Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
06 Sep 2015 19:28 #168434 by Βασιλης Γαλανος
Μια προταση μου ειναι,νομιζω οτι δεν υπαρχει,να δημιουργηθει μια ενοτητα για κομιξ.Ηθελα τις προαλλες να ρωτησω κατι για την σειρα Mass Effect Foundation η οποια επεσε στην υποληψη μου προσφατα,αλλα δεν ηξερα που ακριβως να γραψω.Δεν ξερω κατα ποσο θα υπαρξει απηχηση,αλλα μου φενεται καλη ιδεα.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2015 19:50 #168435 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε m4a1, ο χρόνος δε μπορεί να μεγαλώσει γιατί θα καθυστερούσε πολύ το site. Όταν λυθεί το θέμα της ταχύτητας του site, ο χρόνος θα αυξηθεί. Πάντως, αν κάνεις ένα κλικ ή μια ανανέωση κάπου μέσα στα 15-20 λεπτά μετά την τελευταία δραστηριότητά σου στο site, ο χρόνος θα ανανεωθεί.
Φίλε An arrow in the knee, αν δεν βρεις κάποιο αντίστοιχο topic για το συγκεκριμένο comic που θέλεις να σχολιάσεις ή ένα γενικό topic για comics στο subforum "Chat", τότε φτιάξε ένα νέο και γράψε ό,τι θέλεις εκεί.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
06 Sep 2015 20:19 #168436 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Εμένα γιατι δεν με πετάει ποτέ το site ,εκτός αν κάνει rr το ρουτερ. Πάντα σχεδόν έχω ανοιχτό tab στο site και δεν με πετάει για μέρες.

More
07 Sep 2015 13:02 - 07 Sep 2015 19:57 #168462 by Δημήτρης Αραμπατζής
Παιδια εγω θα ηθελα update στο app... θα ηθελα να βλεπω ολο το αρθρο και να μην με παει σε browser... Καλα και το app γενικα φενεται πολυ παλιο... Παλιο logo και καθολου μοντερνος σχεδιασμος ουτε στο site ουτε στο app
Last edit: 07 Sep 2015 19:57 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
07 Sep 2015 19:56 #168481 by Πιέρρος Φουστέρης
Θα υπάρξει σύγχρονο app για Android και iOS, με δυνατότητα login και εύκολη πλοήγηση, απλά ψάχνουμε τους developers για να αναλάβουν τη δουλειά.

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
17 Sep 2015 00:29 #168843 by Βασιλης Γαλανος
Εχω μια ερωτηση.Ελπιζω να ειμαι στο σωστο topic.Θελω να γραψω ενα review για το Halo:Combat Evolved που μολις τερματισα,αλλα δεν βρισκω πως ακριβως να το ανεβασω στο site.Ειδα ενα παλιοτερο topic απο τοτε που ειχαν πρωτο καθιερωθει τα user reviews αλλα δεν βοηθησε πολυ αφου το συγκεκριμενο halo ειναι αρκετα παλιο για να μην εχει γραψει καποιος συντακτης του gameworld review για αυτο.Για να μην κανω καμια γκαφα και το ανεβασω σε κανα ασχετο μερος ρωταω εδω.

More
17 Sep 2015 00:40 - 17 Sep 2015 00:48 #168844 by Παναγιώτης Τσιάτσος
^ Απ' ό,τι βλέπω, υπάρχει το review και μάλιστα και το παλιό και το anniversary . Συνεπώς, λογικά πηγαίνεις στο αντίστοιχο που έπαιξες και στην κατηγορία user reviews προσθέτεις το δικό σου. ;)

EDIT: Υπάρχει κάποιο θέμα με τα thanks που λαμβάνει το κάθε μέλος? Προσωπικά, είχα 47 και τώρα λέει ότι έχω 26, ενώ και των υπολοίπων του top 5 είναι κατά πολύ μειωμένα, μάλιστα αυτό έχει διαφοροποιηθεί κιόλας.
Last edit: 17 Sep 2015 00:48 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

More
17 Sep 2015 00:59 #168847 by Βασιλης Γαλανος
Damn...δεν ξερω πως δεν το ειδα.Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.

More
17 Sep 2015 01:06 #168848 by Πιέρρος Φουστέρης
Το πρόβλημα με τα "Thank you" έχει παρατηρηθεί και οι developers έχουν ειδοποιηθεί για να το λύσουν.

- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Τσιάτσος

More
17 Sep 2015 17:33 - 17 Sep 2015 17:34 #168862 by Βασιλης Γαλανος
Καλησπερα.Ανεβασα το review μου,αλλα εκανα μια γκαφα στην προσπαθεια.Εκει που μου ελεγε να κανω submit το review,ελεγε "add a comment" και δεν καταλαβα πως αυτο ηταν το σημειο που εβαζα το review,αλλα νομιζα οτι απλα εβαζα ενα σχολιο για το review.Σορρυ για το λαθος,καλο θα ηταν να διαγραφει το πρωτο "review".

Last edit: 17 Sep 2015 17:34 by Βασιλης Γαλανος.