Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
17 Sep 2015 20:26 #168865 by Πιέρρος Φουστέρης
Το είδαμε, φίλε An arrow in the knee. Θα διαγραφεί λίαν συντόμως.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2015 14:56 - 05 Oct 2015 14:57 #169430 by G
Καλησπέρα!
Σχετικά με το θέμα με τα Thank you received λύθηκε? Γιατί εγώ εξακολουθώ να μου δείχνει 1 ενώ είχα 19.
Όπως και για το άλλο θέμα που είχα στις αρχές που γράφτηκα σχετικά με τα icons εδώ αριστερά όταν ποστάρω κάτω απο το karma. Για να γίνω πιό συγκεκριμένος αναφέρομαι σ'αυτό που έχω στο spoiler alert:
Warning: Spoiler!

Ευχαριστώ!
Last edit: 05 Oct 2015 14:57 by G.

More
06 Oct 2015 20:01 #169454 by Μάνος Γρυπάρης
Θα λυθεί σε επόμενο update όπως μας ενημέρωσαν οι developers. Είναι καθαρά τυπικό το θέμα.
Don't worry. Κάντε νέο reply σε κανένα μήνα σε περίπτωση που δεν διορθωθεί.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Oct 2015 10:58 #169499 by Grigoris
Γιατι σε μερικα τοπικς ενω παταω σε λινκ που κανονικα θα με πηγαινε στο τελευταιο ποστ του τοπικ δεν με παει?
Π.χ. ενα απο αυτα τα λινκς ειναι και αυτο .

More
08 Oct 2015 12:16 #169502 by Γιάννης Πετρόχειλος
Απόσο ξέρω τα links δε σε πάνε στο τελευταίο ποστ αλλά στο τελευταίο αδιάβαστο post.

More
08 Oct 2015 13:34 #169504 by Πιέρρος Φουστέρης
Υπάρχουν διάφορα links για το κάθε topic, όπως τα έχω καταλάβει εγώ. Ένα θα σε πάει σε συγκεκριμένο post, σε συγκεκριμένη σελίδα. Άλλο θα σε πάει στην αρχή του topic. Άλλο θα σε πάει στην αρχή μιας συγκεκριμένης σελίδας. Άλλο θα σε πάει στο τελευταίο post της τελευταίας σελίδας.

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
08 Oct 2015 13:43 - 08 Oct 2015 13:48 #169505 by Grigoris
Το λινκ του ποστ που εβαλα ποιο πριν σε πηγαινε μεχρι εκεινη την ωρα τουλαχιστον στο τελευταιο ποστ του εν λογο τοπικ.

Αυτο γινότανε μεχρι προτεινως(Σε ολα τα τοπικ ακομα και στου destiny) τουλαχιστον γιατι τωρα σε παει σε αυτο το ποστ του destiny τοπικ κατι πραγματικα ακυρο και ανουσιο.

Π.χ. στη παρακατω φωτο αν παταγες πανω στις λεξεις "last post" σε πηγαινει στο τελευταιο ποστ του καθε τοπικ.
[img
Last edit: 08 Oct 2015 13:48 by Grigoris.

More
08 Oct 2015 15:32 #169509 by Πιέρρος Φουστέρης
Η υπερσύνδεση που έβαλες τώρα με πηγαίνει στην αρχική του site. Όσον αφορά την φωτογραφία, το γνωρίζω το last post. Σαν αυτό, υπάρχουν και άλλα links, όπως αναφέρω πιο πάνω. Λογικό το link που έδωσες να σε πήγαινε στο τελευταίο post του topic, αλλά, μιας και γράφτηκαν άλλα posts μετά, σε πήγαινε στο post που τότε ήταν τελευταίο.

- Tyrion Lannister

More
08 Oct 2015 21:10 - 08 Oct 2015 21:11 #169514 by Grigoris
Μαλλον δεν με καταλαβες καλα.
Οταν δημοσιευσα το ποστ τοτε το λινκ που εβαλα ηταν για το τελευταιο ποστ και οχι για αυτο που εμφανιζε.

Ακομα και τωρα που γραφω αυτο το ποστ και το λινκ ποιο κατω ειναι για το τελευταιο ποστ δεν με παει στο τελευταιο ποστ του εν λογο τοπικ.
www.gameworld.gr/forum/31/108084-destiny?start=75#169493

Γιατι σε εμενα παντα μα παντα σαν τελευταιο ποστ εμφανιζει το #168587 και σαν τελευταια σελιδα την 6 ενω ξερω οτι εχει και νεοτερα ποστ στο εν λογο τοπικ.
Αυτο δεν θα επρεπε να το τσεκαρετε?
Last edit: 08 Oct 2015 21:11 by Grigoris.