Την έχω δει την εκπομπή συγκεκριμένα κάποια επεισόδια με τον Doramon κτλ και δεν αναφέρομαι σε αυτά.
Προσωπικά για να γίνω ποιο συγκεκριμένος, λέω ο Μάνος πχ να πάρει ας πούμε το Virtual Boy που έχει πίσω του, να το βάλει κάτω
και να σου ξεκινάει κυκλοφόρησε τότε, πούλησε τόσα σε εξωτερικό και ελλάδα, ο χειρισμός του ειναι αυτός, τα τεχνικά του χαρακτηριστηκά είναι αυτά, η αξία του τότε ήταν αυτή και σήμερα σαν συλλεκτικό έχει τόσο, τα καλύτερα παιχνίδια του ήταν αυτά, ο δημιουργός του ήταν αυτός, όμως σαν κονσόλα παρουσιάζε αυτά τα προβλήματα και πάει λέγοντας, μία μία κονσόλα κάθε φορά, στους retro Gamers στα επεισόδια που έχω δει, καλεί ένα καλεσμένο, παίζουν μαζί κάποια παιχνίδια από ξεκάρφωτες κονσόλες, λέει ο καλεσμένος αααα θυμάσαι κι αυτό; και κυρίως είναι σαν γουολκθρου κάποιον παιχνιδιών και μια ελάφρια κουβεντούλα το τι έπαιζα μικρός, δεν αναλύεται κάτι, δεν έχω βέβαια κάτι με την εκπομπή έτσι;! μια χαρά είναι και την παρακολουθώ για να μην παρεξηγηθώ πρόταση κάνω, απλά ο Μάνος ήταν στην τότε αγορά γνωρίζει πράγματα, είναι αντικειμενικός χωρίς να ειναι φανμπόη κανενός και μπορεί κάλιστα να το κάνει, έτσι και αλλιώς δεν έχω κάποιον άλλο ικανότερο στο μυαλό μου στο να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο. Από εκεί και πέρα αν υπάρχει ενδιαφέρον για την πρόταση ή όχι είναι δεκτόν δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.