Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Rasmo wrote:
fits79 wrote:
Άν και δεν είναι λόγοi υπεροχής αυτoύς που αναφέρεις, αλλά τέσπα.
1) Wrong! Κοίτα λίγο το διαφημιστικό background του gameworld.gr και θα δείς ότι το πάς λάθος.
2) Υπάρχουν πολλά κουτιά μικρά και φιάχνεις κτηνάκια gaming pcs.
3) Really? Όλα τα ίδια είναι, στο μόνο που διαφέρουν είναι στο χρώμα και το ότι το ένα γράφει for pc και στο άλλο for xbox, for ps4, κλπ.
4) SSD σκληροι δίσκοι, σε παρακαλώ τώρα.
5) Έγώ έχω συγκεκριμένα 3 καλώδια (αν εξαιρέσεις το ethernal), οθόνης, ρέυματος, οθόνη με πύργο. Εσύ πόσα? 2? Χαμός.
Σχώρα μας που κάναμε ένα λάθακι λόγω κεκτημένης ταχυτητας. Απάντησε όμως πρώτα σε αυτά που έγραψα πιο πάνω. Μάθε μας λίγο marketing σε παρακαλώ γιατί εγώ μπαρούφες μαλλον σπούδαζα.fits79 wrote: Αποψη σου, αποψη μου end of story.
Σχετικά με τις γνώσεις σου στο αντικείμενο το καλώδιο λεγεται ethernet και οχι "ethernal".
Να ρωτισω κατι. Εχεις πχ ενα pc ενα steam machine και ενα ps4 με το σteam kai το pc με πραγματα 400ευρο ποιο θα αποδοση καλητερα??zarkalakos wrote: Ότι και να λέτε το PC θα είναι πάντα μπροστά σε όλα
zarkalakos wrote: Άλλο αυτό αλλα το PC είναι καλύτερο για μένα διότι κάνεις μια αναβάθμιση που την κρατάς χρόνια η και για πάντα (αν δεν είσαι τόσο hardcore gamer) ενώ στο PS θα βγεί καινούρια έκδοση και ρε φίλε στο PC βρίσκω τα games 10 ευρώ σε σχέση που θα έβρισκα στο PS 60 euro και για κάποιον που έχει οικονομικό πρόβλημα στην τελική το κατεβάζει