Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
sourwtiri wrote: περα απο το αν συμφωνω με την ενταξη θεωρω το παραπανω σαιτ ρατσιστικο και ακρως παραπλανητικο και εξεπλαγην που παρουσιαστηκε τοσο εμφατικα(ολοκληρο μπανερ) απο καποιον moderator! Καμια εμπαθεια απεναντι του ασφαλως!
"Η «Πρωτοβουλία ΟΧΙ στην Τουρκία» είναι η κίνηση Ελλήνων πολιτών που συγκαλέστηκε με σκοπό την μαζική κινητοποίηση εναντίωσης στην καταστροφική ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε"
ποιος "ηγειται" των ελληνων πολιτων; ποιος εκανε το σαιτ; ποιος εγραψε αυτα που διαβαζουμε μεσα; θεωρω πολυ υποπτο αυτο το κρυφτο!
ποιες ειναι οι χωρες που εκαναν δημοψηφισμα; γιατι δεν παραθετει καποια λινκς και απλα το αφηνει να αιωρειται;ποια ηταν τα αποτελεσματα;
επισης μια σελιδα με ελλιπεις, κατα πασα πιθανοτητα μη εγκυρες και επιλεγμενες εντεχνα πληροφοριες αρκει για να με κανει να υπογραψω; ναι αν ειμαι εθνικιστης του κερατα και συνεπως ρατσιστης(μακρυα απο μας)!
η σωστη πρωτοβουλια κατα την ταπεινη μου αποψε θα ειχε σοβαρη επιχειρηματολογια και οχι αυτες τις αηδιες! θα μας εδειχνε καποιο καταστατικο με τις προυποθεσεις της ευρωπαικης ενωσης για την ενταξη των χωρων και οχι καποιες πολιτισμενες καταφορες εναντιων τουρκων και αμερικανων!
ελπιζω πραγματικα να μη βρει απηχηση η προσπαθεια γιατι αυτο δε θα ναι καθολου τιμητικο για τους ελληνες! παντα μεσα στο κεφαλι μου βεβαια!
edit: βασικα οσο το διαβαζω βλεπω ξεκαθαρα τον προπαγανδιστικο του χαρακτηρα!
φρασεις χρησιμοποιημενα τεχνιεντως οπως:
Ως Έλληνες και Ευρωπαίοι πολίτες θεωρούμε δεδομένο
σύσσωμη η κοινή γνώμη
υπό οποιονδήποτε όρο και οποιαδήποτε συμφωνία (απολυτα δημοκρατικο ετσι; )
Η Τουρκία δεν είναι Ευρώπη
Η ένταξή της στην Ε.Ε. θα είναι καταστροφική για τους Ευρωπαίους (ασχολιαστο....)
για να εισβάλουν και να κατακλείσουν τις Ευρωπαϊκές πατρίδες. Το πρώτο θύμα θα είναι η Ελλάδα (ελεος!!!!)
βόμβα στα θεμέλια
ανεξαρτησίας(λεξη κλειδι για τον γαλουχημενο με αντι-τουρκικα αισθηματα ελληνα)
εξόντωση των Ελλήνων Κωνσταντινουπολιτών κάτω από τις τουρκικές αγριότητες του 1955. (α γι αυτο ολοι οι ευρωπαιοι ψηφιζουν εναντιων!Μας λυπηθηκαν)
Οι «γκρίζοι λύκοι» στην Θράκη είναι μόνο η αρχή
η είσοδος της Αμερικής στην κοινότητά μας (ατιμες λεξεις σπατε κοκκαλα!)
Για αυτούς και για πολλούς ακόμα λόγους (τους οποιους δεν εχει νοημα να αναλυσει γιατι εχει ανεβει ηδη το εθνικο μου φρονημα στα υψη κι αμα τα παρω στο κρανιο μπουκαρω στην Πολη και την παιρνω μονος!)
κατα τη δικη μου γνωμη απο πολιτικες εμπαθειες(που κανουν και μπαμ) διακατεχεται το κειμενο της παραπανω ιστοσελιδας γι αυτο και απαντησα!επισης θα ηθελα να μου πεις αν αποτελει εμπαθεια για σενα η εμπαθεια μου για το ρατσισμο!μιλας σαν να ειναι δικαιωμα του πολιτη να ειναι ρατσιστης!xenistis wrote: Θα σταθώ μονάχα σε ορισμένα σημεία τα οποία θεωρώ πως προσβάλουν τον κοινό νου και διακατέχονται από πολιτικές εμπάθειες,οι οποίες ασφαλώς και δεν έχουν χώρο σε ένα ιστότοπο που κύρια ενασχόλησή του είναι τα βιντεοπαιχνίδια,σε αντίθεση με το thread το οποίο γίνεται στο off topic επειδή παρουσίαζει"γενικό"ενδιαφέρον για όλους τους Έλληνες πολίτες!
