Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Phantom2hell wrote: κανεις μερικα λαθη.
ο αρχαριος με τον υπολογιστη πρωτα θα μαθει να χειριζετε τον υπολογιστη και μετα θα ασχοληθει με το να λυσει αλλα προβληματα.
ο αρχαριος που θελει να ασχοληθει με τον υπολογιστη θα καθησει να ψαξει να ρωτησει να μαθει.ο τεμπελης που δεν θελει ολα αυτα θα παρει κονσολα.
το πισι μια χαρα το συνδεεις με ενα HDMI απο το γραφειο σου..... και με ασυρματα πληκτρολογια ποντικια... που δυστυχως παιζουν παντου και οχι σε μια επιφανεια λεια.. δεν ζουμε στο 2006.. ημαρτον..
θα σου πω και το αλλο που λες για το παιδακι.. προφανος δεν εχεις καποιο κοντα σου(δικο σου-η ανιψι) και δεν ξερεις τι διαολοι ειναι..... εχω ενα ανιψακι 3 ετων που περνει το κινητο της μανας του και παιζει.... συνεπως οταν η νεα γενια ειναι ΗΔΗ στην τεχνολογια μεσα στα 8-10 θα ξερει τοσα ωστε να μπορει να χειριστει ευκολα τοπισι στην μεταβιβαση του σε αυτο.
επισης λες για τα φορματ..
ωραια. δεν ειναι απολυτος τιποτα ενα φορματ.. ειχα τα windows 7 για 4 χρονια χωρις φορματ και προσφατα μου καηκε το πισι.. το αντικατεστησα ολοκληρο και ειχα τα 7 μεσα στον σκληρο.. επρεπε αφου ειχα νεο συστημα να βαλω τα 8 να δω τι φρουτο ειναι.. η διαδικασια απλη και ευκολη ... και δεν περιμενα πανω απο 30 λεπτα..... πλεων τα παραθυρα περνανε ΜΟΝΑ τους και δεν ειναι σαν τα παραθυρα του 95.....
με συνχωρεις αλλα μου φενετε οτι γραφεις σαν να ζεις το 1998... την εποχη του υπολογιστη και της ενωσης των παντων με αυτο μου το παρουσιαζεις σαν κατι αλλο..
με συνχωρεις για την επεμβαση αλλα επρεπε.
Please Log in or Create an account to join the conversation.