanos Hatziharalambous
Αν και είμαι εγγεγραμμένος από παλιά δεν έχω ασχοληθεί με το site από τότε!Ήθελα να συμμετάσχω στο tournament του Mario Kart 8 που έγινε στο Mall αλλά δυστυχώς το έμαθα την τελευταία στιγμή και είμαι από Θεσσαλονίκη οπότε δεν είχα την ευκαιρία να έρθω.
Κυρίως παίζω παιχνίδια της Nintendo αλλά είμαι και fan άλλων σειρών όπως τα kingdom hearts και metal gear solid.Καλώς σας βρήκα ξανά λοιπόν!
Edit:Πώς αλλάζω την υπογραφή μου και τα στοιχεία κάτω απ'το προφίλ μου?(γράφουν unknown)Έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά κάποια επιλογή.

Now playing:
Mario Kart 8 (WiiU)
Monster Hunter 3 U (WiiU)
Super Smash Bros for 3DS (3ds)
Last edit: 19 Nov 2014 17:10 by Thanos Hatziharalambous.

More
19 Nov 2014 21:05 - 16 Apr 2017 03:00 #152459 by Πιέρρος Φουστέρης
Καλώς ήρθες, φίλε Paixtis. Δεν μας είπες, όμως, το όνομά σου! Εύχομαι, πάντως, να περάσεις καλά μαζί μας και να ασχοληθείς με το site και το forum! Όσον αφορά την υπογραφή σου, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Σε εμένα, τουλάχιστον, εμφανίζεται κανονικά. Στείλε μου ένα screenshot με το πρόβλημά σου στο pierros [ατ] gameworld.gr , για να το τσεκάρω και να σε βοηθήσω.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 16 Apr 2017 03:00 by Μάνος Γρυπάρης.

More
19 Nov 2014 22:04 #152461 by Thanos Hatziharalambous
Θάνος εδώ!Δεν μπορώ να αλλάξω την υπογραφή μου.Είναι η παλιά που είχα παλιά.Πώς την αλλάζω?

Now playing:
Mario Kart 8 (WiiU)
Monster Hunter 3 U (WiiU)
Super Smash Bros for 3DS (3ds)

More
20 Nov 2014 16:18 - 20 Nov 2014 16:28 #152475 by Μάνος Γρυπάρης
Παιδια στο subforum οπου βρίσκεστε υπάρχει ήδη topic στο οποίο αλλάζετε τις υπογραφές σας!
www.gameworld.gr/forum/2/148914-ypografes-sto-forum-tou-gameworld-gr

Απλά κάνετε reply εκεί (και όχι σε αυτό το topic) και σας την αλλάζουμε εμεις.

Αυτό γίνεται μόνο προσωρινά διότι υπάρχει conflict. Αν επιτρέπαμε να αλλάξετε την υπογραφή σας τότε κάνοντας κλικ ο ένας στο προφίλ του άλλου δεν θα μπορούσαμε να δούμε καν τα στοιχεία του. Θα διορθωθεί σύντομα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 20 Nov 2014 16:28 by Μάνος Γρυπάρης.

More
02 Dec 2014 14:57 #152905 by Χρήστος Παρλίτσης
Γεια σας! Λέγομαι Χρήστος και παίζω όλων των ειδών τα βιντεοπαιχνίδια, αλλά είμαι πολύ καλός στα Racing!

More
02 Dec 2014 15:12 #152919 by Πέτρος Αργύρης
Ας συστηθω και εγω με την σειρα μου! Λεγομαι Μαρκος, αρχισα πριν απο 1 χρονο το gaming και πιστευω πως η ζωη μου εχει γινει πολυ καλυτερη, χαρη σε αυτο!

More
06 Dec 2014 13:54 #153387 by κωστας
γεια σε ολους κωστας από αθηνα ασχετος με το αντικειμενο αλλα θα μαθω!θα ανοιξω θεμα να μου πειτε τι και πως!!καλα να ειμαστε υγεια μονο!!!!!

More
06 Dec 2014 18:32 #153467 by Δημήτριος Παπακωνσταντίνου
Ας συστηθω και εγω! ειμαι ο Δημητρης ειμαι 18 ετων,παιζω games απο 7 χρονων (11 χρονια δηλαδη)