Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
11 Jan 2006 15:56 #7378 by Μιχάλης Πλατάρης
Στο PC να μιλαω με ενα φιλο μου bofmar στο msn και ξαφνικα μου λεει "Σεισμος",του λεω εγω ναι καλα και τοτε γινεται και εδω ενας (Γιαννενα)!!!Αν και δεν τον ψηλοκαταλαβα για να πω την αληθεια...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jan 2006 21:43 #7395 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Εγώ είχα οικογενειακή συγκέντρωση στο σπίτι του παππού μου και της γιαγιάς μου. Ξαφνικά, ενώ ήμασταν όλοι πάνω από το τραπέζι, ο παππούς μου λέει:" Ωρέ παιδιά σεισμός, δεν τον καταλάβατε? Εσύ Δημήτρη δεν τον κατάλαβες? Δεν πήγε να σε πετάξει από τη θέση σου?" Η μητέρα μου λέει πως ό, τι του έρχεται λέει. Αυτός μας είπε να κοιτάξουμε την λάμπα που κουνιόταν. Ο πατέρας μου λέει πως εμείς κάνουμε αέρα και κουνιέται. Τέλος, πήγαμε στα δωμάτια και είδαμε πώς όλες οι λάμπες κουνιόντουσαν. Βάλαμε την TV και είδαμε τι συνέβει. Πάντως εγώ δεν τον κατάλαβα ΚΑΘΟΛΟΥ.

More
23 Apr 2006 23:18 #11336 by asdf

sourwtiri wrote: ποιος "ηγειται" των ελληνων πολιτων; ποιος εκανε το σαιτ; ποιος εγραψε αυτα που διαβαζουμε μεσα; θεωρω πολυ υποπτο αυτο το κρυφτο!

ονομα θες? Δεν ειναι και δυσκολο...
Μιχαλολιακος ("Πρωην" (??) αρχηγος της Χρυσης Αυγης, για οσους δεν το γνωριζουν.) ή καποιος ομοϊδεατης του.
Εδω δεν εχουμε δουλειες, μας γαμανε με τα νομοσχεδια που περνανε καθημερινα, θα περνουμε συνταξη στα 70 σε λιγο και αυτοι ασχολουνται με την Τουρκια και την Ε.Ε.
Α ρε Ελληναρά...

More
23 Apr 2006 23:49 #11340 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ. ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ? ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΦΟΡΟ? ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΥΣ (ΔΗΘΕΝ) ΓΑΜΟΥΣ 8ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 5ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ? ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ? ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΡΙΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΘΚΑΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, Ο ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ, Η ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ Ε?

More
06 Aug 2006 08:05 #17743 by Αντώνης Παπαθανασίου
Η είδηση έρχεται από τα forum του insomnia.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (όπου ανακοινώνονται καινουριοι νόμοι-νομοσχέδια αφού ψηφιστούν-εγκριθούν), από εδώ και πέρα οι μαθητές της Α', Β', και Γ' γυμνασίου θα διδάσκονται... την Τουρκική...

Ναί, καλά ακούσατε...

Δείτε το φύλλο εδώ (rapidshare link)

Τώρα τί διάβολο είναι αυτό;

Ρατσιστής δεν είμαι... εθνικιστής δεν είμαι... την ίδια αντίρρηση θα είχα για οποιαδήποτε μη-διαδεδομένη (της κλίμακας των Αγγλικών-Γαλλικών-Γερμανικών) ξένη γλώσσα. Το γεγονός οτι πρόκεται για τους "φίλους" γείτονές μας ίσως βαραίνει τον ζυγό, και πάλι όμως θα το θεωρούσα απαράδεκτο. Αρκούμαι μόνο σε αυτό, για να μην πιάσω στο στόμα μου το σύστημα παιδείας το οποίο έχει καταντήσει επιεικώς οίκος ανοχής, από τον τρόπο που διδάσκονται τα μαθήματα μέχρι και τον τρόπο αξιολόγησης των μαθητών... μήπως γραφικο-φέρνω επικίνδυνα;

