Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
zarkalakos wrote: Δεν μίλησα για εμένα προσωπικά. Αλλά ο περισσότερος κόσμος έτσι λειτουργεί.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Το οτι μπορει να ξερεις καποια πραγματα παραπανω οσο αφορα το μαρκετινγκ δεν σημαινει απολυτως, μα απολυτως τιποτα.Σχώρα μας που κάναμε ένα λάθακι λόγω κεκτημένης ταχυτητας. Απάντησε όμως πρώτα σε αυτά που έγραψα πιο πάνω. Μάθε μας λίγο marketing σε παρακαλώ γιατί εγώ μπαρούφες μαλλον σπούδαζα.
@tonyler
Σόρρυ φίλος αλλά έτσι όπως το έγραψες, δεν το πήρα πρέφα. My Bad!
Τι απάντησες? Τίποτα απολύτως σε ότι έχω γράψει. Μόνο κάτι άτοπους παραλληλισμούς με αμάξια, ανταλλακτικα και εργοστάσια. Αλλά ακόμα και σε αυτό σου απάντησα και δεν απάντησες, στάθηκες μόνο σε ένα λαθάκι που έκανα.Σου εχω απαντησει ηδη παμπολες φορες
Δεν παίζουμε τις κουμπάρες, ούτε το παιχνίδι πια άποψη σ'αρεσει και τι όχι. Όπως σου είπα δεν με νοίαζει η άποψη σου να στην αλλάξω αλλά να δείξω ότι είσαι λάθος.fits79 wrote: Το οτι δεν σ' αρεσει η αποψη μου δεν σου δινει το δικαιωμα ουτε να την αναιρεις αλλα, ουτε και να λες οτι η δικη σου αποψη ειναι σωστη και η δικη μου λαθο
Ναι σίγουρα. Εσύ πιστεύεις ότι δεν είναι νόμος το marketing για το πώς κινείται η αγορά παγκοσμίως και πόσο μάλλον για τις εταιρείες που μιλάμε. Αυτό ακριβώς.fits79 wrote: Επισης στο οτι μπορει να ξερεις καποια πραγματα παραπανω οσο αφορα το μαρκετινγκ δεν σημαινει απολυτως, μα απολυτως τιποτα.
Δεν ειναι νομος το μαρκετινγκ που ολος ο κοσμος περιστρεφετε γυρω του.
zarkalakos wrote: Ο καθένας ότι θέλει θα κάνει κανένας δεν θα του υπαγορεύσει τι θα κάνει
Seriously? Εγώ σου quoteάρω κάθε σου πρόταση και σου απαντάω ξεχωριστά.fits79 wrote: Ούτε εσυ εχεις απαντησει σε οτι σου εχω πει.