Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PC VS Κονσόλες

More
27 Apr 2015 19:31 #159981 by Τάσος Μαραγκός
χωρις πολλα πολλα...PC...
Αν και οπως εχει πει και μια ψυχη και συμφωνω απολυτα...ενας σωστος gamer πρεπει να τα εχει ολα και να τα παιζει ολα...
Για μενα ομως επειδη παιζουν ρολο μεγαλο τα γραφικα,ψηφιζω PC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jul 2015 19:13 #164044 by Nick Exarchos
PC και πάλι PC... Γιατί μπορείς να παίξεις σχεδόν τα πάντα, ακόμα και μετά από λίγο καιρό υπομονής και κάποια από τα παιχνίδια που αρχικά υπήρχαν μόνο στις κονσόλες.. υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, που κάποιες φορές είναι τόσο καλά παιχνίδια τους, που αγοράζεις και κονσόλα για να μπορείς να παίξεις ;)

----Suzuki Ignis Sport

===For ever===

More
08 Jul 2015 19:24 #164045 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PC VS Κονσόλες
Αν εχεις λεφτα εννοειτε pc αν δεν εχεις κονσολα.

Και το εχω εξηγησει ποιο πανω γιατι κατα τη γνωμη μου αυτη η συγκριση ειναι παντελως μα παντελως ακυρη και λαθος γιατι με πολυ απλα λογια δεν μπορεις να συγκρινεις ενα gaming-pc των 500-100 ευρω με μια κονσολα των 400 ευρω.

Αν θελετε να συγκρινετε τα δυο αυτα τοτε βρειτε μου ενα gaming-pc με 400 ευρω ωστε να το συγκρινουμε με τις κονσολες οχι ομως ενα gaming-pc ανω των 400 ευρω.

Και να μην αναφερω τιποτα σχετικα με το οτι μετα απο 2-3 χρονια στο pc θα πρεπει να αλλαξεις κατι για να σας παιζει ολα τα παιχνιδια σε ultra-high settings ετσι.

Επειδη πολλοι θα πειτε οτι δεν συγκρινωνται τα γραφικα που βγαζει ενα συγχρονο gaming-pc με μια κονσολα θα συμφωνησω αν και η συγκρισει αυτων των δυο ειναι το λιγοτερο απλα ακυρη.

More
08 Jul 2015 21:43 #164051 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PC VS Κονσόλες
Σωστος και εγω αυτο λεω αλλα κανενας δεν ακουει.Ειναι σαν να συγκρινεις bmw με ferrari και να λες η ferrari ειναι καλυτερη.Δεν νομιζω ομως οτι αξιζει να δωσεις διπλασια λεφτα για να εχεις 4Κ και ultra high γραφικα.Εκτος αν δεν εχεις οικονομικο θεμα να ξοδεψεις τοσα λεφτα.
Επισης γραφικο σαν το driveclub δεν νομιζω οτι θα δουμε σε παιχνιδι PC μιας και οτι βγαινει ειναι multiplatform και το pc ειναι απλα λιγο καλυτερο απο τις κονσολες.

i.ytimg.com/vi/GVh_uaHyb4A/maxresdefault.jpg

More
08 Jul 2015 22:24 #164054 by aggelos oiko
Replied by aggelos oiko on topic PC VS Κονσόλες
κονσολες για απειρους λογους......

More
11 Jul 2015 09:37 #164652 by Dina
Replied by Dina on topic PC VS Κονσόλες
κονσολες για το οτι ειναι μακραν καλυτερες!!!
Βρειτε μου ενα pc των 400ευρω και δειτε αν θα ειναι ανταξιο των κονσολων.

More
11 Jul 2015 10:15 #164657 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PC VS Κονσόλες
Το εχω αναφερει παμπολες φορες φιλτατε αλλα δεν το καταλαβαινουν.

Και επισης και να σου βρουνε ενα pc των 400 ευρω που να παιζει τα παιχνιδια τοσο καλα οσο οι κονσολες θα μπορει να παιζει τα παιχνιδια και μετα απο 2 χρονια ΧΩΡΙΣ να χρειαστει να του προσθεσεις/αντικαταστησεις κατι?
Δεν το νομιζω.

More
11 Jul 2015 12:07 - 11 Jul 2015 12:12 #164675 by G
Replied by G on topic PC VS Κονσόλες
έκαστος στο είδος του αλλά όπως και να το κάνουμε pc master race!
συνδιασμό ποιότητας και ποσότητας μόνο στο pc μπορείς να βρείς.
Last edit: 11 Jul 2015 12:12 by G.

More
11 Jul 2015 12:51 #164689 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PC VS Κονσόλες
Γούστα είναι αυτά ρε παιδιά.Εγώ προσωπικά με κονσόλα,μεγάλωσα οπότε με,κονσόλα έμαθα και συνεχίζω.

More
11 Jul 2015 13:59 #164701 by Νικόλαος Ζαρκαδας
Xρονιο ερωτημα αυτο.Ειμαι νεος στο φορουμ και δεν διαβασα τα προηγουμενα αλλα τοσα χρονια εχω ακουσει ολα τα επιχειρηματα απο ολες τις πλευρες.Δεν αλλαζει κατι.χρονια κρατα αυτη η κολονια.Εχοντας υπαρξει χρηστης και τν δυο απλα με το χερι στην καρδια και τιποτα αλλο θα ελεγα κονσολες παιδια για τα games.Απλα χωρις πολλα επιχειρηματα ζαλουρα κτλ.Το pc δεν το αλλαζω αλλα αλλιως ειναι με την κονσολα.