- Thank you received: 33
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Μιας και αναφερεσαι σε εμενα να σου απαντησω οτι εχω αναφερει τις αποψεις μου σε προηγουμενα ποστ.Rasmo wrote: @fits79, @tonyler
Θα μας τρελάνετε εσείς οι κονσολάκιδες(no offense), ότι είπες από πάνω πρέπει ακριβώς εσένα να θίγει ως κονσολάκιας και όχι εμένα ώς pc-ακιας, το γεγονός ότι φτιάχνουν μπόμπα game (στο pc εννοείται) και το ρίχνουν για να παίζετε εσείς στις κονσόλες σας και να χαίρεστε με τα ψευτόnext gen γραφικά που για εμπορικούς-marketing-στικους σκοπούς σας πουλάνε και σείς τσιμπάτε.
Το άλλο παραμύθι ότι η κονσόλα είναι πιό οικονομική απο το pc, γελάνε και οι πέτρες. Σοβαρά το πιστέυεις/πιστέυετε αυτό οι κονσολάκιδες? πώς γίνεται να σας έχουν πείσει για κάτι τέτοιο?
Μιλάμε κάθε 6-7 χρόνια βγάζουν νέα κονσόλα, σας αναγκάζουν να σκάτε 4 εκατοστάρικα γιατί σας πουλάνε 3-4 exclusives, καλύτερα γραφικά και καλά και δώστου πάλι απο την αρχή, με νέα αγορά games, που κάνουν κανα χρόνο να βγούν στην νέα κονσόλα και εννοείται τα games της προηγούμενης ΔΕΝ παίζουν στην νέα (τώρα το xbox one που αποφάσισε να το κάνει αυτό είναι γιατί το γυρνάει στο pc-style γιατί βλέπουν ότι κονσόλα μόνη της δεν στέκει και πολύ).
Δώς του τα 60έυρα αέρα πατέρα και μου μιλάτε για πιό οικονομία, όταν εγώ ως pc-ακιας, έχω steam games με προσφορές εώς τσάμπε τελείως σε παιχνιδάρες, όταν εγώ φτιάχνω μία φορά το pc μου τούμπανο και η επόμενη αναβάθμιση που θα του κάνω θα είναι ΙΣΩΣ σε 6-7 χρόνια, και αυτό άντε να είναι κάρτα γραφικών αν έχω το κόλημα να τα έχω όλα ultra.
Για πιά οικονομία μιλάτε πια? Είλικρινά θέλετε να τα βάλουμε κάτω να δείτε ότι δεν γίνεται η κονσόλα να είναι πιό οικονομική απο το pc?
Το ps3 βγήκε το 07(ευρώπη), το ps4 το 13. Μιλάμε για 6 χρονάκια διαφορά.
Εγώ έφτιαξα νέο πύργο το 08 με 900E και άλλαξα πρίν 2 μήνες κάρτα γραφικών μόνο και μόνο για δικό μου κόλημα με τα γραφικά, μιλάμε για 7 χρόνια. Εσείς σκάτε 700-800E+ μέσα σε λιγότερα χρόνια για 2 κονσόλες και εγώ 900E(που μπορείς να κάνεις και με λιγότερα pc-game αντάξιο με των κονσολών εννοείται) για παραπάνω από 7. Παίρνω παιχνίδια από free, steam sales εώς πειρατικά (που είμαι κατά δεν το κάνω απλά αναφέρω).
Για πείτε μου τι είναι πιο οικονομικό λοιπόν?
Και στην τελική το λέω και θα το ξαναλέω, δεν μπορείτε να μιλάτε για lead platform απο την στιγμή που η κονσόλα αναπαράγει και δεν παράγει όπως κάνει το pc.
end of story.
Σόρρυ αν φαίνονται λίγο απότομα και αρπαγμένα έτσι όπως τα γράφω και όπως είπα παραπάνω no offense, αλλά έχω βαρεθεί να ακούω τόσο πρόλογο γι'αυτό το θέμα.
Να σε παω τωρα στις κονσολες.
Εχω πει παμπολες φορες αλλα θα το πω ακομα μια οτι ναι το ξερουμε οτι τα console games αποκλειστικα ή οχι ειναι χαμηλοτερα ποιοτικα απο τα ιδια παιχνιδια στο pc αλλα στο ξαναλεω ΜΕ ΤΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ετσι......
Αλλο να πληρωνεις 800 και ανω για να μπορεις να παιζεις σωστα τα παιχνιδια και αλλο να πληρωνεις 400 ετσι.