Στο κάτω κάτω, ας φροντίσουν να μαθαίνουν τα παιδιά σωστά Ελληνικά πρώτα. Κατεβείτε σε μια καφετέρια ένα Σάββατο μεσημέρι και ακούστε πως μιλάνε... εγώ ήδη έχω αρχίσει να φεγγίζω από τα μαλλιά που χάνω κάθε φορά που βγαίνω. Έγινα γραφικός ή ακόμα;

Ακούω σχόλια...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Aug 2006 10:26 #17745 by a Guest
Δεν μπορώ να βρώ σχετικό άρθρο στο www.edra.gr , είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται για φάρσα;
edit: Μπορεί και να αφορά τα μειονοτικά σχολεία αλλά η γλώσσα να μην το καθιστά σαφές λόγω του ότι δεν αναγνωρίζεται τουρκική μειονότητα.
edit2: Όντως δεν πρόκειται για φάρσα...

More
06 Aug 2006 13:36 #17754 by chris
Τι να πω εγω πρωτα το ειδα στο τηλεαστι αλλα δεν το πολυ πιστεψα...αλλα μετα το βλεπς παντου αφτο το 8εμα .
Μια ερωτηση γιατι κανενα αλλο καναλι δεν το ειπε?????
μεχρι τωρα κανατε 4 ωρες αρχαια και 3 Νεα τωρα μετα τοθρκικα τη 8α κανουμε??? 2ωρεσ αρχαια και 2 νεα και 3 ωρεσ τουρκικα??? :twisted:

More
06 Aug 2006 14:59 #17760 by Κωνσταντής Νικολάου
Kala ego den prokeite na mathena tourkika pou na me skotonane.Peste me ratsisti peste me ethnikisti peste me oti thelete alla ego goustaro pou eimai ellinas kai den goustaro na kathomai na matheno glosses allon glosson kai idika kapion apo auton pou skotose tous progonous mou.Diladi ta pedia mou tha ksexasoun ta ellinika kai na mathoume kai albanika eleos dld eleos.

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
06 Aug 2006 16:56 #17767 by Korentzelis Iraklis
Ευτυχώς έχω τελιώσει το σχολείο......
Αλλά χωρίς πλάκα τώρα είναι αλήθεια αυτο?
Αν είναι νομίζω πως κάποιος θα χάσει την θέση του....
Μετα απο τις τόσες βιαιοπραγίες που θα γίνουν και τις τόσες καταλήψεις....

More
06 Aug 2006 16:58 #17768 by Μπάμπης Κάιδος
Exei akoustei edo kai para poli kairo oti tha mpoun nees glosses sta sxoleia. Fisika oxi se ola, se merika, opos einai gia paradigma o defteros kiklos tis texnologikis katefthinsis. Diladi oi mathites tha mporoun na epileksoun pia tha einai i TRITI glossa pou tha didaxthoun metaksi pollon glosson (ispanikon, italikon, souidikon, rossikon kai giati oxi kai tourkikon), eno tora mporoun na epileksoun mono metaksi gallikon kai germanikon. Fisika, liga tha einai ta sxoleia pou tha sximatizoun telika tmima pera ton gallikon kai germanikon opote opios tha thelei mia sigkekrimeni glossa tha prepei na epilegei kai to katalilo sxoleio. Kati tetio prokeite kai den einai kako, katho. Enas plouralismos stis glosses pou mathenontai mporei na prosferei stin pedia. Alloste etsi ginete kai se oli tin evropi. An kapio gallaki thelei na vrei ena sxoleio opou tha mathei KAI ellinika, mallon tha to vrei (diskola alla tha to vrei). Opote de vlepo kati to epilipsimo...

Me ta tourkika kovo na doulevei to prama mono sti thraki opos ta eipe o CTT

EDIT: Min treleneste me to paramikro, den iparxei pagkosmio sxedio tourkopiisis ton ellinikon niaton :P  Oi titloi den apotiponoun panta tin pragmatikotita...

EDIT2: Akpe de mou leitourgei to rapidshare. Oi ipolipoi to katevasate xoris provlima?