Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε νέος στο site? Συστηθείτε εδώ!

More
21 Jul 2015 21:30 #165860 by Γιώργος Αντωνίου
Γεία σας παιδια ειμαι νεος στο σαιτ αλλα παρακολουθω πολυ καιρο το καλανι στο youtube..
Με λενε Γιώργο και αυτην την στιγμη ασχολουμε με ρετροκατασταστη ( ps1 )..
οποιος θελει ας με κανει add στο psn george14iv ..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jul 2015 21:52 #165863 by Πιέρρος Φουστέρης
Καλώς ήρθες, φίλε Γιώργο.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
30 Jul 2015 18:19 - 01 Aug 2015 11:24 #166540 by Mastorakis Mihael
καλώς σας βρήκα όλους!!! με λένε Μιχάλη και είμαι λάτρης τον παλιών παιχνιδιών,έχω στα χέρια μου από τότε που ήμουνα μικρός το πρώτο μου κομπιούτερ commodore64 με κασσετοφωνακι και τον Αtari ste και φυσικά παιχνίδια για αυτά,τώρα από κονσόλες εχω ps1,ps2,xbox original.
Last edit: 01 Aug 2015 11:24 by Mastorakis Mihael.

More
30 Jul 2015 23:20 #166566 by Ντιμίταρ Τόντοροβ
Γεια σας και χαρά σας, είμαι ο DarkWizard...LOL...πώς μου ήρθε τώρα...τέλος πάντων, Είμαι 22 χρονών φοιτητής Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ ΑΜΘ, παίζω Neverwinter, WoW, Skyrim, Amnesia, Oblivion, Kingdom Hearts, etc., αλλά τελευταία κόλλησα για τα καλά με το Hearthstone. Άρχισα να παίζω Hearthstone από το Μάρτιο και θα μπορούσα να πω ότι έγινα πολύ καλός μάλιστα με 7 legendary cards & 1 golden (swag) *sigh* *rollin' eyes* Όποιοι παίζουν Hearthstone, μπορούν να με κάνουν add. To battle tag μου είναι SuccoSanguis#2393

More
03 Aug 2015 21:23 #166883 by Αντώνης Καλογερής
Γεια σου Μιχάλη και DarkWizard!!Καλωσορίσατε στο μεγαλύτερο Gaming Community της Ελλάδος!!!

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
03 Aug 2015 23:08 #166890 by Tony
Γεια σας παιδια.Παρακολουθω αρκετο καιρο το site σας και ειπα να γραψω post για 504η φορα(xD)...
Πιστευω ολοι ξερετε οτι ειμαι τεραστιος Arkham series fan.Αγαπημενο top 5:1)batman arkham city
2)batman arkham asylum
3)Mirror's edge
4)forza motosport 5
5)halo 4

Ξεκινησα το gaming απο 3 χρονων παιζοντας με τον πατερα μου bubble bobble,pacman world 20th anniversary,crash bandicoot,gallop racer,gran turismo.Στη συνεχεια πηρα ps2 οπου αγαπημενα παιχνιδια ηταν τα pacman world 2 ,το the legend of spyro dawn of the dragon,και ο,τι ειχε βγει απο crash(over the titans,kart κλπ).Μετα απεκτησα ps3 στο οποιο αγαπησα τα arkham series,uncharted και gow series,tlou,mirror's edge,injustice gods among us.Τωρα εχω ενα xbox one στο οποιο αυτη τη στιγμη λοιωνω warframe,halo και forza motosport 5 εννοειται.Στο pc δε παιζω τιποτα πλεον,αν και παλια ημουν φανατικος του lol(ευτυχως το σταματησα και ησυχασα με αυτη τη βλακεια που κολλησα).Ανυπομονω για mirror's edge catalyst,quantum break,forza 6,halo 5,tom clamcy's the division ,tom clancy's wildlands και gears 4.
Στη wishlist βρισκονται τα batman arkham knight,middle earth shadow of the mordor,dying light και titanfall.

Y.Γ Μη μου διαγραψετε το post plz.Εκανα κοπο (xD) και δεν ειχα κανει αναλογο post στο Παρελθον.

More
12 Aug 2015 00:30 #167461 by Makis Kamakis
Γειά και απο μένα παίδες.Με λένε Μάκη.Είμαι 37 χρονών και τέρμα πωρωμένος με το gaming.O πρώτος μου υπολογιστης ήταν ένας Commodore 64,με κασσέτα!Εχω PC και PS4 και μου αρεσουν τα strategy και racing simulator περισσοτερο!
Χαίρομαι,που μπήκα στη μεγαλύτερη gaming community της Ελλάδας!Επίσης ευχομαι,στο gameworld.gr ,αλλά τόσα και ακόμα περισσοτερά χρόνια στα games!!!

More
12 Aug 2015 09:26 #167466 by Socratis Panagiotidis
Γεια σας. Ονομάζομαι Σωκρατης Παναγιωτιδης. Ειμαθ 37 χρονών και εργάζομαι ως τεχνικός υπολογιστών στην εταιρία Byte Computer. Είμαι αρκετά χρόνια στον χώρο του gaming και αρχισα να ασχολούμαι κυριως με adventure. Μετα με τραβηξαν τα rpg αλλα πλεον δεν εχω καποια ιδιαιτερη κατηγορία. Αρκει το παιχνιδι να το αξίζει και θα ασχοληθω μαζί του αν και λιγότερο πλειν λογω των επαγγελματικών υποχρεωσεων.

More
12 Aug 2015 11:04 #167467 by Razor Wire
Γεια σας είμαι ο Q. και είμαι κυρίως PC gamer. Xαίρομαι που βρήκα μια gaming οικογένεια και είπα να μείνω. Είναι η πρώτη φορά που γράφομαι κ ποστάρω σε gaming site και ΝΑΙ είμαι υπερήφανος γι'αυτο και πολύ καλά έκανα :lol: :P

More
12 Aug 2015 12:50 #167481 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Καλωσόρισαν όλα τα νέα παιδιά,μιας και εγώ είμαι εδώ κοντά 1 χρόνο και δεν έχω γράψει , ας πω και εγώ τα δικά μου , Δημήτρης 30 από Κρήτη . Με τα games ασχολήθηκα κοντά στα 8-9 μου όταν και στην γειτονιά που ήμασταν αρκετά παιδιά τα μεσημέρια δεν μας άφηναν να παίζουμε μπάλα στην αλάνα γιατί κάναμε φασαρία ,βρισκόμασταν λοιπόν κάτω από πολυκατοικία με 3 gameboy και παίζαμε εναλλάξ διάφορα παιχνίδια. Αργότερα πήρα το Αταρι και μετά μια κονσόλα (αγνώστου ονόματος ) . Με την κυκλοφορία PS1 έπαιξα αρκετά παιχνίδια ,και μέχρι εκεί ήταν οι κονσόλες που έπαιξα. Μετά τις πανελλήνιες(Τελείωσα ΤΕΙ Ηλεκτρονικής) πήρα το πρώτο PC .Ήταν ένας Pentium 4 1,7 Ghz με 128 ΜΒ ram και 40 GB σκληρό δίσκο. Kαι από τότε μέχρι και σήμερα ασχολούμαι μόνο με pc gaming.