Αυτό το topic είναι για να γράφετε τα καλύτερα ανέκδοτα που ξέρετε.
Θυμίζω ότι έχουμε δημιουργήσει ένα document με εκατοντάδες γνωστά ανέκδοτα.
Κατεβάστε το Document με όλα τα Μεγάλα Ανέκδοτα!
Κλικ εδώ
Ας κάνω την αρχή με κάποια παλιά.
Μπαίνει κάποιος σε έναν φούρνο και ζητάει ζαμπονοτυρόπιτα. Του λέει ο φούρναρης «πάρε τυρόπιτα και θα με θυμηθείς». «Ρε φίλε, θέλω ζαμπονοτυρόπιτα, λέμε», επιμένει αυτός. «Πάρε τυρόπιτα και θα με θυμηθείς», συνεχίζει ο φούρναρης. «Καλά, φέρε μια τυρόπιτα». Παίρνει την τυρόπιτα και με το που τη δαγκώνει κοιτάει τον φούρναρη στα μάτια και του λέει: «Ρε Κώστα, εσύ είσαι;»
=======================
Μπαίνει ένα άλογο σε έναν φούρνο και λέει στον φούρναρη:
- «Μια φρατζόλα, παρακαλώ».
- «Μα άλογο δεν είσαι;», του λέει ο φούρναρης γεμάτος έκπληξη.
- «Ναι, έχεις κάνα πρόβλημα, ρε φίλε; Αντε τελείωνε, γιατί έχουμε και δουλειές», του απαντάει θυμωμένο το άλογο.
Του δίνει το ψωμί και το άλογο φεύγει ενώ ο φούρναρης καθώς σταυροκοπιόταν έλεγε: «Θεός φυλάξει! Τι άλλο θα δούμε σήμερα;».
Μετά από δύο λεπτά μπαίνει πάλι το άλογο μέσα και λέει:
- «Ρε φίλε, μήπως έχεις καμιά σακούλα, γιατί είμαι με το μηχανάκι;».
=======================
Ένας τύπος πάει για εξομολόγηση:
- «Πάτερ, προχθές συνέβη κάτι τρομερό. Σκότωσα την πεθερά μου και την τεμάχισα».
Βγάζει λοιπόν ο ιερέας το κομπιουτεράκι και αρχίζει να κάνει πράξεις. Μετά από λίγο του απαντά:
- «200 μέρες νηστεία».
- «Όμως μετά σκότωσα και τη γυναίκα μου».
Ξανά τα ίδια λοιπόν και μετά από λίγο λέει:
- «300 μέρες νηστεία».
- «Επίσης στραγγάλισα και τα δυο μου παιδιά».
Και ο πάτερ απαντά μετά από πράξεις:
- «500 μέρες νηστεία».
- «Τέλος, βίασα μια γυναίκα αλλά δεν της το έβαλα όλο μέσα, μόνο λίγο».
Μετά από ακόμη περισσότερες πράξεις τού λέει:
- «Αντε βάλ' το όλο γιατί μου βγαίνει δεκαδικός».
=======================
Ένας μηχανικός πεθαίνει και πάει κατά λάθος στην κόλαση. Για λόγους πολιτικής όλοι οι μηχανικοί πάνε στον παράδεισο αλλά αυτός τους ξέφυγε. Κατεβαίνει στην κόλαση ο μηχανικός, άθλια η κατάσταση, πολύ ζέστη, φωτιές, λάβα, υδρατμοί, πανικός. Βρίσκει τον διάβολο του τα λέει ένα χεράκι και σε ένα μήνα μέσα έχει εγκαταστήσει κλιματισμό, υδρομασάζ, τουαλέτες και κυλιόμενες σκάλες.
Παίρνει λοιπόν ο Θεός τηλέφωνο τον Διάβολο:
- Πως περνάτε εσείς εκεί κάτω;
- Χάρμα, έχουμε ένα μηχανικό εδώ, δουλευταράς το παιδί, έφτιαξε τουαλέτες, υδρομασάζ, κυλιόμενες σκάλες...
- Tι; Έγινε λάθος, δεν πρέπει να έχετε εσείς μηχανικούς, να τον στείλεις πίσω!
- Τι λε ρε, έχουμε βάλει μπροστά για πισίνες αίθρια, πάρκα, σιγά μην στον στείλω.
- Στείλε τον αμέσως διαφορετικά θα σου κάνω μήνυση!
