Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
11 Jul 2015 22:36 #164792 by Κωνσταντίνος Χλωρίδης
Ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω το username μου;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jul 2015 02:48 - 19 Aug 2016 17:14 #164844 by Πιέρρος Φουστέρης
Στέλνεις e-mail στο info [ατ] gameworld.gr , γράφοντας το username που θες και στο αλλάζει κάποιος admin.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 19 Aug 2016 17:14 by Μάνος Γρυπάρης.

More
12 Jul 2015 16:27 #164908 by G
Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Έχω ένα θέμα με τα icons που δεν φαίνονται σε πόστ μου όπως πχ από πάνω του douzo, που φαίνονται κάτω από το karma(website, gender, location, κλπ), ενώ τα έχω συμπληρώσει στην φόρμα στο προφίλ μου. Σε εσάς τα δείχνει κανονικά ή όχι όπως και μένα? Ορίστε και ένα screenshot από ενα πόστ μου:
i57.tinypic.com/sz8v2v.png

More
14 Jul 2015 17:20 - 14 Jul 2015 17:22 #165211 by G
Σόρρυ για το double-post αλλά έχουν περάσει 48 ώρες και δεν έχω λάβει κάποια βοήθεια για το πρόβλημα μου με τα icons.
Help κανείς απο τους admins??
Last edit: 14 Jul 2015 17:22 by G.

More
14 Jul 2015 19:42 #165238 by Dionysis Karagounis
Αδερφε για στειλε ενα pm στον Ακη www.gameworld.gr/community/profile/39080-akiszax
βοηθαει κοσμο εδω.

More
15 Jul 2015 14:45 #165338 by G
Ευχαριστώ donkrueger! :)

More
16 Jul 2015 03:46 - 16 Jul 2015 05:18 #165416 by Μάνος Γρυπάρης

Zaratoth wrote: Έφτιαξε αρκετά η ταχύτητα loading του site ή μου φαίνεται;

Ναι, έχει φτιάξει σημαντικά τις τελευταίες ημέρες.

Rasmo wrote: Καλησπέρα και από μένα παιδιά. Έχω ένα θέμα με τα icons που δεν φαίνονται σε πόστ μου όπως πχ από πάνω του douzo, που φαίνονται κάτω από το karma(website, gender, location, κλπ), ενώ τα έχω συμπληρώσει στην φόρμα στο προφίλ μου. Σε εσάς τα δείχνει κανονικά ή όχι όπως και μένα? Ορίστε και ένα screenshot από ενα πόστ μου:
i57.tinypic.com/sz8v2v.png

Δεν έχω αντιληφθεί κάποιο θέμα σε αυτή την εικόνα. Ότι βλέπεις εσύ βλέπουμε κι εμείς.

Επίσης όλες οι απορίες βάση των όρων χρήσης απαντώνται δημόσια στο μενού "GameWorld/Οροι χρησης" και οχι με PM.
Αναμένετε απάντηση εντός 48 ωρών, αν όχι τότε στέλνετε ένα email στο info αt gameworld.gr .
Τέλος, όποιο veteran μέλος θέλει να βοηθήσει στο Community Support μπορεί επίσης να στείλει email στην παραπάνω διεύθυνση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 16 Jul 2015 05:18 by Μάνος Γρυπάρης.

More
16 Jul 2015 11:36 #165424 by G

Manos wrote: Δεν έχω αντιληφθεί κάποιο θέμα σε αυτή την εικόνα. Ότι βλέπεις εσύ βλέπουμε κι εμείς.

Επίσης όλες οι απορίες βάση των όρων χρήσης απαντώνται δημόσια στο μενού "GameWorld/Οροι χρησης" και οχι με PM.
Αναμένετε απάντηση εντός 48 ωρών, αν όχι τότε στέλνετε ένα email στο info αt gameworld.gr .
Τέλος, όποιο veteran μέλος θέλει να βοηθήσει στο Community Support μπορεί επίσης να στείλει email στην παραπάνω διεύθυνση.

Το πρόβλημα είναι ότι έχω γράψει στην φόρμα στο προφίλ μου διάφορα στοιχεία (gender, location, website) και νομίζω θα έπρεπε να τα εμφανίζει σε icons κάτω από το κάρμα όταν ποστάρω στο φόρουμ αλλά δεν μου τα εμφανίζει, γι'αυτο και έβαλα και το screenshot να δείξω ότι εγώ δεν τα βλέπω(δεν μου τα εμφανίζει)...

More
18 Jul 2015 02:34 #165582 by Μάνος Γρυπάρης
Στειλε μας συγκεκριμενα screenshots με ολα αυτα για να το αντιληφθουμε καλυτερα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Jul 2015 14:56 #165748 by Grigoris
Μηπως παλι αργει λιγο το site/forum?