Παιδια εχω ενα προβλημα...
Εχω ενα PC το οποιο δεν χρησιμοποιησα ποτε για σουπερ πραγματα πχ για games...Ομως παρολο που ειναι χαμηλης ισχυος PC μπορουσα να παιξω κατα παραξενο τροπο το PES 2016 σε high settings και στα Windows 7...
Η καρτα γραφικων μου ηταν η Nvidia 8800 Gts 640 Mb...
Τον τελευταιο χρονο το μοναδικο παιχνιδι που επαιζα ηταν το League of Legends σε High settings με τις σκιες στο Medium και με το Vsync ενεργοποιημενο σε μια οθονη 1280x1024...Και ειχα 58-64 fps ενω στο μεγαλυτερο μερος του game σταθεροποιητουν στα 60 fps...Αναλογα με τις μαχες...Στις αρχες το παιζα σε 24αρα οθονη, μετα επειδη δεν βολευε πηγα σε 19αρα/20αρα τι ηταν και μετα σε 17αρα
Παραξενιες δικες μου μηπως καταφερω να παιξω καλα, γιατι η 24αρα δεν με βολευε στο ματι..
Οπως και να χει, η nvidia 8800 gts 640 mb μας αφησε χρονους πριν μερικες μερες και τωρα ειμαι με την onboard που ειναι χαλια μαυρα δοξασι ο θεος...
Ανοιξα θεμα εδω επειδη ειμαι σε διλημα..Τον Σεπτεμβρη θα αγορασω νεο PC βασικα λαπτοπ...Δεν θελω ομως να το αγορασω απο τωρα επειδη δεν ειμαι Ελλαδα..Θελω να το αγορασω απο Αθηνα...
Και σκεφτομαι, επειδη εχω δεθει με το League of Legends αγορασα και αρκετα πραγματα με paysafe, να αγορασω μια καρτα γραφικων φθηνη, να μπορω να παιξω εστω σε medium settings μεχρι να παω Αθηνα και να αγορασω το νεο μ και καλο λαπτοπακι...
H πιο φθηνη που βρηκα κανει 34 ευρω
και ειναι αυτη:
VGA EVGA GEFORCE 210 1GB DDR3 PCI-E RETAIL
Αναβαθμίστε την εμπειρία σας με την ισχυρή απόδοση της EVGA GeForce 210 και απολαύστε τα τελευταία παιχνίδια σε Full HD 1080p.
Μηχανή γραφικών: NVIDIA GT 630
Μνήμη: 1024 MB, 64 bit DDR3
Συχνότητα μηχανής: 520 MHz
Συχνότητα μνήμης: 1200 MHz
Συνδεσιμότητα: DVI-I, HDMI, VGA
Τροφοδοσία: Απαιτείται 300 watt τροφοδοτικό
Αυτο που θελω να μου πειτε ειναι αν αυτη η καρτα γραφικων που κυκλοφορησε μετα την 8800 gts θα μου δινει την ιδια αποδοση με την καρτα που ειχα...
Λαβετε υποψιν σας οτι και η 8800 gts ειναι γελοια καρτα αλλα εγω το PESακι μου το 2016 (οκ σιγα το παιχνιδι) μια χαρα το παιζα...
www.e-shop.gr/vga-evga-geforce-210-1gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.519090
Y.Γ Μονο League of Legends θελω να παιζω... αντε και καμια Taylor Swift στο Youtube...
Eυχαριστω εκ των προτερων..