Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
fits79 wrote:
Xbox one 2 παιχνιδια καθε μηνα
Ps4 3 παιχνιδια καθε μηνα και το ενα απο αυτα απο επιλογη του κοινου απο ψηφοφορια αναμεσα σε 3.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
StavrosDimou wrote: Εγώ προτιμώ τον υπολογιστή, λόγο άνεσης και συνήθειας κυρίως.
Ούτως ή άλλως, και gamer να μην ήμουν, θα τον χρησιμοποιούσα για άλλα πράγματα. Από κει και πέρα απλά βολεύει άμα μου τη δώσει να παίξω κάτι απλά να κάνω κλικ με το ποντίκι και από κει που έκανα κάτι άλλο να παίξω. Αντί να σηκώνομαι, να αλλάζω θέση, να πατάω κουμπιά... Και μπορώ και με ευκολία πχ πατώντας alt-tab να κάνω και άλλα πράγματα ενώ παίζω. Πχ να βρω στο ίντερνετ κονσόλες εντολών ή cheats, ή κάποιο lets play για να περάσω ένα σημείο που έχω κολλήσει και δε μπορώ να περάσω, κτλπ...
Δεύτερο είναι το ότι μπορώ να παίζω και παλαιότερα παιχνίδια στο ίδιο μηχάνημα... Χωρίς να τα αγοράζω ξανά. Στον ίδιο υπολογιστή που παίζω WITCHER 3, παίζω και DUKE NUKEM 3D, και ABE'S ODDYSSEY. Παιχνίδια που έχουν κλείσει 20ετία. Συν του ότι με emulators και χειριστήριο μπορώ να παίξω και ένα σωρό παιχνίδια παλιών κονσολών...
Τρίτο είναι το έξτρα περιεχόμενο και η κοινότητα. Mods, patches κοινότητας, και πολύ σημαντικό το ότι τα καλά multiplayer στο pc δεν πεθαίνουν ποτέ. Ακόμα βρίσκω servers του Enemy Territory, το οποίο βγήκε το 2003.
Τέταρτο είναι τα γραφικά και το frame rate, τα οποία ενίοτε είναι κάπως έως πολύ καλύτερα απ των κονσολών.
Πέμπτο είναι οι τιμές των παιχνιδιών. Τα παιχνίδια στον υπολογιστή, τουλάχιστον μετά από λίγο καιρό είναι φθηνότερα. Θυμάμαι pc gamer έγινα το 2009. Παλιότερα ήμουν console gamer. Και μου έχει μείνει να θυμάμαι τιμές στα ράφια από τη πρώτη φορά που πήγα να αγοράσω παιχνίδι για pc, που ήταν σε κατάστημα. Το Fallout 3: GOTY είχε 75 στο xbox360, 60 στο ps3, και 30 στο pc! Τι να λέμε τώρα...
Και έκτο είναι ένα άλλο θέμα. Δεν έχω hdtv / ψηφιακή. Τηλεόραση την έχω κόψει εδώ και 6 χρόνια περίπου, και ακόμα και αν έπαιρνα κονσόλα, δεν θα είχα που να τη συνδέσω. Και θα έπρεπε να έσκαγα άλλα 2 κατοστάρικα για νέα τηλεόραση. Συν του ότι επειδή έχω μετακομίσει σε μικρότερο διαμέρισμα πλέον δεν έχω και χώρο για να βάλω νέα τηλεόραση με το έπιπλό της...
ναι,το βλεπω..An arrow in the knee wrote: Σιγα το στρατοπεδα ρε φιλε..Φιλικη συζητηση κανουν τα παιδια με επιχειρηματα.Ουτε οπαδικα το εχουν παρει,ουτε στα μαχαιρια ειναι ουτε τιποτα...Υπερανω και μπουρδες
Myrmidon wrote: Τα σχόλια των Asxetoss, StavrosDimou και Scorcher κυρίως, δίνουν μια καλή εικόνα της PC gaming αγοράς. Δεν θα προσθέσω κάτι άλλο θα πω μόνο αυτό.Όσοι κονσολάκηδες αρχίσετε να πληρώνετε τα παιχνίδια που αγοράζετε με το μισθό σας, και δεν θα μένετε με τους γονείς σας, τότε θα καταλάβετε τι εννοούμε εμείς οι υπόλοιποι. Πριν γίνουμε συνειδητοί PC gamers, αρκετοί από εμάς καθίσαμε και παρατηρήσαμε την αγορά, υπολογίσαμε τα πράγματα πως έχουν και στο τέλος επιλέξαμε.
Και δεν είναι ανάγκη να πληρώσεις ένα χιλιάρικο που φαντάζονται μερικοί, κάθε 2-3 χρόνια για να παίξουν σε PC τελευταίους τίτλους.Στο κάτω κάτω ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΑ. Και προπάντων μην αγοράζετε αμέσως μόλις βγει κάτι στην αγορά. Το PC μου (Sandy Bridge GTX580) είναι 5ετιας και παίζει άνετα τα πάντα σε 1080p (maximum οθόνης και της ΤV) σε ULTRA ή maximum settings, ΠΑΝΤΑ πάνω από 40/60 FPS μέσο όρο.Αμφιβάλω αν θα το αναβαθμίσω για άλλον έναν χρόνο.Τώρα αν ενεργοποιείς SAAO MSAΑ στο 8 hair works, physics στο maximum, το νερό να φαίνεται γάργαρο και να βλέπεις τη μούρη σου μέσα να καθρεφτίζεται, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο θα βγει, είσε άξιος της τύχης σου. Αυτά παιδιά τα βγάζουν οι εταιρίες για 2-3 τίτλους για να "λιγουρεύεται" ο κόσμος και να ξοδεύει λεφτά. Ούτε στις κονσόλες λειτουργούν σωστά. Άσε που αρκετά από αυτά ούτε στις high end κάρτες δεν τρέχουν σωστά.
Όσο για τα exclusives άλλο παραμύθι και αυτό. Στην τελική τα PC έχουν ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ exclusive τίτλους.
Μα γιατί είναι παραμύθι τα exclusives? Είναι αδύνατον σε κάποιον να του αρέσει πάρα πολύ το Χ παιχνίδι και να θέλει να το παίξει οπωσδήποτε? Τα exclusives πολλές φορές είναι δυνατά παιχνίδια(Halo,Forza,Gears of war,GT,uncharted,Tlou,Destiny,Red Dead Redemption και πολλά ακόμα).Δεν μιλάω για exclusives όπως killzone και ''harry potter for kinect'' τα οποία υπάρχουν μόνο για να υπάρχουν. (τα οποία όμως δεν είναι κακά παιχνίδια-πλην τη χαζόμαρα με το kinect)Myrmidon wrote: Όσο για τα exclusives άλλο παραμύθι και αυτό. Στην τελική τα PC έχουν ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ exclusive τίτλους.