Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
19 May 2015 22:06 #161276 by Άγγελος Νικολάου
1. Αναρωτιόμουν τι συμβολίζουν οι μπάλες κάτω από το όνομα κάποιου στο forum.
2. Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος να αλλάξω τον τρόπο ενημερώσεών μου. :unsure:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 May 2015 22:19 #161277 by Άγγελος Νικολάου
Παιδιά άκυρο το 2ο ερώτημα , το βρήκα μόνος μου.

More
19 May 2015 22:24 #161278 by Δημήτρης Βουρβαχάκης

FuriousPanda wrote: 1. Αναρωτιόμουν τι συμβολίζουν οι μπάλες κάτω από το όνομα κάποιου στο forum.
2. Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος να αλλάξω τον τρόπο ενημερώσεών μου. :unsure:

στο 1ο ερώτημα σου η απάντηση είναι όσο είσαι πιο ενεργός στο φόρουμ και στα ποστ τόσο ανεβαίνουν και αυτά.
The following user(s) said Thank You: Άγγελος Νικολάου

More
19 May 2015 22:30 #161279 by Άγγελος Νικολάου

More
20 May 2015 18:17 #161332 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Προτείνω να μην προστίθενται xp points από user reviews των 2-3 σειρών ή προτάσεων, καθώς έτσι δε διαφέρουν από ένα απλό post και αγγίζουν τα όρια του spam. Επίσης, μια πιο αναλυτική τοποθέτηση σε μια οποιαδήποτε είδηση του site, από έναν αριθμό χαρακτήρων και πάνω, θα μπορούσε να επιβραβεύεται με έναν επιπλέον πόντο.

Υ.Γ.: Κάτι παίζει με τα likes στα σχόλια των blogs, κλικάρεις και σου δείχνει ότι φορτώνει εις το διηνεκές για να το δεχτεί.
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
21 May 2015 17:15 #161394 by Nikos Georgopoulos
Καλησπερα,

Σχετικα με τα xp των user reviews, ο συγκεκριμενος χρηστης απεβλήθη απο το site.
Σχετικα με τα Likes θα το ελεγξουμε.

Ευχαριστουμε.

More
06 Jun 2015 13:24 #162326 by Νικολής Ασημάκης
Μου έχει εξαφανιστεί εδώ και 2 μέρες η στήλη στο κέντρο του forum που δείχνει τις πιο πρόσφατες απαντήσεις σε topics. Τη βγάλατε εσείς για κάποιο λόγο ή έχω θέμα;

More
07 Jun 2015 04:06 #162351 by Μάνος Γρυπάρης
Εχεις δικιο. Θα διορθωθει συντομα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Jun 2015 11:09 #162352 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Ωραία γιατί το είχα και εγώ απορία ,με βόλευε πολύ αυτή η στήλη, περιμένουμε λοιπόν.

More
07 Jun 2015 11:32 #162355 by Apostolos
Καλημέρα. Βρήκα ένα πολύ ενδιαφέρον bug στο forum στο οποίο κάποιος μπορεί να διαγράψει όλα τα thank you σε κάποιο post από οποιοδήποτε χρήστη. Είχα κάνει ένα thank you πρόσφατα και το είχα κάνει ένα post παρακάτω, πήγα να το σβήσω και κατα λάθος πάτησα "x" σε ένα άλλο thank you από άλλο χρήστη! Δεν πίστευα στα μάτια μου ότι ένα τέτοιο bug δεν είχε βρεθεί ποτέ. Έκανα reload το page μπας και δεν ήταν κάτι μόνιμο απλά ένα script που δεν επηρέαζε αργότερα το site παρόλα αυτά ακόμα και μετά το reload ήταν διαγραμμένο. Βάζω και ένα screenshot από το bug. (Το screenshot είναι μάλιστα και από το post που διέγραψα κατά λάθος ένα thank you)
Attachments: