Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
27 Jul 2015 14:05 - 27 Jul 2015 14:14 #166265 by G
Μάνο ευχαριστώ για το 1), δε το είχα δεί ότι υπάρχει attachment (στραβομάρα μου) :cheer:
Το πρόβλημα μου δεν είναι μέσα στο προφίλ μου αλλά εδώ όταν ποστάρω, τα linked icons κάτω απο το Karma.
Εδώ έχω κυκλώσει έτσι όπως θέλω να φαίνονται όπως τα δικά σου:

Και εδώ έτσι όπως (δεν) μου τα εμφανίζει εμένα (τα στοιχεία τα έχω συμπληρωμένα στο προφίλ μου)

Αυτά τα linked icons που δεν μου εμφανίζονται όταν ποστάρω, είναι αυτά που έχω ήδη συμπληρώσει στο προφίλ, τα οποία είναι τα εξής: Location, Gender, Website

**Edit: δεν μου τις ανέβασε τα screenshots που ανέβασα μέσω attachment και τις ανέβασα στο tinypic.
Last edit: 27 Jul 2015 14:14 by G.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Aug 2015 13:12 #167078 by G
Σόρρυ που ξαναποστάρω αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση για το θέμα μου. Καταλαβαίνω την πολύ δουλεία που ρίχνετε guys γενικά για το site, γι'αυτό και το άφησα καμιά βδομάδα+ , απλά θα ήθελα μια απάντηση για το prob μου. Ευχαριστώ!

More
08 Aug 2015 04:30 #167242 by Nikos Georgopoulos
Το έχουμε βάλει στη λίστα διορθώσεων απλά θα πρέπει να περιμένεις. Προέχουν κάποια θέματα με την αναζήτηση με βάση Username και με Forum Upgrade και αλλαγή Template στο Forum.

More
09 Aug 2015 16:40 #167323 by Θωμάς Μπισμπίκης
καλησπέρα..μου έτυχε σήμερα να κάνω login με τους κωδικούς μου και να με βάλει σε άλλο προφίλ και άλλη μια φορά ενώ έχω αποθηκευμένους τους κωδικούς μου να πάω να κάνω login και να είναι αποθηκευμένοι άλλοι κωδικοί..υπάρχει πιθανότητα να μπλέκονται τα accounts?

More
10 Aug 2015 13:55 - 19 Aug 2016 17:14 #167371 by Μάνος Γρυπάρης
Ούτως ή άλλως δεν επιτρέπεται να εχεις 2 προφιλ.

Στειλε email στο info [ατ] gameworld.gr για να σου λύσουν το θεμα, να κρατησεις το ενα προφιλ και να σου μεταφερουν οτι εχεις στο αλλο αν χρειαστει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 19 Aug 2016 17:14 by Μάνος Γρυπάρης.

More
13 Aug 2015 00:18 - 19 Aug 2016 16:31 #167530 by Μάνος Γρυπάρης
Forum Upgrade v4.03
Το forum έγινε upgrade σήμερα.

Οι διορθώσεις περιλαμβάνουν τα εξής:
- Μπορείτε να ανοίξετε forum topic με όσα links, όσες εικόνες και όσα βίντεο θέλετε. Το άνοιγμα topic δεν κολλάει πλέον.
- Τα Ebay links δημοσιεύονται κανονικά χωρίς πρόβλημα.
- Δεν μπορείτε πλέον να σβήσετε τα "Thank you" άλλων users.

Όλα τα υπόλοιπα μικροθέματα που υπάρχουν θα διορθωθούν σύντομα. Έχουν προωθηθεί στους developers.

Asxetoss1 wrote: Και άλλη μια ερώτηση μπορεί να αλλαχθεί το nickname στο site? και αν ναι με πιο τρόπο ,υπάρχει topic εδώ στο φόρουμ ή στέλνω κάπου μήνυμα

Στέλνεις email στο info [ατ] gameworld.gr

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 19 Aug 2016 16:31 by Μάνος Γρυπάρης.

More
01 Sep 2015 22:50 #168328 by G
Καλησπέρα,
ποστάρω εδώ μιας και δεν βρήκα πουθενά "edit account" (όχι edit profile) μιας και θέλω να αλλάξω το e-mail μου που έχω βάλει. Πως γίνεται?

Ευχαριστώ!

More
01 Sep 2015 23:32 #168332 by Πιέρρος Φουστέρης
Community/Επεξεργασία προφίλ/Account Details (όταν πατάς Επεξεργασία προφίλ, σε βάζει αυτόματα στο "Account Information". Δίπλα του βρίσκεται το Account Details, πάνω από το "Basic Information"). Εκεί, μπορείς να αλλάξεις το e-mail σου.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
02 Sep 2015 00:02 #168336 by G
Δεν το είχα δεί καθόλου αυτό, στραβωμάρα. :P
Ευχαριστώ Douzos

More
06 Sep 2015 19:08 #168433 by Βαγγέλης Καρίμαλης
Δεν ξέρω αν το έχει πει κάποιος. Λογικά θα το έχει.
Γίνεται να αλλάξουμε τον χρόνο που μας κάνει logout;
Πήγα να γράψω στο θέμα του "Τι λαπτοπ να αγοράσω" για ένα laptop που πρέπει να αγοράσει ένα σχολείο μέσα στην εβδομάδα και όταν πάτησα το reply είχε τελειώσει ο χρόνος και με πέταξε.
Και αν δεν γίνεται μήπως να τον αυξήσετε λίγο; Σίγουρα είναι καλό για την ασφάλεια μας να μας πετάει το σύστημα μετά από κάποια ώρα αλλά δεν είναι πολύ σύντομα;
Λάθος μου που δεν έγραψα το κείμενο σε ένα notepad πριν το βάλω εδώ αλλά δεν το ήξερα.