Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
22 Jul 2015 14:42 #165942 by Grigoris
Το γνωριζεται οτι πανω δεξια εκει που λεει "private messages" ακομα και αν εχεις προσωπικο μυνημα δεν αλλαζει για να καταλαβεις οτι εχεις προσωπικο μυνημα?

Υπαρχει περιπτωση να κανετε κατι γι' αυτο?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2015 15:30 #165946 by Πιέρρος Φουστέρης
Αν έχεις προσωπικό μήνυμα, μπορείς να το δεις μέσω της αρχικής ή στο Community. Δε νομίζω πως χρειάζεται να αλλάξουμε το "Private Messages" εδώ (στο forum).

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
22 Jul 2015 17:03 - 22 Jul 2015 17:05 #165954 by Grigoris
Δηλαδη πιστευεις οτι το "private messages" εδω στο φορουμ ειναι καθαρα για ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ λογο ετσι και οχι για πρακτικο επομενως δεν χρειαζεται να μπορεις να δεις αν εχεις νεα προσωπικα μυνηματα αν δεν πας στην κεντρικη σελιδα ετσι.

Αν το βλεπεις ετσι τοτε να μου επιτρεψεις να σου πω οτι εισαι παντελως λαθος γιατι μονο για ομορφια δεν ειναι εδω το "private messages"

Επισης να σου πω οτι σε ολα μα ολα τα φορουμ μπορεις να δεις αν εχεις προσωπικο μυνημα στο φορουμ δεν ειναι καθαρα για ομορφια εκει το φακελακι ή η λεξεις προσωπικο μυνημα κ.τ.λ.
Last edit: 22 Jul 2015 17:05 by Grigoris.

More
22 Jul 2015 17:21 #165955 by Μάνος Γρυπάρης
Για τα προσωπικά μηνύματα θα το βάλουμε στην λίστα των διορθώσεων..

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Jul 2015 20:39 #165968 by Πιέρρος Φουστέρης
Επίτρεψέ μου και εμένα, λοιπόν, να σου πω ότι είσαι παντελώς λάθος, διότι ούτε είπα ότι υπάρχει μόνο για "ομορφιά" το private messages στο forum, ούτε ότι πρέπει αναγκαστικά να πας στην κεντρική σελίδα για να δεις αν έχεις νέο μήνυμα. Αν κατάλαβα καλά, εσύ θέλεις να αλλάζει η εμφάνιση του "Private Messages" όταν έχεις νέο μήνυμα, για να καταλαβαίνεις ότι κάποιος σου έστειλε νέο μήνυμα (όπως γίνεται και στην κεντρική, όπου εμφανίζεται ένα κουτάκι με τον αριθμό των νέων μηνυμάτων). Αν θέλεις να αλλάζει εμφάνιση το private messages όταν έρχεται μήνυμα, τότε, όπως σου είπε ο Μάνος, θα μπει στην λίστα. Όμως, μην παίρνεις τέτοιο ύφος. Ως Community Support, εμείς υπάρχουμε για να βοηθάμε, όχι για να βγάζετε τα νεύρα σας πάνω μας. Συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος, αλλά και εσύ έκανες το ίδιο.

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
22 Jul 2015 21:42 - 22 Jul 2015 21:43 #165972 by Grigoris

DoUzOs wrote: Αν έχεις προσωπικό μήνυμα, μπορείς να το δεις μέσω της αρχικής ή στο Community. Δε νομίζω πως χρειάζεται να αλλάξουμε το "Private Messages" εδώ (στο forum).

Για πες μου σε παρακαλω πολυ τι λαθος καταλαβα?

Στο υπογραμμισμένο κειμενο δεν λες ακριβως αυτο που ειπα ποιο πανω οτι δηλαδη δεν υπαρχει λογος να αλλαξει το "private messages" καθε φορα που εχεις προσωπικο μυνημα?
Last edit: 22 Jul 2015 21:43 by Grigoris.

More
23 Jul 2015 03:43 - 23 Jul 2015 03:44 #165988 by Πιέρρος Φουστέρης

fits79 wrote: Δηλαδη πιστευεις οτι το "private messages" εδω στο φορουμ ειναι καθαρα για ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ λογο ετσι και οχι για πρακτικο επομενως δεν χρειαζεται να μπορεις να δεις αν εχεις νεα προσωπικα μυνηματα αν δεν πας στην κεντρικη σελιδα ετσι.

