Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
11 Feb 2016 02:11 #176636 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Πάντως το θεματάκι με τις φωτογραφίες στα blogs σε ό,τι με αφορά δεν έχει λυθεί, συνεπώς δε φταίει το μέγεθος των εικόνων, που δεν ξεπερνάει τα 100-200K η καθεμιά. Εδώ και λίγο καιρό ενσωματώνω τις φωτογραφίες από photobucket για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Feb 2016 16:26 #176674 by Μάνος Γρυπάρης

Professor_Severus_Snape wrote: Πάντως το θεματάκι με τις φωτογραφίες στα blogs σε ό,τι με αφορά δεν έχει λυθεί, συνεπώς δε φταίει το μέγεθος των εικόνων, που δεν ξεπερνάει τα 100-200K η καθεμιά. Εδώ και λίγο καιρό ενσωματώνω τις φωτογραφίες από photobucket για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Για τα Blogs για δοκιμάστε πάλι τώρα να δείτε αν διορθώθηκε. Υπήρχε όριο 1280x720 από τον δημιουργό του EasyBlog για κάποιο λόγο.
Τώρα το έβαλα 6000x3375

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Feb 2016 20:31 #176679 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Θα το τσεκάρω, πάντως οι φωτογραφίες που ανεβάζω έχουν στάνταρ διάσταση 650 width κι από εκεί και πέρα το height ποικίλει από 300-400.

More
14 Feb 2016 08:45 #176736 by Μάνος Γρυπάρης
GameWorld Upgrade 2016
Ανακοινώνουμε ότι σε συνεργασία με την εταιρεία 3DSWeb ετοιμάζουμε το νέο μεγάλο upgrade στο GameWorld.gr !

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της 3DSWeb θα χτίσουμε παρέα το νέο GameWorld. Προς το παρόν βρισκόμαστε σε στάδιο σχεδιασμού αλλά τους προσεχείς μήνες πιστεύουμε ότι θα δείτε το site να αλλάζει.

Σχεδιασμός του νέου upgrade
1)Μοντέρνα εμφάνιση της κεντρικής σελίδας με αλλαγές στους περισσότερους τομείς: Νέοι τίτλοι στα boxes, το slideshow αντικαθίσταται από εικόνες, νέο μενού και καλύτεροι συνδυασμοί μπλε-λευκού χρώματος, στα πρότυπα του λογότυπου του GameWorld.gr.
2)Ταχύτερο loading των σελίδων.
3)Σε συνέχεια του 2, ο YouTube Video player θα επιστρέψει.
4)Λειτουργία των tabs στο κάτω μέρος της σελίδας, αντί των καθιερωμένων τελευταίων σχολίων. Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομηθούν πόροι απ' το Loading, κατά το οποίο μέχρι τώρα φόρτωνε ολόκληρη η σελίδα.
5)Responsive template με δυνατότητα εύκολης πλοήγησης από το κινητό.
6)Νέο σύστημα αναζήτησης (ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες).
7)Ενιαίο "ντύσιμο" του background με μία εικόνα αντί για δύο κάθετες που υπάρχουν τώρα. Η εικόνα δεν θα ξεφεύγει από τα πλαϊνά όρια.

Παράλληλα, ανακοινώνουμε ότι περίπου μέσα στην Άνοιξη θα σας έχουμε εφαρμογή για Windows Phone και μετέπειτα δυνατότητα σχολιασμού σε άρθρα και Forum.

Όλες οι παραπάνω ενέργειες θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο 2016.
Μείνετε συντονισμένοι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
15 Feb 2016 16:52 #176762 by A
Gameworld δηλαδή και τα καλύτερα έρχονται. Μπράβο παιδιά πολύ χαίρομαι για σας. Slideshow, ταχύτητα και εφαρμογή για windows phone είναι super βελτιώσεις για εμάς.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
16 Feb 2016 20:55 #176825 by G
Μόλις κατέβασα το app στο κινητό μου, πολύ ωραία δουλειά, μπράβο! Περιμένω πως και πως την σύνδεση του με το φόρουμ!
Με τον φόρτο εργασίας δεν προλαβαίνω να μπάινω συχνά κάτι που δεν θα γινόταν αν μπορούσα να μπάινω απο κινητό αν ήταν εύχρηστο.
Μια παρατήρηση -που πιστέυω θα πρέπει να προστεθεί- πχ διαβάζοντας το review του unravel μέσω του app έψαχνα να βρώ όλες τις πληροφορίες του παιχνιδιού (Genre, Requirements, Release Date, κλπ) που στο site βρίσκεται στο sidebar αριστερά. Θεωρώ πως δεν πρέπει να λείπουν όλες αυτές οι πληροφορίες απο το app μιας και είναι πολύ χρήσιμες. Θα μπορούσε να υπήρχε ένα tab κι να ανοίγει στα δεξιά παραθυράκι με όλες αυτές τις πληροφορίες or something.

