Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
21 Jul 2015 04:30 #165801 by Πιέρρος Φουστέρης
Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι, μου φαίνεται σταθερά κανονικό, εδώ και κάτι εβδομάδες. Παιδιά, εσείς;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jul 2015 10:34 - 16 Apr 2017 02:46 #165808 by Tony
Παιδια δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο topic αλλα εχω μια απορια.
Μου ειχε σταλει e-mail απο το ''games [ατ] gameworld.gr'' ειδοποιηση για τη τσαντα blizzard(απο το διαγωνισμο 10 χρονια gameworld).
Ωστοσο απαντησα οτι λογω διακοπων δεν μπορω να το παραλαβω.Μολις επεστρεφα θα μπορουσα να το παραλαβω.
Ωστοσο, δεν εχω λαβει απαντηση ουτε σ'αυτο ουτε στο αλλο με τα δωρα user of the month (οπου εδωσα ολα τα στοιχεια εκτος απο αριθμο αστ.ταυτοτητας αν θυμαμαι καλα).
Απανταω στη σωστη διευθυνση η απαντω σε ασχετους?(games [ατ] gameworld.gr και users [ατ] gameworld.gr)
Last edit: 16 Apr 2017 02:46 by Μάνος Γρυπάρης.

More
21 Jul 2015 10:58 #165809 by G

Manos wrote: Στειλε μας συγκεκριμενα screenshots με ολα αυτα για να το αντιληφθουμε καλυτερα.

Το screenshot (στο παρακάτω λίνκ για να μην γεμίσει το πόστ με τεράστια φώτο):
i57.tinypic.com/2817knb.png
Πχ, εσύ Μάνο ή o Douzos κάτω απο το κάρμα σας όταν ποστάρετε, έχετε μερικά icons(συγκεκριμένα location, gender, website). Αυτά εμφανίζονται σε όλους μας όταν τα έχουμε συμπληρώσει αυτά τα στοιχεία στο προφίλ μας? Διότι εγώ που τα έχω συμπληρώσει(συγκεκριμένα για αυτά τα 3) δεν μου τα εμφανίζει εδώ σε icons.

More
21 Jul 2015 12:18 #165814 by Βασιλης Γαλανος
Εγω απο την αλλη,δεν εχω παραλαβει mail ακομα,αν και εχω δηλωσει δωρο χωρις κληρωση.Δεν ξερω τι παιζει.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
21 Jul 2015 20:25 #165850 by Πιέρρος Φουστέρης
Όσον αφορά τα e-mails σχετικά με τον διαγωνισμό, θα πρέπει να περιμένετε 3-7 ημέρες για να λάβετε απάντηση. Ακόμη και αν αυτές οι μέρες περάσουν, θα πρέπει να δείξετε κατανόηση, διότι έχουμε πάνω από 1000 συμμετοχές.

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
21 Jul 2015 21:04 #165851 by Βασιλης Γαλανος
Το: "Δεν ξερω τι παιζει",δεν το ειπα με κακη προθεση.Καθε αλλο.Και υπομονη και κατανοηση φυσικα θα δειξουμε,απλα ειχα την εντυπωση πως τουλαχιστον για τα δωρα χωρις κληρωση,που ξερετε ποιος περνει τι,θα ερχοταν e-mail σχετικα νωριτερα απο τα αλλα δωρα,και αναρωτιομουν μην εκανα τιποτα λαθος. :P Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
21 Jul 2015 21:51 #165861 by Πιέρρος Φουστέρης
Καταλαβαίνω την πρόθεσή σου, δεν είπα το αντίθετο. Απλά, σας λέω ότι ο διαγωνισμός έχει πάρει "φωτιά", μιας και οι συμμετοχές είναι ΠΟΛΛΕΣ και χρειάζεται υπομονή για να εξυπηρετηθείτε όλοι.

- Tyrion Lannister

More
21 Jul 2015 23:09 #165868 by Tony

DoUzOs wrote: Όσον αφορά τα e-mails σχετικά με τον διαγωνισμό, θα πρέπει να περιμένετε 3-7 ημέρες για να λάβετε απάντηση. Ακόμη και αν αυτές οι μέρες περάσουν, θα πρέπει να δείξετε κατανόηση, διότι έχουμε πάνω από 1000 συμμετοχές.

Οκ.Μια χαρα τοτε.Τουλαχιστον τωρα ξερω για ποιο λογο δεν απαντατε στα email.Υπομονη εχω οση θελετε! :)

More
22 Jul 2015 01:16 #165903 by Ανδρέας Κιούρας
Κάποιες φορές μου κολλάει το σάιτ. Απλώς θέλω να ξέρω άμα γίνεται και σε άλλους η άμα είναι δικό μου το πρόβλημα.

More
22 Jul 2015 02:44 #165908 by Πιέρρος Φουστέρης
Και άλλοι το έχουν παρατηρήσει, φίλε Demolka. Το κοιτάζουν το θέμα οι αρμόδιοι.

- Tyrion Lannister