Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
15 Apr 2016 10:20 #180004 by Νικολής Ασημάκης
Συμφωνώ και εγώ με την πρόταση του Προφέσορα.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Τσιάτσος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Apr 2016 14:58 - 15 Apr 2016 18:55 #180031 by Μάνος Γρυπάρης
Οκ ενδιαφέρουσα άποψη.

- User του μήνα: Όντως είναι καλή ιδέα να προκύπτει με βάση το xp. Απλά ίσως να μην εφαρμοστεί από αυτό το μήνα, αλλά απ' τον επόμενο διότι τώρα μόλις έβαλα το σύστημα καταμέτρησης xp. Θα το δούμε στην πορεία.
- Ψηφοφορία: Θα βάλουμε στους όρους να ψηφίζονται το User review και το Blog του μήνα από άτομα με minimum 20 posts. Ψήφοι με αναγνώστες κάτω των 20 posts δεν θα μετράνε.
- Σύστημα καταμέτρησης: Εδώ έχουμε το παράδοξο ότι ενώ τα User reviews δίνουν 50xp η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών προτιμούν να γράφουν στα Blogs. Σκεφτόμαστε ακόμη και να μειώσουμε το xp των blogs από 40 σε 30 ή να αυξήσουμε το xp των User Reviews από 50 σε 60 πολύ απλά διότι θέλουμε να έχουμε περισσότερα user reviews στο site. Μάλλον βλέπω να γίνεται το 2ο. Τεχνικά δεν είναι ακόμη εφικτό να υπάρχει ξεχωριστό xp για διαγωνισμό. Σκεφτείτε επίσης ότι όσον αφορά στην καταμέτρηση θα πρέπει κάποιος να με ειδοποιεί 31 του μήνα να δω ποιος προηγείται σε xp (διαφορετικά την 1η του μήνα υπάρχει ανανέωση του συστήματος). Ολα αυτά ειναι Priority D γιατί προέχει το βασικό upgrade του site που βρίσκεται σε εξέλιξη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 15 Apr 2016 18:55 by Μάνος Γρυπάρης.

More
More
15 Apr 2016 15:49 #180036 by Γιάννης
Επειδή το τελευταίο διάστημα ο Μάνος δεν παίζει FIFA 16, θα μου άρεσε αν καθιερωνόταν ξανά τις Δευτέρες το συγκεκριμένο game. Γνωρίζω ότι το παιχνίδι έχει χαλάσει σε κάποιους τομείς από πέρυσι (έχω παίξει αμέτρητες ώρες και το 15 και το 16), αλλά κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά καλύτερο από το pes. Αναμένουμε εξελίξεις.. :)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
15 Apr 2016 17:31 #180046 by Κατερίνα Μαρίνου
Πολυ σωστος ο Professor, ειδικα σ'αυτο με τα post που πρεπει να εχει καποιος/α για να ψηφιζει ειναι απαραιτητη προυποθεση για αντικειμενικες ψηφοφοριες. ;) Εγω μαλιστα θα εβαζα οριο το 15ο level για να μπορει να ψηφιζει καποιος. Ετσι δεν υπαρχει περιπτωση να αλλοιωνονται οι τελικες καταταξεις με noname μελη. Επισης βεβαια θα πρεπει να υπαρχει ξεχωριστη βαθμολογηση για τα posts και για τα blogs για να υπαρχει μια ισοτητα. ;)
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Τσιάτσος

More
15 Apr 2016 21:46 #180071 by Marios Ntallaris
Εγώ θα πρότεινα στα blog να μην μπαίνουν καθόλου review. Αυτό γιατί το Gameworld είναι το μόνο site (τουλάχιστον που έχω εγώ υπόψη μου) που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να γράφουν τα δικά τους review. Έτσι όταν πάει κάποιος και γράφει review στα blog ουσιαστικά αχρηστεύει όλη αυτήν την ωραία ιδέα περί user review. Όσο αφορά το θέμα των ψήφων συμφωνώ με τον Μάνο για τον αριθμό των 20 post.

More
15 Apr 2016 21:49 #180073 by Νικολής Ασημάκης

Mario07 wrote: Εγώ θα πρότεινα στα blog να μην μπαίνουν καθόλου review. Αυτό γιατί το Gameworld είναι το μόνο site (τουλάχιστον που έχω εγώ υπόψη μου) που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να γράφουν τα δικά τους review. Έτσι όταν πάει κάποιος και γράφει review στα blog ουσιαστικά αχρηστεύει όλη αυτήν την ωραία ιδέα περί user review. Όσο αφορά το θέμα των ψήφων συμφωνώ με τον Μάνο για τον αριθμό των 20 post.

Υπάρχουν πολλά reviews στα blogs τα οποία αφορούν παιχνίδια που δεν έχει γίνει επίσημο review στο site, ώστε να επιτρέπει user review.

More
15 Apr 2016 21:52 #180074 by Blood Prince

Mystique wrote: Επισης βεβαια θα πρεπει να υπαρχει ξεχωριστη βαθμολογηση για τα posts και για τα blogs για να υπαρχει μια ισοτητα. ;)

Αυτό όμως δεν θα προωθούσε το spam ;; Η βαθμολόγηση των Blogs αποτελεί κάτι σαν επιβράβευση για το μέλος που το έγραψε.Γνώμη μου πάντα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
15 Apr 2016 22:04 #180075 by Marios Ntallaris

Zaratoth wrote:

Mario07 wrote: Εγώ θα πρότεινα στα blog να μην μπαίνουν καθόλου review. Αυτό γιατί το Gameworld είναι το μόνο site (τουλάχιστον που έχω εγώ υπόψη μου) που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να γράφουν τα δικά τους review. Έτσι όταν πάει κάποιος και γράφει review στα blog ουσιαστικά αχρηστεύει όλη αυτήν την ωραία ιδέα περί user review. Όσο αφορά το θέμα των ψήφων συμφωνώ με τον Μάνο για τον αριθμό των 20 post.

Υπάρχουν πολλά reviews στα blogs τα οποία αφορούν παιχνίδια που δεν έχει γίνει επίσημο review στο site, ώστε να επιτρέπει user review.

Καλά, μιλάμε για το ελληνικό site με τα περισσότερα reviews, τα παιχνίδια που δεν έχουν επίσημο review είναι ελάχιστα. Επίσης τα περισσότερα review που έχω δει σε blog υπάρχουν και επίσημα από το site οπότε υπάρχει η επιλογή του user review στις περισσότερες περιπτώσεις.

More
16 Apr 2016 09:23 - 04 Aug 2016 13:43 #180083 by Μάνος Γρυπάρης
Όσοι θέλουν να γράψουν review αντί των blog posts μπορούν να στείλουν email στο info [ατ] gameworld.gr και θα δημιουργήσουμε προφίλ με παλαιότερη ημερομηνία όπου θα μπορούν να εισάγουν το User review τους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 04 Aug 2016 13:43 by Μάνος Γρυπάρης.