More
19 Feb 2016 00:51 #176883 by Πιέρρος Φουστέρης
Rasmo, θα το μεταφέρουμε στους developers, ευχαριστούμε για την παρατήρηση.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
19 Mar 2016 14:01 #178283 by Grigoris
Ακομα δεν εχετε φτιαξει την ειδοποιηση για οταν εχουμε προσωπικο μυνημα.

Εν ολιγης δεν φαινετε πουθενα οταν εχουμε προσωπικο μυνημα και πρεπει καθε φορα να τσεκαρουμε τα προσωπικα μυνηματα χειρκοκινητα.

www.gameworld.gr/forum/mytopics

Στο παραπανω λινκ οταν εχω ενα ή περισσοτερα προσωπικα μυνηματα δεν μου δειχνει πουθενα ενα νουμερο ή κατι για να καταλαβω οτι εχω νεο μυνημα.

Μηπως να το τσεκαρετε λιγο να δειτε τι φταιει?

Για να μην αναφερω οτι για πολωστη φορα καποια απο τα τοπικς που εχω σαν αγαπημενα δεν μου τα δειχνει οταν πηγαινω στο profile -> αγαπημενα.

More
19 Mar 2016 15:12 #178287 by G
και μένα ακομα να φιαχτεί το θέμα με τα icons που εμφανίζονται κάτω απο την φώτο μου στα posts και το να ποστάρω φώτος στο attachments... :unsure:

More
19 Mar 2016 15:53 - 19 Mar 2016 15:54 #178288 by Nikos Georgopoulos

fits79 wrote: Ακομα δεν εχετε φτιαξει την ειδοποιηση για οταν εχουμε προσωπικο μυνημα.

Εν ολιγης δεν φαινετε πουθενα οταν εχουμε προσωπικο μυνημα και πρεπει καθε φορα να τσεκαρουμε τα προσωπικα μυνηματα χειρκοκινητα.

www.gameworld.gr/forum/mytopics

Στο παραπανω λινκ οταν εχω ενα ή περισσοτερα προσωπικα μυνηματα δεν μου δειχνει πουθενα ενα νουμερο ή κατι για να καταλαβω οτι εχω νεο μυνημα.

Μηπως να το τσεκαρετε λιγο να δειτε τι φταιει?

Για να μην αναφερω οτι για πολωστη φορα καποια απο τα τοπικς που εχω σαν αγαπημενα δεν μου τα δειχνει οταν πηγαινω στο profile -> αγαπημενα.

1)Τα προσωπικά μηνύματα δεν φαίνονται στο Forum αλλα στο υπολοιπο site. Είναι θεμα αλληλεπίδρασης Community/Forum και θα διορθωθεί μονο όταν το φτιαξουν οι developers του Forum.
2)Το ιδιο και για τα Favorites. Μελλοντικά θα τα φτιάξει ο developer, απλά αυτό που προέχει είναι το να αναβαθμίσουμε πλήρως την κεντρική σελίδα, το Forum template και την ταχύτητα ακόμη περισσότερα. Ειναι πολυ πιο σημαντικα ολα αυτα οπότε δείξε λίγο κατανόηση και υπομονή.

Rasmo για τα εικονίδια το κοιτάμε. Για το να postάρεις photos ως attachments πρεπει να λειτουργεί σε όλους εκτός από σένα οπότε λογικά θα λυθεί σε επόμενη έκδοση του Forum.
Last edit: 19 Mar 2016 15:54 by Nikos Georgopoulos.