Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε νέος στο site? Συστηθείτε εδώ!

More
22 Jan 2015 14:15 #155776 by Μιχάλης Βεργάκης
γειααααα ονομάζομαι Μιχάλης είμαι από το Ρέθυμνο καλώς σας βρήκα, και τα αγαπημένα μου είδη παιχνιδιών είναι τα strategy, fps, sports, simulation, action ,adventure και racing δηλαδή σχεδόν όλα, δεν είμαι καινούργιος στο site απλά τώρα έκανα εγγραφή

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2015 00:21 #156705 by a45a
Hi,

ειμαι νεο μελος

γραφτηκα με αφορμη ενα διαγωνισμο για εναν φιλο μου (το βρισκω αρκετα αδικο να μπορεισ να ψηφιζεις σε poll οταν εισαι νεο μελος..)

αλλα παρολαυτα με τραβαει η περιεργεια του community εδω μιας και το Facebook εχει αχριστεψει τα forums..

well.. μερικα λογια για μενα,

μαρεση το σχεδιο και κανω και 3D
πρωτοασχολιθικα με 3D εξετιας του Warcraft3:Frozen Throne οταν ηθελα να φτιαξω δικο μου Mod με 3D models απο scratch..
δεν ξερω (θα το ψαξω) αν εχετε ανοιξει thread με warcraft3 mods θα με ενδιεφερε πολυ!
μαρεσουν τα fps

δεν ειμαι τοσο ψαγμενος σε games, αλλα ειμαι παντα ανοικτος για συζητησεις!

More
16 Feb 2015 21:20 #156849 by Δημήτρης Κάρδαρης
Καλησπέρα σας είμαι καινούριος στο site ονομάζομαι Δημήτρης είμαι απο Ζάκυνθο αλλά λόγο σπουδών βρίσκομαι στην Άρτα ...ασχολούμαι κύριως με MMO-RPG gaming Online κ λίγο Moba γενικά μ αρέσει το online γιατι δεν τελειώνει όπως τα Campain παιχνίδια και γενικά ειναι παρε'ίστικα

More
18 Feb 2015 15:18 #156919 by aggelos oiko
γεια σας παιδια καταρχην μπραβο για την καλη δουλεια στο site σας με λενε αγγελο εε μενω αθηνα και ειμαι 15 χρονων απο κονσολες εχω ps3 ενω παλαιοτερα ps2 τα παιχνιδια που παιζω ειναι κυριως αθλητικα και πολεμικα τωρα παιζω πολυ fifa 15 μιας και η σειρα που παιζω ( call of duty) δεν με εντυπωσιασε αρκετ φετος με το aw

More
18 Feb 2015 18:36 #156930 by Πιέρρος Φουστέρης
Καλώς ήρθατε, Άγγελε και Δημήτρη! Εύχομαι να περάσετε καλά στην παρέα μας και να μάθετε όλο και περισσότερα πράγματα για τα games!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
18 Feb 2015 20:49 #156938 by Dimi
Γειά σας παιδιά!
Είμαστε δυο ξαδέρφια, οι Δημήτρης και Δημήτρης και παίζουμε οποιοδήποτε Co-op και multiplayer μπορούμε να βρούμε. Τις gameplay καφρίλες που κάνουμε τις καταγράφουμε και τις ανεβάζουμε στο κανάλι μας JimAndJimGaming στο youtube www.youtube.com/channel/UCY2HV8CPJnnvZQ_NC68nLRQ

Καλώς σας βρήκαμε!

More
28 Feb 2015 23:24 - 01 Mar 2015 14:43 #157371 by Γιάννης
Καλησπέρα gameworld ονομάζομαι Γιάννης απο Θεσσαλονίκη.
Φανατικός amiga user και τα 6 τελευταια χρόνια console fanatic.

Ημουν και στο παλιο gameworld πριν αλλάξει εμφάνιση.... να μαι πάλι!!!

Μέλος του retroclub.info,επίσης έχω συμμετάσχει σε 2 εκθέσεις:
στη retrosystem 2012 στο Νoesis και Retrobit 2014 στην 79η ΔΕΘ.
Last edit: 01 Mar 2015 14:43 by Γιάννης.

More
01 Mar 2015 00:01 - 06 Mar 2015 22:38 #157376 by anthony
Γεια σας! Λέγομαι Αντώνης, είμαι από την Αθήνα και ασχολούμαι, κυρίως, με RPG και MOBA, αλλά παίζω και Sports games!
Last edit: 06 Mar 2015 22:38 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
21 Mar 2015 13:13 #158316 by Gerasimos Kontos
Καλημέρα Μάκης από Νίκαια.Ασχολούμαι με RPGs μπόλικα adventures ιδίως old school stuff και μερικά strategy . Ξεκίνησα με games όπως Lost Eden,Baldur's Gate, Grim Fandago, Icewind Dale, Gabriel Knight κλπ αγαπημένα. Πέρασα και μια φάση από πιο σοβαρό game με μερικά ΜΜΟs όπως GW2,SWTOR,WOW αλλά λόγω χρόνου σταμάτησα. Αυτό το καιρό λύνω γρίφους σε κάποιο adventure, διοικώ :P λεγεώνες στο TW : Attila,προσπαθώ να διαλύσω Tigers στο COH2 και περιμένω με αγωνία κανένα καλό RPG.

More
11 Apr 2015 23:04 #159332 by Fotis Georgantopoulos
Γεια σας και από μένα
είμαι και εγώ καινούριος και μόλις μπήκα στην παρέα. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους.