Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
08 Oct 2015 21:15 #169515 by Μάνος Γρυπάρης
Σε πηγαίνει στο τελευταίο unread post όπως είπε και ο Snikefriend. Για να συνεχίζεις να διαβάζεις από εκεί που έμεινες.
Επειδή το site είναι cached, στο www.gameworld.gr/forum κάνε μετά Ctrl+F5 και θα σε πάει στο τελευταίο post.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Oct 2015 21:21 - 08 Oct 2015 21:27 #169517 by Grigoris
Ενννοειτε οτι εχω κανει refresh οπως δοκιμασα να κανω και clear cache απο το site αλλα τιποτα παλι τα ιδια δεν με παει ποτε μα ποτε σε νεοτερο ποστ απο το ποστ #168587 που αναφερα ποιο πανω.
Ακομα και απο κινητο που δοκιμασα παλι τα ιδια ακομα και αν ας μην εχω συνδεθει στο site.

Δηλαδη εσας σας δειχνει κανονικα και νεοτερα ποστ απο το #168587?

Αν μπορει ας μας πει και καποιο αλλο μελος αν του δειχνει και νεοτερα ποστ απο το #168587.

Επισης ακομα και ofline που δοκιμασα δεν μου δειχνει νεοτερο ποστ απο αυτο #168587 κατι που πιστευω ειναι προβλημα.

Σε ολα τα αλλα τοπικ οταν παταω last post με παει κανονικα στο τελευταιο ποστ απλα στο destiny topic δεν δουλευει αυτο.
Last edit: 08 Oct 2015 21:27 by Grigoris.

More
09 Oct 2015 02:11 #169530 by Μάνος Γρυπάρης
Αν ειναι θεμα μονο για το Destiny topic ας το αφησουμε προς το παρον γιατι υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα θεματα για τους developers.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Oct 2015 07:18 #169534 by Grigoris
Ναι μονο στο τοπικ του destiny μου το κανει και δεν μπορω να δω κανενα νεοτερο ποστ ειτε ειμαι συνδεδεμενος, ειτε οχι.

Οκ κανενα προβλημα απο εμενα αρκει καποτε να το φτιαξουν.

More
15 Oct 2015 01:59 #169718 by Μάνος Γρυπάρης
Από σήμερα προστέθηκαν περιγραφές στις κατηγορίες των Forums.
Έχουμε δρομολογήσει και αλλαγή στο template.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
18 Oct 2015 19:27 #169865 by Μάνος Γρυπάρης
Απενεργοποίηση Karma
Το Karma απενεργοποιήθηκε από σήμερα διότι κάποιοι χρήστες έδιναν αρνητικούς πόντους σε καταχωρητές αγγελιών χωρίς να έχουν συναλλαγή μαζί τους.

Στο μέλλον θα προστεθεί πλήρες σύστημα αξιολόγησης αγγελιών με γραπτό κείμενο και με παραπομπή προς link αγγελίας. Έτσι θα μπορούμε να ελέγχουμε επίσημα με Username ποιος βάζει αξιολόγηση σε ποιον και να απομακρύνουμε από το Forum άτομα τα οποία θα trollάρουν χωρίς να έχουν συναλλαγές.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
19 Oct 2015 12:07 #169880 by G
Ήθελα να το θίξω κι εγώ αυτό το θέμα με το karma, Μάνο. Είχα παρατηρήσει πχ, όταν είχαμε την "κόντρα" εγώ με τον fits79 ή και ο fits79 με άλλους χρήστες σχετικά με το "κονσόλες vs pc", μόνο και μόνο επειδή η γνώμη κάποιου δεν συμβάδιζε με εμένα ή του fits79 για παράδειγμα χώναν αβέρτα -1 και κατέληγες να έχεις πχ -5, -10 karma λόγο διαφωνίας στο φόρουμ σε διάφορα θέματα άσχετα των αγγελιών. Μπράβο που το διορθώσατε αυτό παιδιά, έπρεπε να γίνει. Congrats!
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, Grigoris

More
23 Oct 2015 10:27 #170049 by G
Καλημέρα παιδιά, σήμερα παρατήρησα ένα πρόβλημα όταν πήγα να βάλω μια εικόνα (image link) ότι δεν λειτουργεί. Δηλαδή βάζω κανονικά το link και πατάω το preview να δώ αν είναι όλα είναι οκ πριν ποστάρω και μου βγάζει τον "κώδικα" [ img ]το link της εικόνας[ /img ] πάλι αντί να μου εμφανίσει την εικόνα. Μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ ή είναι κάποιο τεχνικό πρόβλημα? Ευχαριστώ.

More
23 Oct 2015 12:08 #170052 by Γιάννης Πετρόχειλος
Πολύ σωστή κίνηση να αφαιρεθεί το karma όπως ήταν. Κατά τη γνώμη μου τα μόνα ζητήματα που χρειάζονται διευθέτηση είναι η δυνατότητα από όποιον να ναι να αφαιρεί likes με το x και η δυνατότητα στους χρήστες επεξεργασίας υπογραφής, site, κλπ στο forum.

More
23 Oct 2015 12:52 - 23 Oct 2015 12:53 #170053 by Μάνος Γρυπάρης

Rasmo wrote: Καλημέρα παιδιά, σήμερα παρατήρησα ένα πρόβλημα όταν πήγα να βάλω μια εικόνα (image link) ότι δεν λειτουργεί. Δηλαδή βάζω κανονικά το link και πατάω το preview να δώ αν είναι όλα είναι οκ πριν ποστάρω και μου βγάζει τον "κώδικα" [ img ]το link της εικόνας[ /img ] πάλι αντί να μου εμφανίσει την εικόνα. Μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ ή είναι κάποιο τεχνικό πρόβλημα? Ευχαριστώ.

Ναι, το Preview δεν λειτουργει . Το στειλαμε στις διορθωσεις.
Προς το παρον απλα κανετε post και μετα edit.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 23 Oct 2015 12:53 by Μάνος Γρυπάρης.