Καλημέρα σε όλους επιτρέψτε μου να κάνω ένα unboxing του προφίλ μου εδώ στο gamesworld.gr,
είμαι ο Κώστας ένας Έλληνας μόνιμος κάτοικος Γερμάνιας και είμαι επαγγελμάτικα μπασμένος στον σχεδιασμό 3D για τον τομέα των βιντεοπαιχνιδίων, που και που (ανάλογα με τον ελευθερό χρόνο ..που συχνά μηδενίζεται) δημιουργώ την δική μου κολασμένη tribal-voodoo-post ambient ηλεκτρονική μουσική, κάδρα με ακρυλικά χρώματα, ένα Hλlf-Life 2 mod και αλλα θεοπάλαβα στο youtube.
Δεν είμαι πλέον πολύ φανατικός χρήστης κονσόλας διοτί ανήκω στη γενία των Amstrad cpc 6128, Nes (ναί και του φραπέ), Gameboy, Snes, N64 & XBOX (2002) και έμαθα να αγοράζω ενα game έτοιμο για χρήση.
Δεν με ενοχλούν τα νέα συστήματα, ούτε τα αγνοώ άλλα σαν χρήστης υπολογιστή έχω την (για εμένα) ελευθερία να μεταφέρω τα αγαπημένα μου games (steam ή μη) στον επόμενο νέο υπολογιστή παρέα με διάφορα mod tools, προγράμματα 3dsmax κ.τ.λ.
Τα αγαπημένα μου games είναι:
Super Mario Land 2
Warioland 1
Sonic Mania
Super Mario Bros. 3
Mario Kart (άσχετα ποιά κονσόλα)
Xenia the game
Super Mario World 1+2 (Yoshis Story)
Sonic 1+2+3 (Mega drive)
GoNNER
Donkey Kong Classic
Donkey Kong Country 1+2 το 3ο ήτανε λίγο ..μπανάνα
Donkey Kong 64
Banjo & Kazooie
Crash Bandicoot
Turok N64 (+ Steam edition)
Duke Nukem 3D
Blood
Postal 2
FarCry
FarCry 3
FarCry 4
Goldeneye 007
Half-Life,
Half-Life 2, το 2ο επεισόδιο του και το Synergy Mod
Portal 1+2
Left4dead 2
Dead Island + Dead Island Riptide
Dying Light
Agony
Rage
Medal of Honor: Allied Assault Breakthrough
Vietcong 1+2
GTA Vice City
Mortal Kombat 2+3
Killer Instinct (SNES)
Tattletail
Resident Evil 7 (μόνο το 7)
Layers of Fear
The Legend of Zelda: A Link to the Past
The Legend of Zelda: Ocarina of time
The Legend of Zelda: Majora’s Mask
Έχω και άλλα games οπώς DayZ, Prey, The Forest, GTA 5 κ.τ.λ.
άλλα δεν ανήκουν στα αγαπημένα μου.
Γενικά μου αρέσουν φυσικά περιβάλλοντα (με και χώρις ζόμπι) οπώς ζούγκλες, δάσος, τροπικά νησιά, χωριά και έτσι δεν συμπαθώ games οπώς Doom 3.
Περιβάλλοντα όπως η κόλαση (Agony και άλλα) ξυπνάνε μέσα μου τον αντάρτη και γουστάρω
Δεν άσχολουμαι με άθλητικα games ούτε παρακολουθώ ποδόσφαιρο ή μπάσκετ.
dj K.I.R.
Κωνσταντίνος Ιορδανίδης-Γκάρμπες