Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
23 Oct 2006 23:59 #21423 by Πανος Π
Πορεία 28ης Οκτωβρίου 2006
Δε έχω να σχολιάσω κάτι απλά θέλω να ρωτήσω,συμφωνήτε;

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Oct 2006 00:51 #21426 by L33t H@xx0r
E OXI ΔΑ.

Διαφωνώ ήδη κάθετα με όλες τις κινητοποιήσεις στον χώρο της παιδείας και με τα παράλογα αιτήματα καθηγητών και μαθητών. Αν αμαυρώσουν και την Εθνική μας εορτή οι απεργοί/καταληψίες, θα χάσουν και τον ελάχιστο σεβασμό που έχω ακόμα σε αυτόυς.

More
24 Oct 2006 11:51 #21432 by Αντώνης Παπαθανασίου
Έτσι.

Δεν φτάνει που δεν έχουμε ιδέα από ιστορία, δεν φτάνει που την 28/10 και 25/3 τις βλέπουν οι περισσότεροι ως απλά μια ακόμα ημέρα χωρίς σχολείο, χώρια που δεν έχουμε ιδέα έστω για το τί στο διάβολο έγινε αυτές τις ημέρες (δύσκολα πράγματα για να συγκρατήσει το μυαλό του νέου ε; Και δεν αρμόζει σε συζήτηση στα starbucks) θέλουμε και πορείες. Την 28η Οκτωβρίου κιόλας. Γιατί είμαστε επαναστάτες.

Ξυπνήστε ζώα. Αμα θέλετε να διαμαρτυρηθείτε και να "επαναστήσετε", ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα, έχω βαρεθεί να ασχολούμαι. Μην αμαυρώνετε όμως την Εθνική μας εορτή, σεβαστείτε και λίγο όσους πολέμησαν και θυσιάστηκαν ωστε να μπορείτε εσείς σήμερα να κάνετε ό,τι σας καθήσει.

Πω ρε πούστη μου, πάλι γραφικοφέρνω;

Αλλά δεν πειράζει.

Αν τυχόν όλοι μιλούσαμε τώρα Τουρκικά ή Γερμανικά (στην προκειμένη) θα σας πείραζε όμως;

Γκρρρ έγινα πιό γραφικός και από τον Λιακόπουλο. Κόφτε τον κύριο...

More
24 Oct 2006 11:54 #21433 by Mike S
Hellion well said ^_^

WeLcoMe To HeLL...

More
24 Oct 2006 12:21 - 24 Oct 2006 18:37 #21434 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Αλήθεια όποιος είναι μαθητής από το σαιτ πηγαίνει στην κατάληψη του σχολείου του??? Εγώ ειλικρινά δεν πηγαίνω. Ο λόγος??? Δεν βλέπω την αιτία να συμμετέχω. Εγώ δεν νιώθω ότι απειλούνται τα δικαιώματά μου. Θα πήγαινα μόνο αν κάναμε κατάληψη για να μας βάλουνε πισίνα, μίνι γκολφ, NOVA σε κάθε τάξη, μινι-μπαρ και φέρνανε κανένα σουηδικό μοντέλο. Και θεωρώ ακόμα χειρότερο το γεγονός ότι θέλουνε να διαδηλώσουν κάτι βλαμμένα στην 28η. Ντροπή ρε. Tώρα ξαφνικά τι θέλουν ??? Μου φαίνεται πως αυτά υποκινούνται από άλλες μεγάλες δυνάμεις για να γίνουν άλλα μεγαλύτερα πράγματα. Τέλοσπάντων, πάμε ρε στα σχολέία να κάνουμ εμάθημα, οι άλλοι στα ιδιωτικά έχουν κάνει τόσα άλλα και εμείς μόνο με τα φροντιστήρια. Επειδή δηλαδή κάτι κωλόπαιδα γουστάρουν να χάσουν μάθημα εμείς θα θυσιάσουμε το μέλλον μας για αυτούς τους μαλάκες(με όλη την έννοια της λέξης). Εγώ τώρα πάω 2α Λυκείου και έιναι όντως μία κρίσιμη χρονιά. Γιατί πρέπει να χάσω και άλλη από αυτή??? Για παπαριές...
Last edit: 24 Oct 2006 18:37 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
24 Oct 2006 14:24 #21437 by a Guest

jimisballjohn\ wrote: Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ και όλοι οι ΑΛΛΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ του έθνους μας αγωνίστηκαν για να αποκτήσουμε ελευθερία από τους κωλότουρκους.

Jimisballjohn ama tixei kai se rotisei kanenas dimosiografos gia tin ethinikh mas eorth autes tis meres, please min ksexaseis gia tin ipsosi tou lavarou tis epanastashs apo ton palaio patron Germano....lol xaxaxaxaxa

Re agorina mou pali kala pou ksereis kai tin istoria tis xoras sou, (toulaxiston den simmetexeis stis katalipseis..lol)...

Telos panton, os gnoston (leme tora) tin 28 oktomvriou

More
24 Oct 2006 16:31 #21452 by Chris Zotos
Lol !!! Καλό !!! Ρε Μπαλογιάννη μας έκανες και γελάσαμε πάλι !!! :lol:

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
24 Oct 2006 18:18 #21454 by a Guest
Allors! C'est la guerre!

More
24 Oct 2006 22:50 #21467 by Χριστόφορος

jimisballjohn\ wrote: Αλήθεια όποιος είναι μαθητής από το σαιτ πηγαίνει στην κατάληψη του σχολείου του??? Εγώ ειλικρινά δεν πηγαίνω. Ο λόγος??? Δεν βλέπω την αιτία να συμμετέχω. Εγώ δεν νιώθω ότι απειλούνται τα δικαιώματά μου. Θα πήγαινα μόνο αν κάναμε κατάληψη για να μας βάλουνε πισίνα, μίνι γκολφ, NOVA σε κάθε τάξη, μινι-μπαρ και φέρνανε κανένα σουηδικό μοντέλο. Και θεωρώ ακόμα χειρότερο το γεγονός ότι θέλουνε να διαδηλώσουν κάτι βλαμμένα στην 28η. Ντροπή ρε. Tώρα ξαφνικά τι θέλουν ??? Μου φαίνεται πως αυτά υποκινούνται από άλλες μεγάλες δυνάμεις για να γίνουν άλλα μεγαλύτερα πράγματα. Τέλοσπάντων, πάμε ρε στα σχολέία να κάνουμ εμάθημα, οι άλλοι στα ιδιωτικά έχουν κάνει τόσα άλλα και εμείς μόνο με τα φροντιστήρια. Επειδή δηλαδή κάτι κωλόπαιδα γουστάρουν να χάσουν μάθημα εμείς θα θυσιάσουμε το μέλλον μας για αυτούς τους μαλάκες(με όλη την έννοια της λέξης). Εγώ τώρα πάω 2α Λυκείου και έιναι όντως μία κρίσιμη χρονιά. Γιατί πρέπει να χάσω και άλλη από αυτή??? Για παπαριές...

:icon applaud:

PSN: personGR

More
25 Oct 2006 00:12 #21470 by xrhstos
na min poume gia ta idiaitera pou kanoun e.....paranoma alla ta kanoun