Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε νέος στο site? Συστηθείτε εδώ!

More
10 Jul 2015 14:55 #164347 by Πιέρρος Φουστέρης
Αυτά τα φτιάχνεις στο profile σου. Πας Community/Επεξεργασία Προφίλ και συμπληρώνεις τα κενά.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jul 2015 14:55 #164348 by Tony

Rasmo wrote: Thank you douzos! :)
με το 'κλπ' εννοώ εδώ αριστερά στο άβαταρ κάτω απο το karma, πώς μπόρω να βάλω την σελίδα μου, την περιοχή μου κλπ σε icons.

Για ν'αλλαξεις την υπογραφη σου πας εδω : www.gameworld.gr/forum/2/148914-ypografes-sto-forum-tou-gameworld-gr?start=15#164060
Kαι ζητας να σου αλλαξουν την υπογραφη.Εσυ απλα θα πεις τι υπογραφη θελεις.

More
10 Jul 2015 16:40 #164373 by G

DoUzOs wrote: Αυτά τα φτιάχνεις στο profile σου. Πας Community/Επεξεργασία Προφίλ και συμπληρώνεις τα κενά.

yup, τα χω κάνει αυτά και δεν βλέπω να μου εμφανίζει κάτι εδώ..

@tonyler
thanks φίλε, μου το γράψε και παραπάνω ο douzos! :)

More
10 Jul 2015 17:07 #164397 by Πιέρρος Φουστέρης
Αν και σε πρόλαβα, ευχαριστώ, Tony.

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
10 Jul 2015 17:30 #164411 by Πλώτας Γρηγόρης
Καλησπέρα και απο εμένα!
Αν και καιρό μέλος του φόρουμ, αποφάσισα να γραψω και εγώ κάτι για 1η φορά :lol:
Κατ'αρχην να δώσω συγχαρητήρια για την υπέροχη και σοβαρή δουλειά που γίνεται στο site, σας παρακολουθώ καιρό και πάντα όταν θέλω να δω ένα review κάποιου παιχνιδιού που σκέφτομαι να παίξω, είστε οι πρώτοι που εμπιστεύομαι :D
Παίζω διάφορα games απο μικρός ξεκινώντας απο GameBoy και μετά αγαπημένη κονσόλα το PSX, με τρελό λιώσιμο στο best game ever Metal Gear Solid. Δεν έχω προτίμηση στο είδος του παιχνιδιού, δοκιμάζω τα πάντα και αν με κρατήσει το συνεχίζω.
Λόγο οικονομικών προβλημάτων βέβαια δεν ακολουθώ τον κόσμο των consoles αλλα έχω ξετινάξει το PC μου που όλο μου παραπονιέται και όλο θέλει να τρώει (RAM). Προσπαθώ να παίζω στον όποιο ελεύθερο χρονο μ έχει απομείνει και ΑΝ τα αντέχει το κακόμοιρο PCάκι μου τα ΤΕΡΑΤΑ σε requirements τίτλους που βγαίνουν πλέον!
Άμεσος στοχος η αναβάθμιση του PC μου μπας κ βγει κ αυτο το αναθεματισμένο Arkham Knight και το παίξω ποτέ! (έρωτας με τη συγκεκριμένη σειρά τίτλων)
Αυτά από εμένα και ελπίζω να βρίσκω τον χρόνο να συνυπάρχω μαζί σας στο forum!

More
11 Jul 2015 02:28 #164617 by Νικόλαος Ζαρκαδας
Γει σας.Λεγομαι Νικος απο θεσσαλονικη.Εχω ενα ps3 Κυριως για τα games (γιατι εχω εναν laptop του 2008 που σερνεται και πλεον δεν παιζω Games σε αυτον) κατα καιρουσ ειχα game boy, snes , ps kai ps2 και καποιους Pc ..

More
11 Jul 2015 02:35 #164621 by Πιέρρος Φουστέρης
Καλώς ήρθατε, RasenShurik3n και Νίκο!

- Tyrion Lannister

More
11 Jul 2015 02:44 #164624 by Νικόλαος Ζαρκαδας
Καλως σας βρηκα παιδια.ωραια η γωνια σας

More
17 Jul 2015 23:06 #165572 by VASILIS BLETSAS
Γεια σας με λένε Βασίλη και είμαι από Γιάννενα . Σήμερα έκανα εγγραφή και θέλω να πάρω μέρος στον διαγωνισμό αλλά δεν ξέρω ακριβώς πως. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος . Ευχαριστώ

More
18 Jul 2015 23:35 #165628 by Πιέρρος Φουστέρης
Καλησπέρα, Βασίλη, και καλώς ήρθες στο site μας! Λυπάμαι που άργησες να λάβεις απάντηση. Όσον αφορά τον διαγωνισμό, πηγαίνεις στο topic του διαγωνισμού και αφήνεις reply με το δώρο που επιθυμείς να κερδίσεις. Μιας και είσαι νέο μέλος και χαμηλός σε levels, μπορείς να διεκδικήσεις δώρο μόνο μέσω κλήρωσης. Αυτά τα δώρα μπορείς να τα δεις στο πρώτο post του Μάνου εδώ . Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείς να διαβάσεις στο ίδιο post του Μάνου. Καλώς ήρθες και πάλι.

- Tyrion Lannister