Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
11 Jul 2015 14:13 #164708 by Valakelis
Replied by Valakelis on topic PC VS Κονσόλες
Όταν ένα PC κυμαίνεται από 800 ευρώ και πάνω για πλήρη απόλαυση τον παιχνιδιών και μια κονσόλα σου προσφέρει σχεδόν τα ίδια specs τότε προφανώς και συμφέρει η κονσόλα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2015 21:31 - 11 Jul 2015 21:34 #164785 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PC VS Κονσόλες
Για να λεμε και του στραβου το δικιο ολα τα παιχνιδια στο pc ειναι σαφως πολυ ανωτερα απο οποιαδηποτε κονσολα στα παντα(Γραφικα, αναλυσεις, fps κ.τ.λ.) αλλα με τι κοστος ετσι?

Οντως αυτο που εχω αναφερει απειρες φορες ειδικα σε αυτο το ΑΚΥΡΟ για εμενα τοπικ ειναι οτι με το ιδιο κοστολογιο 400 ευρω που αγοραζεις μια κονσολα και ενα gaming-pc η κονσολα ειναι πολυ ανωτερη γιατι τα παιχνιδια φτιαχνωνται ΜΟΝΟ για για μια και μοναδικη κονσολα οποτε τα κανουν οσο customize γινωνται για αυτη και μονο τη κονσολα που θα βγουν και οχι για απειρους συνδιασμους οπως υφιστατε στα gaming-pc.

Αν λοιπον ολοι εσεις οι pc-gamers δεν το καταλαβαινετε αυτο δεν μπορουμε να σας πουμε κατι αλλο.

Και μην ξεχνατε οτι πλεον ολες οι εταιριες θα εχουν σαν lead platform για να φτιαξουν το παιχνιδι τους μια κονσολα και οχι ενα gaming-pc.
Τρανταχτο παραδειγμα το τελευταιο "Batman arkham knight" που στις κονσολες επαιζε μια χαρα με καποια μικροπροβληματα(Οχι στο fps) και η εκδοση για pc ηταν απλα αθλια και unplayable αφου ειχε συνεχεια frame drops και οχι μονο.
Last edit: 11 Jul 2015 21:34 by Grigoris.

More
08 Aug 2015 23:28 #167294 by Thanos Petridis
Replied by Thanos Petridis on topic PS4 vs Xbox One
Να πω κι εγώ την γνώμη μου.Εχω PC και PS3 και δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσω κονσόλα νέας γενιάς.

Τα περισσότερα games που αξίζουν βγαίνουν και στα PC. Αυτό που λένε ορισμένοι "καποια games πρέπει να τα παίζεις σε κονσόλα" δεν υπαρχει.Γιατί να τα παίξω σε κονσόλα?

Στα PC έχω :
- 4K ανάλυση
- Τα καλύτερα γραφικά
- Κοτσάρω ένα gamepad
- Δεν πληρωνω online
και δεν θέλω κάτι άλλο.

Τωρα αν θα επρεπε να επελεγα με το ζορι αναμεσα σε PS4 και Xbox One οταν θα εβγαζαν πολυ καλα exclusives τοτε ναι θα τα αγοραζα.Να παρω Xbox One μονο για τα Forza,τα Halo και τα Gears?Αφου ολα τα αλλα games βγαινουν και στα PC.Θα μεινει το Quantum Bream exclusive?To Scalebound?Να δω αν αξιζει βρε αδερφε.Δεν εχω προβλημα να περιμενω 1 ισως και 2 χρονια να βγει κατι σε PC.

Σε PS4 απο την αλλη τα exclusives μενουν exclusives.Αλλα για τα καλα games θα περιμενουμε το 2016 και βλεπουμε.

Επισης Mystique καλα ειναι το γκαλοπ.Αμα ειναι καθε χρονο να το κανουμε reset τοτε φετος θα εβγαινε το Xbox One,του χρονου το PS4 και παει λεγοντας.Αυτα αλλαζουν.Οποιος πιστευει οτι ψηφισε λαθος ας βαλει 2 φιλους του να ψηφισουν το αντιθετο και τελειωνει εκει.

More
08 Aug 2015 23:39 - 10 Aug 2015 17:34 #167296 by Pankar94
Γούστα είναι αυτά.Εγώ πάντως είμαι της κονσόλας.Πάντως τα forza halo gears είναι λόγος να πάρεις Xbox.Και Υπάρχουν ένα κάρο multiplatforms.
Last edit: 10 Aug 2015 17:34 by Μάνος Γρυπάρης.

More
09 Aug 2015 03:29 #167302 by Thanos Petridis
Replied by Thanos Petridis on topic PS4 vs Xbox One
Ναι αν καποιον δεν τον βολευει FPS σε κονσολα + οτι δεν παιζει racing (οπως εγω) ε για τον συγκεκριμένο δεν έχει μείνει τίποτα.Μόνο το Gears.Στο Xbox 360 μία από τα ίδια ήταν.Όσα exclusives είδαμε αργά ή γρήγορα μεταφέρθηκαν και σε PC ή άλλα format.