γι αυτο κι εβαλα τη λεξη στα εισαγωγικα!ελπιζω απλα να μην το προσεξες!αυτο που εννουσα ειναι απλα ποιος κανονιζει για τις υπογραφες κτλ! ο οποιοσδηποτε αλλα να μην ξερω και ποιος βρε αδερφε αφου θα βαλω τη τζιφρα μου?xenistis wrote: Στο προκείμενο...Ποιός ηγείται των Ελλήνων πολιτών..νομίζω από τη στιγμή που δεν πρόκειται για πολιτικό κόμμα δεν χρειάζεται να ηγείται κάποιος.
ασφαλως και δε σημαινει ντε και καλα αλλα εγω παραπανω απλα εξεταζω το ενδεχομενο να σημαινει! για το αντιθετο δε θα χα να πω και πολλαxenistis wrote: Δεν σημαίνει πως μία τέτοια κίνηση είναι ντε κ καλά πολιτικά υποκινούμενη
δε ζητησα μεταφραση στα αγγλικα! ζητησα κατι που να αποδυκνειει τον ισχυρισμο οτι η ομαδα ελληνων που κανει την προσπαθεια ανηκει σε μια ευρυτερη ευρωπαικη ομαδα με κοινο στοχο!! πληροφορια η οποια δεν δινεται!xenistis wrote: ’ν θυμάμαι καλά,έχει link και στα αγγλικά.Τώρα αν εσύ ήθελες να διβάσεις το κείμενο σε όλες τις χώρες της ευρωπαικής ένωσης μάλλον όντως δεν σε καλύπτει το site τους!
και παλι αν θεωρεις οτι η απεχθεια μου προς τους εθνικιστες και τους ρατσιστες αποτελει πολιτικη αναφορα λυπαμαι αλλα δεν εχω να κατι για να σου πω!xenistis wrote: Μάλλον εδώ είναι εμφανείς οι πολιτικές σου αναφορές,από τη στιγμή που κανείς δεν έκανε έστω μομφή για εθνικισμό η οτιδήποτε άλλο αναφέρεις άστοχα αφήνοντας υπενιγμούς οι οποίοι και δεν βασίζονται πουθενά!Το αν στέκουν τα επιχειρήματα βέβαια είναι άλλη υποθεση η οποία αφήνεται στην κρίση των επισκεπτών του εν λόγω site.
συμφωνω σε ολα, αν και δεν καταλαβαινω γιατι τα αναφερεις! δεν προετρεψα κανεναν να αγνοησει το γεγονος και να σφυριζει αδιαφορα!!το παραπανω σαιτ ομως δε μου δινει το υποβαθρο για να επιλεξω αν ειναι καλο η κακο για τη χωρα μου να μπει η τουρκια στην Ε.Ε! η μαλλον μου δινει το υποβαθρο μονο για το οτι ειναι κακο! αν δεν ειναι αυτο ρατσιστικη συμπεριφορα τοτε τι ειναι?xenistis wrote: Η Ελλάδα,ήτε το θέλουμε ήτε όχι αποτελεί το σύνορο της Ευρωπαικής οντότητας.Ως έκ τούτου,δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους ένα τόσο σημαντικό γεγονός το οποίο έχει να κάνει με το μέλλον μας ως χώρα και ασφαλώς θα επηρεάσει πολλούς τομείς της ζωής μας εκτός του οικονομικού!
ο ρατσισμος με προσβαλει σαν ανθρωπο και οπουδηποτε βλεπω οτυι υπαρχει εστω και υποψια θα το πολεμαω με οτι μπορω! ανελυσα με το παραπανω γιατι πιστευω οτι η κινηση ειναι ρατσιστικη!xenistis wrote: Επαναλαμβάνω,και λέω πως θεωρώ απαράδεκτο να προσδίδεις χαρακτηρισμούς οι οποίοι έχουν πολιτική χροιά όπως ρατσισμός σε μία κίνηση άλλων πολιτών απλά και μόνο επειδή θεωρείς εσύ πως κάτι τέτοιο είναι ύποπτο
συμφωνω και παλιxenistis wrote: Αφήνεται στην κρίση του οιουδήποτε,να συμφωνήσει και εάν το επιθυμεί να υπογράψει σε αυτή την πρωτοβουλία και ασφαλώς εάν διαφωνεί να μην υπογράψει!
να εισαι σιγουρος οτι αν η ολη ιστορια ειχε γινει επωνυμα δε θα ειχα ποσταρει καθολου σ αυτο το θεμα αλλα θα τ ακουγαν οι δημιουργοι ωστε να υπαρχει η δυνατοτητα αντιλογου μια χαρα! αλλα οπως βλεπεις πολυ εντεχνα και παλι καποιος κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του!xenistis wrote: Δεν μπορείς όμως να προσδίδεις χαρακτηρισμούς προσβάλλοντας άλλους ανθρώπους επειδή και μόνο δεν υπάρχει η δυνατότητα του αντίλογου με τους εμπνευστές!