Αν το βλεπεις ετσι τοτε να μου επιτρεψεις να σου πω οτι εισαι παντελως λαθος γιατι μονο για ομορφια δεν ειναι εδω το "private messages"

Επισης να σου πω οτι σε ολα μα ολα τα φορουμ μπορεις να δεις αν εχεις προσωπικο μυνημα στο φορουμ δεν ειναι καθαρα για ομορφια εκει το φακελακι ή η λεξεις προσωπικο μυνημα κ.τ.λ.

Μου λες ότι πιστεύω πως τα "private messages" υπάρχουν καθαρά για διακοσμητικό και ομορφιά. Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Μου λες ότι πιστεύω ότι, για να δει κάποιος εάν έχει νέα προσωπικά μηνύματα, πρέπει να πάει στην κεντρική σελίδα. Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Μπορείς να δεις μέσω της κεντρικής σελίδας, μπορείς να το δεις μέσω της καρτέλας "Community" Ή μπορείς να πατήσεις το Private Messages, όπου θα σε πάει (σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, τουλάχιστον σε μένα) στα προσωπικά σου μηνύματα, για να δεις εάν σου έστειλε κάποιος καινούριο.
Συνεπώς, για να απαντήσω στην ερώτησή σου: Όχι, δεν λέω αυτό που είπες πιο πάνω. Όμως, συμφώνησα μαζί σου και με τον Μάνο, ότι μπορεί να αλλάξει το "private messages" όπως έχουν τα άλλα fora, αν βολεύει εσένα και τους υπόλοιπους αναγνώστες περισσότερο από τώρα. Όλα για εσάς γίνονται, έτσι και αλλιώς, όχι για εμάς. ;)

- Tyrion Lannister
Last edit: 23 Jul 2015 03:44 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
27 Jul 2015 12:21 #166248 by G

Rasmo wrote:

Manos wrote: Στειλε μας συγκεκριμενα screenshots με ολα αυτα για να το αντιληφθουμε καλυτερα.

Το screenshot (στο παρακάτω λίνκ για να μην γεμίσει το πόστ με τεράστια φώτο):
i57.tinypic.com/2817knb.png
Πχ, εσύ Μάνο ή o Douzos κάτω απο το κάρμα σας όταν ποστάρετε, έχετε μερικά icons(συγκεκριμένα location, gender, website). Αυτά εμφανίζονται σε όλους μας όταν τα έχουμε συμπληρώσει αυτά τα στοιχεία στο προφίλ μας? Διότι εγώ που τα έχω συμπληρώσει(συγκεκριμένα για αυτά τα 3) δεν μου τα εμφανίζει εδώ σε icons.

Έχουν περάσει 6 μέρες και δεν έχω λάβει απάντηση σχετικά με αυτό το πρόβλημα. Anyone? Thankies!

More
27 Jul 2015 13:31 #166257 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Εμένα φαίνεται το location gentle μόνο στο προφίλ μου ,έχω και skype το οποίο δεν φαίνεται και το έχω κάνει για μέλη του site μόνο, έχεις τσεκάρει αν έχεις επιλέξει να φαίνονται σε όλους? Καλό θα ήταν αν είσαι οκ εσύ να το τεστάρουν με κάποιο νέο acc μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με το συγκεκριμένο στο σαιτ.

More
27 Jul 2015 13:38 #166259 by Μάνος Γρυπάρης
Rasmo για να οργανωθουμε και να καταλαβουμε το προβλημα θελουμε τα παρακατω.
1)Σε κάθε post που γράφεις να βάζεις την εικονα σου ως attachment και μετά να πατάς Insert ωστε να βλεπουμε ολοκληρη την εικονα.
2)Ενα screenshot με ολόκληρη την οθόνη σου οπου θα κυκλώνεις με κόκκινη σημείωση ένα προφίλ χρήστη που εμφανίζεται κανονικα οπως το θελεις.
3)Ενα screenshot με ολόκληρη την οθόνη σου όπου θα κυκλώνεις με κόκκινη σημείωση (το βάζεις στο MS Paint) το ακριβές σημείο στο προφίλ σου όπου περίμενες να εμφανιστούν οι πληροφορίες.
4)Γραψε μας ακριβως ολα τα τμήματα πληροφοριών που δεν εμφανίζονται για να το στείλουμε στους developers να το διορθώσουν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)