Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε νέος στο site? Συστηθείτε εδώ!

More
27 Apr 2015 23:12 #160001 by Vasilis96
Καλησπερα,

Βασιλης,σπουδαζω Θεσσαλονικη και χαρηκα που σας βρηκα :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Apr 2015 23:21 #160004 by Τάσος Μαραγκός
καλωσηρθες στην παρεα.
βασικα καλωσηρθατε ολοι παιδια γτ δεν σας εχω καλοσωρισει.καλη διαμονη και διασκεδαση...

More
28 Apr 2015 00:01 #160007 by Μάνος Γρυπάρης
Καλησπέρα σε όλα τα νέα μέλη!

Γεια σου Γιάννη, χαιρετισμούς στα παιδιά των Elysium!
Ειναι και η Αλκμήνη άλλωστε στο staff, δίπορτο το έχει! :P

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 May 2015 14:36 #161869 by Li.Ko
Καλησπερα!
Ειμαι ο Λιο κ ειπα επιτελους να γινω officially μελος της παρεας σας!
Εργαζομαι στην σπηλια μου ως σκιτσογραφος τα τελευταια 11 χρονια κ τα games αποτελουσαν παντα εμπνευση/καταστροφη μου, απο εποχη Alex Kidd (Sega Master System II), οπου πηραν για πρωτη φορα φωτια οι αντιχειρες μου.
Δινω ιδιαιτερη βαση στον σχεδιασμο των games για ευνοητους λογους οποτε δεν εχω καποιο συγκεκριμενο αγαπημενο ειδος, αρκει να κανουν αστερακια στις κορες των ματιων μου :P
ευχομαι να δεσουμε κ στην πορεια να γινετε μελος της εμπνευσης μου!

More
28 May 2015 16:00 #161876 by Τάσος Μαραγκός
καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε...και πανω απο ολα καλη διασκεδαση...

More
28 May 2015 17:18 #161883 by Άκης Ζαχαριάδης

Li.Ko wrote: Καλησπερα!
Ειμαι ο Λιο κ ειπα επιτελους να γινω officially μελος της παρεας σας!
Εργαζομαι στην σπηλια μου ως σκιτσογραφος τα τελευταια 11 χρονια κ τα games αποτελουσαν παντα εμπνευση/καταστροφη μου, απο εποχη Alex Kidd (Sega Master System II), οπου πηραν για πρωτη φορα φωτια οι αντιχειρες μου.
Δινω ιδιαιτερη βαση στον σχεδιασμο των games για ευνοητους λογους οποτε δεν εχω καποιο συγκεκριμενο αγαπημενο ειδος, αρκει να κανουν αστερακια στις κορες των ματιων μου :P
ευχομαι να δεσουμε κ στην πορεια να γινετε μελος της εμπνευσης μου!

Καλησπέρα φίλε Li.Ko. καλός όρισες στο gameworld.gr

More
04 Jun 2015 00:30 - 04 Jun 2015 00:32 #162197 by Apostolos
Καλησπέρα, απ ότι παρατήρησα πέζει να είμαι από τα νεωτέρα μέλη στο φόρουμ καθώς είμαι μόνο 16. Κατα τα αλλά παθιασμένος gamer από τα 5 μου. Μεγάλωσα με game boy micro advance και PS3 αλλά με το καιρό έχω αρχίσει να συλλέγω πολλά καινούργια συστήματά. Μου αρέσουν κυρίως τα adventure και FPS games αλλά έχω μια τρελή αγάπη με τα indie games γενικότερα. Έχω δυο κανάλια στο YouTube (ένα ελληνικό και ένα αγγλικό) αλλά τελευταία ασχολούμαι με το ελληνικό. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ καθώς η παρέα σας φαίνεται αρκετά ενδιαφέρων και πιστεύω θα περάσουμε καλά.
Last edit: 04 Jun 2015 00:32 by Apostolos.

More
04 Jun 2015 01:44 #162203 by Άκης Ζαχαριάδης

Apope1999 wrote: Καλησπέρα, απ ότι παρατήρησα παίζει να είμαι από τα νεωτέρα μέλη στο φόρουμ καθώς είμαι μόνο 16. Κατα τα αλλά παθιασμένος gamer από τα 5 μου. Μεγάλωσα με game boy micro advance και PS3 αλλά με το καιρό έχω αρχίσει να συλλέγω πολλά καινούργια συστήματά. Μου αρέσουν κυρίως τα adventure και FPS games αλλά έχω μια τρελή αγάπη με τα indie games γενικότερα. Έχω δυο κανάλια στο YouTube (ένα ελληνικό και ένα αγγλικό) αλλά τελευταία ασχολούμαι με το ελληνικό. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ καθώς η παρέα σας φαίνεται αρκετά ενδιαφέρων και πιστεύω θα περάσουμε καλά.

Καλησπέρα φίλε "Apope1999" καλός όρισες στο gameworld.gr, έχουμε πολλά νέα μέλη μα και παλιούς, και κάθε λογής ηλικίες, για 16 χρονών σε βρίσκω "καλό" αφού έχεις αρχίσει να κάνεις συλλογές και να ασχολείσαι με το gaming, σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρων σου που μας έδειξες, και για έμενα συνέχισε δυναμικά να στηρίζεις το ελληνικό gaming.
The following user(s) said Thank You: Apostolos

More
04 Jun 2015 13:24 #162226 by Τάσος Μαραγκός
Καλως ηρθες φιλε Apope1999...καλη διασκεδαση πανω απο ολα...καλες συλλογες...να αγαπας αυτο που κανεις και θελει υπομονη...οπως ειπε και ο Ακης εχουμε πολλα νεα μελη...Με προσπαθεια θα ανεβεις οπως ολοι μας...καλη διαμονη...
The following user(s) said Thank You: Άκης Ζαχαριάδης, Apostolos

More
10 Jun 2015 20:54 #162478 by Spoting
Καλησπερα μαγκες , λατρεις gaming οπως και ο καθενας μας εδω μεσα να υποθεσω .
Με το gaming ασχολουμε απο τα 6-7 μου PC σε PS1 σε Xbox σε Xbox360 και τελικα παλι σε Pc.
Αγαπαω τα RPG , ιδιαιτερα ειδους Planescape:Torment , Icewind Dale , Dragon Age origins.
Θεωρω τον ευατο γενικα competitive παικτη και αυτην την στιγμη ασχολουμε δυναμικα με Hearthstone με αρκετες , εντος χωρας , επιτυχιες.
Ευχομαι να σηζητησουμε για κανενα RPG στο μελλον και για Hearthstone με οποιον θελει. :P