- Thank you received: 1
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
jimisballjohn\ wrote: Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ και όλοι οι ΑΛΛΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ του έθνους μας αγωνίστηκαν για να αποκτήσουμε ελευθερία από τους κωλότουρκους.
jimisballjohn\ wrote: Αλήθεια όποιος είναι μαθητής από το σαιτ πηγαίνει στην κατάληψη του σχολείου του??? Εγώ ειλικρινά δεν πηγαίνω. Ο λόγος??? Δεν βλέπω την αιτία να συμμετέχω. Εγώ δεν νιώθω ότι απειλούνται τα δικαιώματά μου. Θα πήγαινα μόνο αν κάναμε κατάληψη για να μας βάλουνε πισίνα, μίνι γκολφ, NOVA σε κάθε τάξη, μινι-μπαρ και φέρνανε κανένα σουηδικό μοντέλο. Και θεωρώ ακόμα χειρότερο το γεγονός ότι θέλουνε να διαδηλώσουν κάτι βλαμμένα στην 28η. Ντροπή ρε. Tώρα ξαφνικά τι θέλουν ??? Μου φαίνεται πως αυτά υποκινούνται από άλλες μεγάλες δυνάμεις για να γίνουν άλλα μεγαλύτερα πράγματα. Τέλοσπάντων, πάμε ρε στα σχολέία να κάνουμ εμάθημα, οι άλλοι στα ιδιωτικά έχουν κάνει τόσα άλλα και εμείς μόνο με τα φροντιστήρια. Επειδή δηλαδή κάτι κωλόπαιδα γουστάρουν να χάσουν μάθημα εμείς θα θυσιάσουμε το μέλλον μας για αυτούς τους μαλάκες(με όλη την έννοια της λέξης). Εγώ τώρα πάω 2α Λυκείου και έιναι όντως μία κρίσιμη χρονιά. Γιατί πρέπει να χάσω και άλλη από αυτή??? Για παπαριές...