Μόνο νεκρός θα πήγαινα στον SporFM! Πάμε παρακάτω!
Τα αθλητικά ραδιόφωνα είναι 3, άρα είναι λίγο άστοχο το παράδειγμα γιατί καταλαβαίνεις ότι εδώ μαθαίνονται όλα πιο εύκολα. Αλλά αν π.χ. δούλευα κανονικά στην ειδικότητά μου και ήμουν σε μια εταιρεία και της έφτιαχνα το site, από τις χιλιάδες εταιρείες στην Ελλάδα, πιστεύεις ότι στην επόμενή μου δουλειά θα είχε το αφεντικό κάποια σχέση με την προηγούμενη εταιρεία? Ούτε 0,5% πιθανότητα δεν δίνω. Και γι'αυτό τον λόγο δεν θα ήμουνα λακα-μας να χάσω τα χρήματα τις αποζημίωσεις και τον υπερωριών ΑΝ απολυόμουνα κατ'αυτό τον τρόπο. Διότι αν το κάνεις αυτό σε 4-5 εταιρείες που θα δουλέψεις, στο τέλος αν μαζέψεις όλα αυτά τα χρήματα παίρνεις άνετα αυτοκίνητο. Απόλυση=1 Μισθός και οι υπερωρίες μαζί με τα υπόλοιπα από άδειες μαζεύουν ένα σεβαστό ποσό.
Και στην τελική το ότι μαθαίνονται δεν μου λέει κάτι. Αν ο εργοδότης είναι σωστός τι θα φοβηθεί? Δεν θα με προσλάβει επειδή θα θέλει κι αυτός να με έχει απλήρωτο και θα φοβάται μην του κάνω καταγγελία? Δηλαδή μην τρελαθούμε, δεν φτάνει που τα κονομάνε, θα μας εκμεταλλεύονται κι από πάνω? Κάτι τέτοια γίνονται και οι περισσότεροι εργαζόμενοι κάνουνε την κότα. Όποιος έχει τουλάχιστον 2 χρόνια προϋπηρεσία (και δεν έχει το άγχος του "ψαρωμένου" και του τύπου που πρέπει να μαζέψει εμπειρία για το βιογραφικό του) πρέπει να ξυπνάει και να μάθει να μην είναι θύμα.
Έχω παράδειγμα φίλου που απέκτησε πρόβλημα υγείας σε εγκαταστάσεις γνωστής εταιρείας και τώρα τους κυνηγάει με δικαστήριο. Και θα τους φάει ΠΟΛΛΑ εκατομμύρια. Αυτό θα μαθευτεί κιόλας και τέλος πάντων δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στις επόμενες δουλειές του.