Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Νομίζω φίλε ότι τελικά το αίσχος με την συνταξιοδότησή τους στα 3 χρόνια θητείας πέρασε τελικά σε μια βραδινή ψηφοφορία (βγήκε και αυτό τα μεσάνυχτα όπως τα φαντάσματα). Η μοναδική λύση είναι να τους καταψηφίζουμε όπου τους πετυχαίνουμε και να στηρίζουμε μικρότερα κόμματα μήπως και την ακούσουν τελικά. Ούτε αποχή, ούτε άκυρο αφού με τον εκλογικό νόμο προσμετρώνται μόνο τα έγκυρα ψηφοδέλτια. Έτσι παίρνουν 1 με 1,5 εκ ψήφους και σου λένε ότι είμαστε κυβέρνηση του 45% των Ελλήνων. Αλλά βλέπεις ότι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές (που υποτίθεται ότι τα πράγματα είναι πιο χαλαρά όσον αφορά την κομματική ιδεολογία) τα δύο κόμματα συγκέντρωσαν 85%, οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι και εμείς σαν λαός είμαστε άξιοι της μοίρας μας και δεν βάζουμε μυαλό άρα καλά μας κάνουν. Τελικά είναι πολύ μεγάλη αλήθεια το ότι κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει.RaspK_FOG\ wrote: Δεν ανοίγω υπό φυσιολογικές συνθήκες τέτοιες συζητήσεις, αλλά ο κόμπος κάπου πλησιάζει στο χτένι: ενώ οι βουλευτές μας πέρνουν, πέραν άλλων ελαφρύνσεων, €30.000 μεικτά, ή περίπου €6.000 καθαρά, το μήνα και οι δικαστικοί €10.000 μεικτά το μήνα, η κυβέρνησή μας πήγε πρόσφατα να ψηφίσουν δικαίωμα συνταξιοδότησης στα 3 χρόνια θητείας, που, ευτυχώς, καταψηφίστηκε χάρη στην παρέμβαση των υπόλοιπων παρατάξεων, και τώρα οι δικαστικοί ζήτησαν αύξηση της τάξης του 75%!
Δεν είμαι ο μόνος που βλέπει το λάκο στη φάβα, αλλά γιατί δε ρίχνουμε φόκο, μου λέτε;!