Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
20 Sep 2006 00:07 #19826 by Μάριος Βραχιολίδης
Tosa xronia pou didaskomaste na eimaste filika proskhmenoi apenanth ton geitonon mas tourkon, mas phrakse pou tha mathoume kai tourkika? etsi kai allios agalh agalh tha ginoume ksana kommati ths othomanikhs autokratorias kai pali! :) meta tha kanoume kai ksenh glossa sta sxoleia mas pou tha legete ellhnika! Upervolikos... makari na vgo psefths omos!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Sep 2006 01:47 #19831 by xrhstos

More
20 Sep 2006 04:46 #19836 by Γιώργος Φωτόπουλος
Τι να πω παίδες υπερβολικό μου φαίνεται ως "υποχρεωτικό" μάθημα.
Βέβαια από καθαρά εμπορικής πλευράς (ξυπνάει ο καπιταλιστής μέσα μου :P )
τέτοιες άκυρες γλώσσες χρήσιμες είναι. Τώρα βέβαια υποχρεωτικό μάθημα ψιλοχοντρό μου ακούγεται, εδώ τα κακόμοιρα τα παιδάκια μπάλα θέλουν να παίξουν να τα φορτώσουμε και με άλλα? :wink:

Do I look like the sort of man who'd go and find unsuspecting Japanese schoolgirls in short skirts and white panties and ask them if they want to see my "Cthulu Special"?

More
20 Sep 2006 06:18 #19839 by xrhstos
enta3 ta germanika kai gallika trwgonte...alla na milaw tourkika den pezei:P

Naazlllllll (apo ta Tsinora ths agaphs:P)

More
20 Sep 2006 12:58 #19846 by Πανος Π
Η αλήθεια είναι οτί το πρόγραμμα στο χώρο της εκπεύδευσης είναι απαράδεκτο από το δημοτικό και έπειτα.Όσο μεγαλώνουν οι τάξεις,τόσο γίνεται και πιο ασφηκτικό,βαρύ και ανούσιο.Όσο για την Τουρκική γλώσσα δεν το βρίσκω τόσο άσχημο.. Το κακό είναι ότι θα βαρύνει το πρόγραμμα ή ακόμα χειρότερα,θα μπει στη θέση κάποιου άλλου μαθήματος (άραγε ποιο θα πάρει η μπάλα;άλλο θέμα αυτό...) αλλά...
Ο μόνος τρόπος για να συνυπάρξουμε αρμονικά με τους γείτονες είναι να τους δούμε σαν φίλους και όχι σαν "φίλους".Πως θα βρούμε άκρη στο κυπριακό και σε όλα τα προβλήματα που έχουμε με τα παιδιά της διπλανής πόρτας αν τρωγόμαστε σαν τα σκυλιά.Ούτε εμένα μ' αρέσουν οι Τούρκοι αλλά αν δεν εστερνιστούμε μια τέτοια φιλοσοφία δε θα τα βρούμε ποτέ.Όχι μόνο εμείς αλλά και αυτοί.
Με αυτό το σκεπτικό,πιστεύω ότι η Τουρκική στα ελληνικά σχολεία είναι μια καλή αρχή για να φτιάξουν οι σχέσεις μας και αυτό γιατί την προκατάληψη και τον ρατσισμό την μαθαίνουμε από όταν είμαστε παιδιά.Από την προπαγάνδα της ιστορίας.

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

More
20 Sep 2006 14:32 #19858 by Χριστόφορος

Panagiotis\ wrote: Η αλήθεια είναι οτί το πρόγραμμα στο χώρο της εκπεύδευσης είναι απαράδεκτο από το δημοτικό και έπειτα.Όσο μεγαλώνουν οι τάξεις,τόσο γίνεται και πιο ασφηκτικό,βαρύ και ανούσιο.Όσο για την Τουρκική γλώσσα δεν το βρίσκω τόσο άσχημο.. Το κακό είναι ότι θα βαρύνει το πρόγραμμα ή ακόμα χειρότερα,θα μπει στη θέση κάποιου άλλου μαθήματος (άραγε ποιο θα πάρει η μπάλα;άλλο θέμα αυτό...) αλλά...
Ο μόνος τρόπος για να συνυπάρξουμε αρμονικά με τους γείτονες είναι να τους δούμε σαν φίλους και όχι σαν "φίλους".Πως θα βρούμε άκρη στο κυπριακό και σε όλα τα προβλήματα που έχουμε με τα παιδιά της διπλανής πόρτας αν τρωγόμαστε σαν τα σκυλιά.Ούτε εμένα μ' αρέσουν οι Τούρκοι αλλά αν δεν εστερνιστούμε μια τέτοια φιλοσοφία δε θα τα βρούμε ποτέ.Όχι μόνο εμείς αλλά και αυτοί.
Με αυτό το σκεπτικό,πιστεύω ότι η Τουρκική στα ελληνικά σχολεία είναι μια καλή αρχή για να φτιάξουν οι σχέσεις μας και αυτό γιατί την προκατάληψη και τον ρατσισμό την μαθαίνουμε από όταν είμαστε παιδιά.Από την προπαγάνδα της ιστορίας.

