Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

More
18 Apr 2016 18:34 #180255 by Myrmidon

Mystique wrote: Δεν ξερω στο εξωτερικο αν θα τις αποσυρουν τις παλιες καρτες αλλα εδω τουλαχιστον πουλανε φρεσκο πραγμα δεκαετιας ακομα. Ειμαστε λιγο πισω σε θεματα τεχνολογιας δυστυχως και δεν φοβαμαι αν θα βρω μια 980 GTX οταν θα θελω να αλλαξω την υπαρχουσα 660. ;)

Το θέμα εδώ είναι και σε τι τιμή θα τις βρεις, μιας και αν πάρουν μυρωδιά τι συμβαίνει θα προσαρμόσουν ανάλογα και τις τιμές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Apr 2016 18:46 #180257 by Κατερίνα Μαρίνου
Αυτο ειναι μεσα στο προγραμμα παντα, πρεπει να ξεπερασουμε και το εμποδιο της αισχροκερδιας η των αυξημενων ΦΠΑ που καθε λιγο ανεβαινει και ανεβαινει και παρασυρει ολα τα προιοντα απο κοινης καταναλωσης εως υψηλης τεχνολογιας. ;) Εχουμε και την λυση του μεταχειρισμενου στην περιπτωση που δεν πεσουν καθολου οι τιμες. ;)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
18 Apr 2016 23:43 #180272 by Myrmidon

Mystique wrote: Αυτο ειναι μεσα στο προγραμμα παντα, πρεπει να ξεπερασουμε και το εμποδιο της αισχροκερδιας η των αυξημενων ΦΠΑ που καθε λιγο ανεβαινει και ανεβαινει και παρασυρει ολα τα προιοντα απο κοινης καταναλωσης εως υψηλης τεχνολογιας. ;) Εχουμε και την λυση του μεταχειρισμενου στην περιπτωση που δεν πεσουν καθολου οι τιμες. ;)

Πες μου πως γίνεται να σε ενδιαφέρει η αισχροκέρδεια και να ψωνίζεις από το Πλαίσιο. :lol:
The following user(s) said Thank You: Manolis

More
19 Apr 2016 02:22 #180277 by Τάσος Μαραγκός
Aν τις αποσυρουν, καλυτερα για εμας που ψαχνουμε...γτ οι gpu addicted θα τις δινουν οσο οσο...Αρα ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ θα βρουμ και σε καλη τιμη!!!

More
28 Apr 2016 17:44 - 28 Apr 2016 17:46 #180722 by Myrmidon
Μπορεί μια GTX1070 να υπερτερεί σε επιδόσεις μιας TitanX και μάλιστα στην τιμή της GTX970; Αν αυτή η υποψία βγει αληθινή.......φέτος θα κάνουμε Ανάσταση 2 φορές. Μια σε 3 ημέρες και άλλη μία το καλοκαίρι. :lol:

Nvidia Pascal GTX 1070/GTX 1080: Could They Beat Titan X?

Οι φήμες ολοένα και φουντώνουν Can next-gen Nvidia tech offer Titan X power for GTX 970 money?
Last edit: 28 Apr 2016 17:46 by Myrmidon.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
29 Apr 2016 10:37 #180737 by Τάσος Μαραγκός
Αντε να δουμε τι απο ολα αυτα ισχυουν να δουμε τι 980-980ti θα τσιμπησουμε!!!1

More
05 May 2016 12:19 #180934 by Manolis
Αν και είμαι nvidia fan τα τελευταία 12 χρόνια, είμαι ελαφρώς συγκρατημένος για το κατά πόσο θα ισχύσει...
Αν όμως όντως είναι έτσι, με βάζει σε επιπλέον μελλοντικά έξοδα, καθώς θα πρέπει να συνδυαστεί με αγορά οθόνης 1440p :P και δυστυχώς η ελληνική αγορά είναι πολύ πίσω στη συγκεκριμένη κατηγορία :(

More
06 May 2016 11:43 - 06 May 2016 11:45 #180959 by Myrmidon

nomas1983 wrote: Αν και είμαι nvidia fan τα τελευταία 12 χρόνια, είμαι ελαφρώς συγκρατημένος για το κατά πόσο θα ισχύσει...
Αν όμως όντως είναι έτσι, με βάζει σε επιπλέον μελλοντικά έξοδα, καθώς θα πρέπει να συνδυαστεί με αγορά οθόνης 1440p :P και δυστυχώς η ελληνική αγορά είναι πολύ πίσω στη συγκεκριμένη κατηγορία :(

Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό. Η οθόνη μου είναι σχετικά καινούρια και δεν έχω όρεξη να τα ξανασκάσω. Όπως το βλέπω εγώ θα μείνω με την 1080p για κάμποσο καιρό ακόμα και θα αρκεστώ στο Dynamic Super Resolution όπου αυτό θα είναι διαθέσιμο.Στις 27 ίντσες κάτι είναι και αυτό. Ειδεμή, ναι η αναβάθμιση μιας κάρτας γραφικών πρέπει να συμβαδίζει σε δυνατότητες με την οθόνη.
Last edit: 06 May 2016 11:45 by Myrmidon.
The following user(s) said Thank You: Manolis

More
07 May 2016 10:58 - 07 May 2016 11:00 #180987 by Alexandros Michalas
Δεδομένου ότι βλέπω πως αρκετοί εδώ είναι ενημερωμένοι σχετικά με προϊόντα της Nvidia, θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις επερχόμενες Pascal arch κάρτες γραφικών. Έχω ακούσει ότι αυτές που θα κυκλοφορήσουν σε 1-2 μήνες απο τώρα θα έχουν GDDR5X αντί για HBM2. Ύπαρχει ενημέρωση για πότε θα έχουμε εκδόσεις με HBM2;
Last edit: 07 May 2016 11:00 by Alexandros Michalas.

More
07 May 2016 17:21 - 09 May 2016 15:25 #180995 by Manolis
Ναι η αληθεια ειναι πως ακουγεται εντονα οτι οι Pascal θα βγουν με DDR5X, οποτε μιας και ξεκινανε απο τα πιο high end μοντελα και βιαζονται να προλαβουν τις Polaris, λογικα ωστε να επικεντρωθουν στην αναπτυξη της σειρας Volta με οριζοντα Q1 του 2018... βεβαια ολα αυτα νομιζω δεν ειναι επισημα επιβεβαιωμενα ας περιμενουμε τις επισημες ανακοινωσεις ολοι μας και το βλεπουμε σε πιο πραγματικη βαση

Εκτός αν πιστέψεις το άλογο του Luke βέβαια :)
Last edit: 09 May 2016 15:25 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince