Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε νέος στο site? Συστηθείτε εδώ!

More
24 May 2013 01:21 #124490 by Κώστας Λάβαρης
Καλώς όρισες στο Gameworld Mayhem. :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jun 2013 21:16 #125912 by A
Καλησπέρα,είμαι ο άκης..και γω αρκετά χρόνια είμαι γραμμένος στο site αλλά δεν είχα γράψει.

Reload, Rev Up, Ride out

More
09 Jul 2013 17:05 #127852 by kokos2
Γραφω ξανα επειδη το προηγουμενο το ειχα διαγραψει..

Γεια σας και απο μενα...

Ειμαι μελος απο πιο παλια αλλα δεν θυμαμαι πως και γιατι εκανα εγγραφη...

Μπροστα σ εσας ειμαι γατακι στα παιχνιδια...

Η επαφη μου με τα παιχνιδια ξεκινησε απο μικρη ηλικια στα γνωστα Ουφάδικα (λουναπαρκ και τετοια) με τα arcade μηχανακια οπου περνουσα καθημερινα τις ωρες μου...Αγαπημενο παιχνιδι απ ολα οσα επαιξα το street fighter 2 world warrior και champion edition όπου βασικα εγινα φιρμα καθως μου εβαζαν κερματα τα υπολοιπα παιδια για να τα τερματιζω και να βλεπουν τα βιντεακια του τελους...

Τοτε ειχα και την γνωστη κονσολα ΑΤΑRI με αγαπημενο παιχνιδι εκεινο με τα δυο χερια που επαιζαν μποξ, οπως και ενα PC αρχαιο στο οποιο επαιζα το Golden Axe...

Μετα αγορασα gameboy στο οποιο το αγαπημενο μου παιχνιδι ηταν τα χελωνονιτζακια...

Μετα αγορασα κονσολα SEGA με αγαπημενο παιχνιδι το Sonic και το Robocop ενω την ιδια εποχη επαιζα στο PC ενα NBA φοβερο αλλα δεν θυμαμαι ακριβως το ονομα...

Μετα αγορασα δυο κονσολες SNES οπου επαιζα τα παντα ολα και ειχα αρκετα αγαπημενα παιχνιδια τα οποια δεν θυμαμαι ακριβως τις ονομασιες τους...Σουπερ Μαριο κτλ στο δισκετακι που ειχε πολλα παιχνιδια..Αν ψαξω τα MAME θα βρω τις ονομασιες..

Μετα πηγα σε Playstation 1 με αγαπημενα παιχνιδια την Formula One 1999 ή 2000, Tekken, gran turismo, ενα παιχνιδι του Champions League που ειχε Τζοβανι και Ζαχοβιτς στον Ολυμπιακο, τα ISS της ΚΟΝΑΜΙ...

Μετα πηγα σε Playstation 2...

Kαι μετα εγινα PC gamer παιζοντας κυριως αθλητοπαιχνιδα...

Playstation 3 αγορασα αλλα το εδωσα στον συζυγο της αδελφης μου καθως ασχολουμαι με PC...

Τα παιχνιδια που παιζω στο PC αλλα και σε PS3 (σε σπιτια φιλων ή της αδελφης μου και βασικα σε τουρνουα με φιλους) ειναι:

Pro Evolution Soccer αγορασμενα μεχρι το 6 σε ps1, ps2 και PC, απο τα current gen μονο 2008 αγορασμενο και 2010 τα υπολοιπα επαιξα μονο το ντεμο αλλα τα εχουν φιλοι μου και παιζουμε εκει, Football Manager αγορασμενα μεχρι το 2011 μετα το παρατησα, NBA 2K απο το 10 αν θυμαμαι καλα μεχρι το 13 αγορασμενα, FIFA αγορασμενα το 11 και το 13, επειδη το 12 δεν μ αρεσε..

Αγορασα και το Street Fighter 4, ενα virtua tennis το 2008, ενα top spin σε PC παλι καπου εκει κοντα στο 2008 και δεν μ αρεσε με αποτελεσμα ν αγορασω το virtua tennis...Kαι το call of duty 4 modern warfare το οποιο και τερματισα...

Το καλυτερο παιχνιδι που επαιξα ποτε και καηκα ηταν το Commandos 2 men of courage ενω αγορασα και το 3 αλλα το πεταξα μετα απο 2 ημερες...Δεν μ αρεσε καθολου...

Επισης μ αρεσουν τα ΜΑΜΕ...

Υ.Γ Στα first-person shooting games ζαλιζομαι σε βαθμο λιποθυμιας, το μοναδικο παιχνιδι τετοιας μορφης που καταφερα να τερματισω ηταν το call of duty 4 modern warfare αλλα με χιλια ζορια επειδη υπηρχαν φορες που εβλεπα το PC αναποδα...

More
27 Jul 2013 14:31 #129283 by Ιορδάνης Κωστελίδης
Hello παιδιά, Ιορδάνης από Θεσσαλονίκη, ασχολούμαι με προγραμματισμό αλλά και με το YouTube μιας και είμαι Partner.Έχω Mega Drive II, PS2,PS3,PSP GO,Nintendo GameCube και φυσικά Gaming PC.Αυτόν των καιρώ παίζω Assassin's Creed III (SP/MP), Minecraft (MP), Tomb Raider και BioShock Infinite.

More
27 Jul 2013 14:51 #129285 by synzeus
Για ένα περίεργο λόγο στην εγγραφή μου ξέχασα να περάσω να πω ένα γεια!

Κωστής από Ξάνθη, Μηχανικός Πληροφορικής & Επικοινωνιών και έχω μαγαζί με επαγγελματικό ήχο και ηλεκτρονικά υλικά.

Αποκλειστικά PC gamer με αγαπημένο παιχνίδι το Zeus: Master of Olympus. Αυτό το καιρό προσπαθώ να βρω χρόνο για το Jack Keane 2: The Fire Within, το οποίο είναι και το μοναδικό εγκατεστημένο παιχνίδι στο PC..

Ενεργός χρήστης της κοινότητας δεν ήμουν. Απλά έμπαινα κάθε μήνα να διαβάσω τις Νέες Κυκλοφορίες. Λέω να το δώσω ακόμα μια προσπάθεια.

More
27 Jul 2013 15:02 #129286 by Κώστας Λάβαρης
Καλώς ήρθατε παιδιά! :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 Jul 2013 20:39 #129299 by Σπύρος
Τι παιχνιδάρα το zeus και γενικά η σειρά pharaoh-ceasar-zeus! Καλωσήρθατε!

More
20 Aug 2013 01:43 #130663 by sioutas konstadinos
γεια σας κ απο μενα παιδια
το σαιτ τελειο τα σπαει

More
30 Aug 2013 11:19 #131335 by Nikos
Γεια σας παιδιά! Που να αρχίσω σας ανακάλυψα από το Game-maniacs (τρομερό) και είπα να γραφτώ και εγώ εδώ... Το όνομα μου είναι Νίκος ειμαι 20 χρονών και ασχολούμαι με τα videogames από τότε που θυμάμαι τον ευατό μου και τα αγαπάω.....εχω PC και PS3 και 360 Επίσης είμαι και "συλεκτικακιάς" :D Αυτά.. Ήρθα για να μείνω :D