Σχετικά με το πρόγραμμα των τάξεων πέρα του δημοτικού συμφωνώ και επαυξάνω.Όλο ανούσια και βλακώδη μαθήματα.(μας βάζουν να μαθαίνουμε απ'έξω μουσική!!!ΈΛΕΟΣ δηλαδή!!).Όσο για την συνύπαρξη των δύο "γειτόνων" έχω μία ερώτηση:Οι Τούρκοι θα μαθαίνουν ελληνικα;;;

PSN: personGR

More
20 Sep 2006 21:43 #19873 by Μάνος Αλιμπέρτης

person\ wrote:

Panagiotis\ wrote: Η αλήθεια είναι οτί το πρόγραμμα στο χώρο της εκπεύδευσης είναι απαράδεκτο από το δημοτικό και έπειτα.Όσο μεγαλώνουν οι τάξεις,τόσο γίνεται και πιο ασφηκτικό,βαρύ και ανούσιο.Όσο για την Τουρκική γλώσσα δεν το βρίσκω τόσο άσχημο.. Το κακό είναι ότι θα βαρύνει το πρόγραμμα ή ακόμα χειρότερα,θα μπει στη θέση κάποιου άλλου μαθήματος (άραγε ποιο θα πάρει η μπάλα;άλλο θέμα αυτό...) αλλά...

Σχετικά με το πρόγραμμα των τάξεων πέρα του δημοτικού συμφωνώ και επαυξάνω.Όλο ανούσια και βλακώδη μαθήματα.(μας βάζουν να μαθαίνουμε απ'έξω μουσική!!!ΈΛΕΟΣ δηλαδή!!).Όσο για την συνύπαρξη των δύο "γειτόνων" έχω μία ερώτηση:Οι Τούρκοι θα μαθαίνουν ελληνικα;;;

Οπως είπε ο φίλος MVP παραπάνω απλα η τουρκική θα προστεθεί στις προς επιλογής γλώσσες και ΑΝ θέλει κάποιος θα την επιλέγει.Ας το πάρουμε και λιγάκι λογικά...Υπάρχουν καθηγητές για να διδαχθεί υποχρεωτικά και κανονικά(2-3 ώρες την βδομάδα) η τουρκική γλώσσα στα Ελληνικά γυμνάσια;Δεν το νομίζω...

Person,καλή ερώτηση αν οι Τούρκοι θα έβαζαν ποτέ έστω και προαιρετικά την Ελληνική γλώσσα στα σχολεία τους(προσωπικά μου φαίνεται αδύνατο).Αλλα η μεγάλη πλάκα θα είναι να γραφτούν κοινα βιβλία ιστορίας(κάτι που μάλιστα κάπου το έχει πάρει το αυτί μου)

Everything that has a beginning has an end...

More
20 Sep 2006 21:52 #19875 by Χριστόφορος
Εαν οι Τούρκοι δεχτούν να βάλουν την ελληνική στα σχολεία τους(εγώ τότε θα λέω στα εγγόνια μου ότι μικρός ήμουν πωρωμένος με το oblivion)τότε αναγκαστικά και αδιαμαρτύρητα θα πρέπει να δεχτούμε και εμείς την τουρκική στα δικά μας.Όσο για τα κοινά βιβλία θεωρώ πως είναι κάτι το εξαιρετικά γελοίο(αν συμβεί).Φαντάζεσται εμείς να μαθαίνουμε ότι οι Τούρκοι ήταν σαδιστές και ότι υποχρεωτικά έκαναν τους Χριστιανούς Μωαμεθανούς,και τα εγγόνια μας ότι ήταν καλοί μαζί μας και ότι με τη θέληση μας γινόμασταν Ισλαμιστές;Μη λέμε βλακείες τώρα.

PSN: personGR

More
22 Sep 2006 12:00 #19945 by Γιώργος Φωτόπουλος
εδώ παίχτηκε μαλακία.. ας το σβήσει ένας admin..

Do I look like the sort of man who'd go and find unsuspecting Japanese schoolgirls in short skirts and white panties and ask them if they want to see my "Cthulu Special"?

More
22 Sep 2006 12:03 #19946 by Πανος Π

Panagiotis\ wrote: Ούτε εμένα μ' αρέσουν οι Τούρκοι αλλά αν δεν εστερνιστούμε μια τέτοια φιλοσοφία δε θα τα βρούμε ποτέ.Όχι μόνο εμείς αλλά και αυτοί.

person νομίζω σου απάντησα.Βέβαια δεν ξέρω αν τελικά οι Τούρκοι θα μάθουν Ελληνικά αλλά πρέπει να το κάνουν αν θέλουμε να συζητάμε για καλυτέρευση των μεταξύ μας σχέσεων.Οι καλές σχέσεις σε οποιονδήποτε τομέα και σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής μας επιτυγχάνονται με υποχωρήσεις και σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του άλλου.Σε καμία περίπτωση δεν είπα ότι μόνο εμείς πρέπει να μάθουμε την Τουρκική.Όσο για τα βιβλία,δεν το βρίσκω τόσο γελοίο αλλά πολύ δύσκολο.
Πάντως προσωπικά θα χαιρόμαουν αν σταμάταγε αυτή η προπαγάνδα τόσο από την Ελληνική όσο και από την Τουρκική.Στο κάτω κάτω ο φανατισμός και ο ρατσισμός βρίσκει και πατάει στον όχλο ο οποίος παραπληροφόρηται.Άντε να δούμε όμως τι θα γίνει τελικά γιατί κι εγώ από λόγια.....άλλο τίποτα...

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.