- Thank you received: 248
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
1+Mystique wrote: Αν μπορεσει με 400 ευρω να παιξει το Fallout 4 και να το ευχαριστηθει γραψε μου. Εκτος αν οι τιμες αυτες ειναι για Αμερικη, Καναδα, Αυστραλια κ.λ.π γιατι εδω με τοσα λεφτα παιρνεις μονο την cpu και την μητρικη. Για εναν καλο pc το θελεις το χιλιαρικο οπωσδηποτε.
Θα παιζει τα παιχνιδια στο medium για ποσο καιρο?Myrmidon wrote:
Agent94 wrote: Κονσολακιας μια ζωη,απο εποχες ps1,αλλα λεω να αλλαξω πλευρα για πρωτη φορα.Εχω απογοητευτει απο τη νεα γενια.Δεν υπαρχει καποιο αποκλειστικο να με κρατησει στις κονσολες(ισως κανα halo,uncharted) και γενικα τα γραφικα υπηρχαν στο pc εδω και χρονια(μιλαω για multiplatform τιτλους).Βεβαια,οι κονσολες εχουνε περισσοτερα αποκλειστικα παιχνιδια,που πλεον ειναι ο πιο σημαντικος λογος αγορας κονσολας.Εγω βασικα παιζω shooter και online και το ποντικι-πληκτρολογιο ειναι κλασεις ανωτερο απο controller.Γενικα,ειναι θεμα γουστου και δεν υπαρχει σωστη ή λαθος επιλογη.
Και πολύ καλά θα κάνεις. Δεν θα το μετανιώσεις να είσαι σίγουρος για αυτό. Μπορείς να δώσεις πάνω κάτω τα ίδια λεφτά με μια κονσόλα και να παίζεις μακραν ανετότερα τα παιχνίδια σου. Για παράδειγμα δες εδώ ένα βίντεο για μια σύνθεση των 400$, πάνω κάτω τα ίδια σε Ευρώ.
efane wrote: Συμφωνώ με τον Γρηγόρη, γι αυτό και εγώ έκανα στροφή στην κονσόλα. Μου βγαίνει φθηνότερα αν και θα ήθελα πολύ να φτιάξω ένα νέο PC
efane wrote: Λογικά εσύ δεν το έχεις ψάξει.
Έχοντας συνδρομή στο ONE παίρνω δυο games το μήνα και μαζι με ετήσια EA συνδρομή μόλις με 24.99 πήρα 14 παιχνίδια της συν δέκα ώρες απι κάθε νέο που κυκλοφορεί.
Οποτε μην μένεις κολλημένος στο steam και άνοιξε τα μάτια σου.
Και μην μου πεις για παιχνίδια με 2-3 ευρώ γιατί εχω αντιπρόταση την συμβατότητα της Ms.
εμένα ότι εχω πάρει ως τωρα δεν μου κόστισε πάνω από 600 ευρώ...αν έχεις τούμπανο PC τα θες μονο για κάρτα γραφικών και μητρική...
Ναι προσφορες σε παλια παιχνιδια κατι που γινεται και στις κονσολες.Myrmidon wrote:
efane wrote: Συμφωνώ με τον Γρηγόρη, γι αυτό και εγώ έκανα στροφή στην κονσόλα. Μου βγαίνει φθηνότερα αν και θα ήθελα πολύ να φτιάξω ένα νέο PC
Δεν τα έχεις υπολογίσει καθόλου καλά. Στην τελική δίνεις περισσότερα χρήματα. Όλα τα παιχνίδια είναι ποιο φτηνά στην έκδοση για PC και αν δεν παίζεις το έχεις και για τις υπόλοιπες δουλείες σου. Γιατί μην μου πεις ότι βλέπεις email και σερφάρεις με την κονσόλα θα είσε μαζόχας. Άσε που οι περισσότερες προσφορές σε παιχνίδια (βλ STEAM GOG Desura κλπ) είναι στις PC εκδόσεις.