Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Αυτο δεν ισχυει για ολα τα pc. Παρα μονο αυτων που εχουν πολυ μαρουλι.Γενικα απο οικονομικης πλευρας το pc δε συμφερει σε συγκριση με τις κονσολες.Πληρωνεις για online. αλλα σου δινουν και games.ThanP wrote: Να πω κι εγώ την γνώμη μου.Εχω PC και PS3 και δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσω κονσόλα νέας γενιάς.
Τα περισσότερα games που αξίζουν βγαίνουν και στα PC. Αυτό που λένε ορισμένοι "καποια games πρέπει να τα παίζεις σε κονσόλα" δεν υπαρχει.Γιατί να τα παίξω σε κονσόλα?
Στα PC έχω :
- 4K ανάλυση
- Τα καλύτερα γραφικά
- Κοτσάρω ένα gamepad
- Δεν πληρωνω online
και δεν θέλω κάτι άλλο.
Τωρα αν θα επρεπε να επελεγα με το ζορι αναμεσα σε PS4 και Xbox One οταν θα εβγαζαν πολυ καλα exclusives τοτε ναι θα τα αγοραζα.Να παρω Xbox One μονο για τα Forza,τα Halo και τα Gears?Αφου ολα τα αλλα games βγαινουν και στα PC.Θα μεινει το Quantum Bream exclusive?To Scalebound?Να δω αν αξιζει βρε αδερφε.Δεν εχω προβλημα να περιμενω 1 ισως και 2 χρονια να βγει κατι σε PC.
Σε PS4 απο την αλλη τα exclusives μενουν exclusives.Αλλα για τα καλα games θα περιμενουμε το 2016 και βλεπουμε.
Επισης Mystique καλα ειναι το γκαλοπ.Αμα ειναι καθε χρονο να το κανουμε reset τοτε φετος θα εβγαινε το Xbox One,του χρονου το PS4 και παει λεγοντας.Αυτα αλλαζουν.Οποιος πιστευει οτι ψηφισε λαθος ας βαλει 2 φιλους του να ψηφισουν το αντιθετο και τελειωνει εκει.