Δεν λέω ότι πέρα από το Uncharted 4 έχουμε σίγουρα πολλά άλλα AAA titles γιατί θα πρέπει να βγουν πρώτα.Απλά μια κονσόλα για 2-3 games δεν την παίρνεις σε καμία περίπτωση.Χαμένα θα πάνε τα 350-400 ευρώ ή έστω 250-300 που θα δώσεις με μια μείωση τιμής.

More
09 Aug 2015 10:36 #167309 by G
Replied by G on topic PS4 vs Xbox One
Συμφωνώ απόλυτα με τον ThanP. Δεν υπάρχει λόγος για 1-2 παιχνίδια να σκάσεις 300 και 400 ευρώ. Με αυτά τα λεφτά θα κάνεις μια αναβάθμιση σε κάποιο part του pc. Είτε οθόνη, είτε κάρτα γραφικών και πάει λέγοντας.
Και αυτό το παραμύθι ότι υπάρχουν games που παίζονται μόνο σε κονσόλα δεν το καταλαβαίνω. Δεν υπάρχει game που είναι καλύτερο σε κονσόλα από pc. Σας έχουν πουλήσει τον παπά και σείς τσιμπάτε. Έχω στο pc gamepad και 42άρα οθόνη τι άλλο κάνει καλύτερη την κονσόλα απτο pc μου? 1-2 exclusives? Σόκ και δέος!

More
09 Aug 2015 10:49 #167311 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

ThanP wrote: Να πω κι εγώ την γνώμη μου.Εχω PC και PS3 και δεν βλέπω τον λόγο να αγοράσω κονσόλα νέας γενιάς.

Τα περισσότερα games που αξίζουν βγαίνουν και στα PC. Αυτό που λένε ορισμένοι "καποια games πρέπει να τα παίζεις σε κονσόλα" δεν υπαρχει.Γιατί να τα παίξω σε κονσόλα?

Στα PC έχω :
- 4K ανάλυση
- Τα καλύτερα γραφικά
- Κοτσάρω ένα gamepad
- Δεν πληρωνω online
και δεν θέλω κάτι άλλο.

Τωρα αν θα επρεπε να επελεγα με το ζορι αναμεσα σε PS4 και Xbox One οταν θα εβγαζαν πολυ καλα exclusives τοτε ναι θα τα αγοραζα.Να παρω Xbox One μονο για τα Forza,τα Halo και τα Gears?Αφου ολα τα αλλα games βγαινουν και στα PC.Θα μεινει το Quantum Bream exclusive?To Scalebound?Να δω αν αξιζει βρε αδερφε.Δεν εχω προβλημα να περιμενω 1 ισως και 2 χρονια να βγει κατι σε PC.

Σε PS4 απο την αλλη τα exclusives μενουν exclusives.Αλλα για τα καλα games θα περιμενουμε το 2016 και βλεπουμε.

Επισης Mystique καλα ειναι το γκαλοπ.Αμα ειναι καθε χρονο να το κανουμε reset τοτε φετος θα εβγαινε το Xbox One,του χρονου το PS4 και παει λεγοντας.Αυτα αλλαζουν.Οποιος πιστευει οτι ψηφισε λαθος ας βαλει 2 φιλους του να ψηφισουν το αντιθετο και τελειωνει εκει.

Αυτο δεν ισχυει για ολα τα pc. Παρα μονο αυτων που εχουν πολυ μαρουλι.Γενικα απο οικονομικης πλευρας το pc δε συμφερει σε συγκριση με τις κονσολες.Πληρωνεις για online. αλλα σου δινουν και games.

Και btw δεν εχουμε ολοι την πολυτελεια να εχουμε μια κονσολα και ενα next gen pc.

More
09 Aug 2015 11:40 #167312 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One
Παιδιά το topic Είναι ps4 vs Xbox one,όχι pc vs consoles. Και επαναλαμβάνω είναι θέμα γούστου. Εγώ με κονσόλες μεγάλωσα και με κονσόλες συνεχίζω. Είναι και το οικονομικό αλλά και ότι θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και χωρίς να χρειαστεί να κάνω αναβαθμίσεις σε hardware.

More
09 Aug 2015 14:02 #167320 by Pankar94
Replied by Pankar94 on topic PS4 vs Xbox One
Επισης περι αναλυσεων και γραφικων.Νομιζω οτι αν καθεσαι σε αποσταση 3-4 μετρων απο την οθονη(42αρα) δεν καταλαβαινεις διαφορα μεταξυ 900p και 1080p.

More
09 Aug 2015 16:14 #167322 by G
Replied by G on topic PS4 vs Xbox One
Τώρα θυμήθηκα ότι υπάρχει τόπικ με θέμα pc VS κονσόλες εδώ .
Συνεχίζω εκεί για να μην είμαστε άλλο off-topic εδώ.