- Σοβαρά; Και που θα βρεις δικηγόρο;
=======================
Κατά την διάρκεια μιας νυκτερινής αστυνομικής περιπολίας σε ένα μέρος που συχνάζουν ζευγαράκια ο αστυνομικός βλέπει ένα ζευγάρι μέσα σε ένα αυτοκίνητο, με αναμμένα τα εσωτερικά φώτα. Στη θέση του οδηγού κάθεται ένας νεαρός ο οποίος διαβάζει ένα περιοδικό, ενώ στο πίσω κάθισμα, μια νεαρή κοπέλα πλέκει.
Ο αστυνομικός, κάνοντας έλεγχο, σταματάει και πλησιάζει στο παράθυρο του οδηγού. Ο νεαρός κατεβάζοντας το παράθυρο ερωτά: «Παρακαλώ;» .
«Τι κάνετε εδώ;» ρωτά ο αστυνομικός.
«Διαβάζω ένα περιοδικό».
Δείχνοντας την κοπέλα στο πίσω κάθισμα ρωτά ο αστυνομικός: «και τι κάνει αυτή;»
«Πλέκει ένα πουλόβερ».
«Πόσων ετών είσαι;» .
«Είμαι 19 » .
«Και πόσων ετών είναι η κοπέλα;»
Ο νεαρός κοιτάζοντας το ρολόι του απαντά: «Σε περίπου 12 λεπτά γίνεται 18...»
=======================
Γιατρός: "Οι εξετάσεις σας δεν ήταν καλές. Έχω να σας πω ένα κακό και ένα καλό νέο. Ποιο θέλετε να ακούσετε πρώτα;"
Ασθενής: "Πείτε μου το κακό πρώτα."
Γιατρός: "Δυστυχώς έχετε μόνο 2 μήνες ζωής..."
Ασθενής: "Και το καλό νέο ποιο είναι ρε γιατρέ;"
Γιατρός: "Χθες είχα πάει για καφέ και χτύπησα ένα γκομενάκι..."
=======================
Πάει ένας μεθυσμένος σε ένα σουβλατζίδικο:
- Ένα σουβλάκι θα ήθελα.
- Πίτα;
- Ναι, γάμησέ τα!
=======================
Πάει ένας τύπος στο φαρμακείο και ντροπαλά ντροπαλά ζητάει προφυλακτικά. «Τι;», ρωτάει ο φαρμακοποιός. «Προφυλακτικά», απαντάει αυτός. «Μαρία, πιάσε ένα πακέτο προφυλακτικά», φωνάζει στη γυναίκα του. «Νίκοοο, πιάσε ένα πακέτο προφυλακτικά», φωνάζει στον γιο της. «Σοφία, πιάσε ένα πακέτο προφυλακτικαααά», φωνάζει αυτός. Οπότε λέει και ο τύπος φεύγοντας: «Και για όσους δεν το κατάλαβαν πάω να γαμήσω!»
=======================
Περνάει ένας ινδός από ένα τελωνείο με έναν ελέφαντα που έχει από μία φέτα ψωμί στο κάθε αυτί. Τον ρωτάει ο τελωνειακός: Τον ελέφαντα δεν θα τον δηλώσεις?. Και του απαντάει ο ινδός: Σιγά μη δηλώσω κι ότι βάζω μες στο σάντουιτς.
=======================
Δύο κεκέδες έβαλαν στοίχημα ποιος θα πάει μέχρι το περίπτερο να πάρει τσιγάρα και θα γυρίσει πιο γρήγορα πίσω.
Πάει ο πρώτος:
- Γει-γειά σας, θα ήθ-θ-θελα ε-ένα π-π-πα-κ-κ-κ-πακέτο K-κ-κάμελ.
Tου τα δίνει ο περιπτεράς και γυρίζει σπίτι, έχοντας κάνει - όχι και πολλή ώρα.
- Eγώ θα πάω και θα έρθω πολύ πιο γρήγορα, του λέει ο άλλος.
Tρέχει λοιπόν, πάει στο περίπτερο:
- Γει-γειά σας θα ήθ-θ-θελα ε-ένα π-π-πα-κ-κ-κ-πακέτο M-μ-μάρλμπορο!
- Mαλακό ή σκληρό; ρωτάει ο περιπτεράς.
- M-μ-μ-μας γ-γ-γαμησες!