Γεια σας παιδια.Παρακολουθω αρκετο καιρο το site σας και ειπα να γραψω post για 504η φορα(xD)...
Πιστευω ολοι ξερετε οτι ειμαι τεραστιος Arkham series fan.Αγαπημενο top 5:1)batman arkham city
2)batman arkham asylum
3)Mirror's edge
4)forza motosport 5
5)halo 4
Ξεκινησα το gaming απο 3 χρονων παιζοντας με τον πατερα μου bubble bobble,pacman world 20th anniversary,crash bandicoot,gallop racer,gran turismo.Στη συνεχεια πηρα ps2 οπου αγαπημενα παιχνιδια ηταν τα pacman world 2 ,το the legend of spyro dawn of the dragon,και ο,τι ειχε βγει απο crash(over the titans,kart κλπ).Μετα απεκτησα ps3 στο οποιο αγαπησα τα arkham series,uncharted και gow series,tlou,mirror's edge,injustice gods among us.Τωρα εχω ενα xbox one στο οποιο αυτη τη στιγμη λοιωνω warframe,halo και forza motosport 5 εννοειται.Στο pc δε παιζω τιποτα πλεον,αν και παλια ημουν φανατικος του lol(ευτυχως το σταματησα και ησυχασα με αυτη τη βλακεια που κολλησα).Ανυπομονω για mirror's edge catalyst,quantum break,forza 6,halo 5,tom clamcy's the division ,tom clancy's wildlands και gears 4.
Στη wishlist βρισκονται τα batman arkham knight,middle earth shadow of the mordor,dying light και titanfall.
Y.Γ Μη μου διαγραψετε το post plz.Εκανα κοπο (xD) και δεν ειχα κανει αναλογο post στο Παρελθον.