TheReaper wrote: (το ανέκδοτο έχει λίγες βρισιές μέσα όπως θα καταλάβετε)
..........
Μας δουλευεις; Αυτο ηταν ολο;;; Και ρωταγες για ban στο chat και τετοια... Ναι ρε θα φας Ban γιατι το ανεκδοτο ηταν αθλιο
!!
Σαν και αυτο:
*Οπου μπαμ σημαινει ήχος μπουνιας*
Ηταν ο Τοτός και επρεπε να παει σχολειο. Όμως καθυστερισε να ξυπνησει 5 λεπτα και ερχεται ο αδερφος του και τον σπάει στο ξυλο! Κλαιγοντας ο Τοτός τρέχει κατω στην μανα του η οποια τον βλέπει και τον ρωταει:
Μανα Τοτου: Γιατι κλαις Τοτέ;
Τοτός: Αααααα! Κλαιω γιατι με εδειρε ο αδερφος μου επειδη αργησα να ξυπνησω 5 λεπτα.
Μανα Τοτού: Τι; ΜΠΑΜ!!
Αφου τον εδειρε η μανα του και ο αδερφος του ετρεξε προς το σχολειο γεματος δακρυα στο προσωπο του. Μπαινοντας στο σχολειο τον αντικρύζει ο διευθυντης του και τον ρωταει :
Διευθυντης: Γιατι κλαις παιδι μου;
Τοτος: Αααααα! Κλαιω γιατι με εδειρε η μανα μου, επειδη με εδειρε ο αδερφος μου επειδη αργησα να ξυπνησω 5 λεπτα.
Διευθυντης: ΤΙ?!?! ΜΠΑΜ!!
Τον σαπιζει στο ξυλο και ο διευθυντης και ο Τοτος τρεχει γρηγορα στην ταξη του. Μπαινοντας μεσα τον βλεπει κοκκινισμενο απο το ξυλο και τις σφαλιαρες η δασκαλα και τον ρωταει:
Δασκαλα: Τι επαθες Τοτε; Γιατι εισαι κατακοκκινος; Γιατι κλαις;
Τοτός: Ααααα! Κλαιω γιατι με εδειρε ο διευθυντης γιατι με εδειρε η μανα μου επειδη με εδειρε ο αδερφος μου γιατι αργησα να ξυπνησω 5 λεπτα!
Δασκαλα: ΤΙΙΙ?!?!? ΜΠΑΜ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
Σακατεμενος τελειως και απο το δυνατο χτυπημα της δασκαλας του εφυγε απο το σχολειο και κατευθυνεται στο αεροδρομιο για να γλιτωσει απο το ξυλο που του δινουν οι γνωστοι του.
Πηγαινει λοιπον στο ταμειο και ζηταει ενα εισητηριο για την Αιγυπτο. Αφου πηρε το εισητηριο η κοπελα που ηταν στο ταμειο παρατηρησε τα δακρυα του Τοτου και τον ρωτησε:
Ταμειας: Κλαις; Γιατι κλαίς
Τοτος: Κλαιω γιατι με εδειρε η δασκαλα, επειδη με εδειρε ο διευθυντης, επειδη με εδειρε η μανα μου, επειδη με εδειρε ο αδερφος μου γιατι αργησα να ξυπνησω 5 λεπτα.
Ταμειας: Τι εκανες?!?!?!?! ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ
Ο Τοτος σπαρταρωντας στο κλάμα μετα τις 3 μπουνιες απο την ταμεια, μπαινει στο αεροπλανο προς την Αιγυπτο. Οταν ήρθε η αεροσυνοδος και τον ειδε να κλαιει εγινε το αναποφευκτο τον ρωτησε
Αεροσυνοδος: Γιατι κλαις παιδι μου;
Τοτος: ΑαΑααΑΑαΑ! Κλαιω γιατι με εδειρε η ταμείας, επειδη με εδειρε η δασκαλα, επειδη με εδειρε ο διευθυντης, επειδη με εδειρε η μανα μου, επειδη με εδειρε ο αδερφος μου γιατι αργησα να ξυπνησω 5 λεπτα.
Η Αεροσυνοδος πεταει το δισκο με κατι φαγητα που κραταγε και αρχιζε να δερνει το Τοτο μεχρι που φτασανε στην Αιγυπτο. Εκει ο Τοτος πηγε στις πυραμιδες και παρακολουθησε μια ξεναγηση σε αυτες. Ομως απο το πολυ κλαψουριτο τον ακουσε ο ξεναγος οπου ρωτησε τον Τοτο :
Ξεναγος: Γιατι κλαις;
Τοτος: ΑΑΑΑαααΑΑα! Κλααιω γιατι με εδειρε η αεροσυνοδος επειδη με εδειρε η ταμειας, επειδη με εδειρε η δασκαλα, επειδη με εδειρε ο διευθυντης, επειδη με εδειρε η μανα μου, επειδη με εδειρε ο αδερφος μου γιατι αργησα να ξυπνησω 5 λεπτα.
Ξεναγος: Τι;!;!; Τωρα θα δεις!!!
Ο Τοτος μην αντεχοντας αλλο ξυλο ετρεξε και κρυφτηκε μεσα στις πυραμιδες σε καποιο θεοσκοτεινο δωματιο που βρηκε. Εκλαιγε ομως τοσο δυνατα που ξυπνησαν οι μουμιες που ηταν μεσα! Ο τοτος ετρεχε πανικοβλητος για να βρει την εξοδο και να αποφυγει τις μουμιες που ηθελαν να τον δειρουν. Τελικα ο τοτος καταφερνει να βγει εξω. Βγαινοντας εξω βλεπει πως οι μουμιες ηταν γυρω στις 10 και δεν ηξερε τι να κανει καθως ηταν πολυ γρηγορες. Σαν μανα εξ ουρανου μπροστα του βλεπει μια μηχανη Suzuki με το κλειδι στην μηχανη, εκεινος παει και την κλεβει για να γλιτωσει. Δυστηχως ομως οι μουμιες ηταν εξυπνες και πηγαν και εκλεψαν ολες τις Harley Davidson που ειδαν σε ενα μαγαζι διπλα. Ετσι αρχισε ενα κυνηγητο. Κάποια στιγμη φτανανε σε ενα γκρεμο ο Τοτος παταει αποτομα το φρενο και σωθηκε ενω οι μουμιες δεν τα καταφεραν.
Πoιο ειναι το ηθικό διδαγμα της ιστοριας;;;
Οι Suzuki εχουν καλυτερα φρενα απο τις Harley Davidson