Καλησπερα και παλι...
Απλα για ενημερωση επειδη μπορει στο μελλον καποιος να εχει το ιδιο θεμα και τις ιδιες αποριες:
Τελικα αγορασα την Gigabyte GT610 2 GB DDR3...
Φθηνη αναλογως καρτουλα την βρισκεις 48-59 ευρω, εγω την πηρα 59...
Σ οτι αφορα το League of Legends... Σε custom game οταν παιζεις μονος με 9 bots εχεις σε medium/high/ultra high με απενεργοποιημενα τα shadows 59-60 fps σταθερα ακομη κι αν γινεται χαμος (πανω απο 60 fps το μονιτορ μου κανει tearing απο 50 και κατω παει καπως το game)...
Σ οτι αφορα ομως το normal 5 vs 5 και τα aram, με medium παντα settings για ασφαλεια, ενω το παιχνιδι ξεκινα μια χαρα με fps 58-62 οταν περασει το 15λεπτακι αρχιζουν να πεφτουν στα 48..κι εκει απλα δεν μπορεις να παιξεις...Επισης στις αρχες παρατηρησα καποια κολληματα ενος δευτερολεπτου και τα fps να πεφτουν για 1 μονο δευτερολεπτο στα 55...
Υπαρχουν normal games 5 vs 5 που το game μπορει να σου κατσει πολυ smooth, υπαρχουν αλλα ομως που γινεται χαμος, πχ παει ξαφνικα στα 45-48 fps (μετα το 20λεπτο παντα) και το game παει πιο γρηγορα...
Οτιδηποτε προβλημα παρατηρειται με τα fps ισχυει σ ολα τα επιπεδα γραφικων..ειτε low εχεις τα settings ειτε ultra high εχεις ακριβως τα ιδια fps απλα χαλαει η εικονα...Το ιδιο ισχυει και στα custom games...
Βεβαια για να ειμαστε δικαιοι με τις καρτουλες μας
το League of Legends ειναι περιεργη φαση..Βγαινουν συνεχεια updates patches και μπορει για παραδειγμα στα patches 6.1-6.3 το παιχνιδι να φυσαει να τρεχει χωρις το παραμικρο προβλημα και ξαφνικα στα patch 6.4-6.7 να χεις προβληματα στα normal 5 vs 5...
Οπως και να χει οποιος θελει να παιζει το game σε custom μονος του μια χαρα ειναι η καρτουλα σταθερα fps ωραια εικονα (πολυ καλυτερη η εικονα του παιχνιδιου ειδικα τα effe σε σχεση με την 8800 gts)...Οποιος θελει να παιζει νορμαλ, φερνει εναν παπα να του κανει αγιασμο στο PC, βαζει 3 φορες τον σταυρο του καθε φορα που κατεβαζει τα patch της riot και λεει και 3 φορες το πιστευω εις εναν θεο πατερα παντοκρατορα...
Υ.Γ Θεματα σε normal games και προβλημα παρομοιο με αυτο που ειδα εγω, εχουν και πολυ καλυτερες καρτουλες απο την καημενουλα την δικια μου