Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ανέκδοτα

More
19 Apr 2010 17:34 #70972 by Aνέστης Αδαμίδης
Πως λέγεται αυτή που είναι παντρεμένη με ένα ποδοσφαιριστή και ταυτόχρονα έχει παράνομη σχέση με ένα αστυνομικό;

Απάντησις: Του κλώτσου και του μπάτσου!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Apr 2010 21:34 #71135 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic Ανέκδοτα
Aκουστε ενα ωραιο :

Γυρνάει ο ήρωας μας 7.00 το πρωί σπίτι του περπατώντας στα νύχια και προσπαθώντας να μην κάνει τον παραμικρό θόρυβο, μονο και μόνο για να βρεί τη σύζυγο του να τον περιμένει πίσω απο την πόρτα.
- Που ήσουνα Σουπερμαν; 7 η ώρα το πρωί πήγε!
- Μα αγάπη μου δεν σου είχα πει οτι είχαμε συνέδριο με εκείνους τους πολύ σημαντικούς πελάτες απο την Ιαπωνία;
- Καλά ρε Σούπερμαν μέχρι τί ώρα είχατε συνέδριο; 8.00; 9.00; Είναι 7 η ώρα το πρωί!
- Ε, κουκλίτσα μου δεν θα πηγαίναμε τους πελάτες κάπου για ένα ποτό να συζητήσουμε τους όρους της συμφωνίας καλύτερα;
- Εντάξει Σούπερμαν, τους πήγατε για ποτό μέχρι τις 10.00, αντε 10.30. Μετά πού ήσουνα; Είναι 7 η ώρα το πρωί, ρε γαμώτο!
- Ρε αγαπούλα μου, για να γιορτάσουμε την συμφωνία μας πήγαμε σε μια ταβέρνα να φάμε.
- Και μέχρι πότε Σούπερμαν είσασταν στην ταβέρνα; 12.00; 1.00; Έχει πάει 7 το πρωί πια!!
- Μα είσαι σοβαρή; Ήρθανε οι άνθρωποι τόσο δρόμο απο την Ιαπωνία και δεv θα τους πηγαίναμε στα μπουζούκια να γλεντήσουν;
- Αντε οτι κάτσατε στα μπουζούκια μεχρι τις 3.00,άντε 4.00. Μέχρι τώρα πού ήσουν ρε Σούπερμαν;
- Ε ύστερα απο τόσα ξίδια, καρδούλα μου, πήγαμε να φάμε ενα πατσά να στρώσει το στομάχακι μας.
- Έστω οτι τρώγατε πατσά μέχρι τις 5.00-5.30 Σούπερμαν, έχει πάει 7.00 το πρωί πλέον.
- Μα, ύστερα, φώς μου, πηγαμε για κουλούρι στην Ομόνοια και με την κίνηση μέχρι να φτάσω εδώ πήγε 7.00. Πές μου όμως, γιατί με λές Σούπερμαν συνέχεια;
- Γιατί μονο ο Σούπερμαν και εσύ φοράτε το σώβρακο έξω απο το παντελόνι!

More
22 Apr 2010 21:52 #71139 by Μπάμπης Χαραλάμπους

predictor wrote: Aκουστε ενα ωραιο :

Γυρνάει ο ήρωας μας 7.00 το πρωί σπίτι του περπατώντας στα νύχια και προσπαθώντας να μην κάνει τον παραμικρό θόρυβο, μονο και μόνο για να βρεί τη σύζυγο του να τον περιμένει πίσω απο την πόρτα.
- Που ήσουνα Σουπερμαν; 7 η ώρα το πρωί πήγε!
................................................................................
................................................................................
- Γιατί μονο ο Σούπερμαν και εσύ φοράτε το σώβρακο έξω απο το παντελόνι!

Για άλλη μια φορα ](*,)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Apr 2010 14:12 #71168 by rayalex92
Replied by rayalex92 on topic Ανέκδοτα
χαχαχαχαχα....μπραβω ρε παιδια ωραια ανεκδοτα θα εχω πολυ πραγμα για το σχολιο αυριο....

More
23 Apr 2010 14:13 #71169 by rayalex92
Replied by rayalex92 on topic Ανέκδοτα
χαχαχαχαχα....μπραβω ρε παιδια ωραια ανεκδοτα θα εχω πολυ πραγμα για το σχολιο αυριο....

More
23 Apr 2010 14:40 #71174 by Andr
Replied by Andr on topic Ανέκδοτα
προειδοποιω για αυτο που ακολουθει.
ειναι δυο τοιχοι και μιλανε.καποια στιγμη ξαφνικα γυρναει ο ενας στον αλλο και λεει:μη μιλας δυνατα και οι τοιχοι εχουν αυτια :lol:

More
23 Apr 2010 15:51 #71189 by Άγγελος Φασούλης
8O (Με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έχεις καμιά συγγένεια;)

More
23 Apr 2010 16:34 #71192 by arkypraios
Replied by arkypraios on topic Ανέκδοτα

draginfable wrote: 8O (Με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έχεις καμιά συγγένεια;)

Λες; \:D/ \:D/ :icon applaud: :icon applaud:

More
23 Apr 2010 18:54 #71198 by Μπάμπης Χαραλάμπους

kammeno souvlaki wrote: προειδοποιω για αυτο που ακολουθει.
ειναι δυο τοιχοι και μιλανε.καποια στιγμη ξαφνικα γυρναει ο ενας στον αλλο και λεει:μη μιλας δυνατα και οι τοιχοι εχουν αυτια :lol:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΕΟΣ...
Με προκάλεσες!

Γιατι η Αννούλα δεν μπορει να μπει στο ιντερνετ;
εεε για πες....;
Γιατι δεν εχει Modem!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Apr 2010 19:07 #71199 by Aνέστης Αδαμίδης
Είναι κάτι πειρατές και λεηλατούν μια πόλη. Σκοτώνουν τους πάντες, αλλά παίρνουν για όμηρο έναν μουσικό. Τον σέρνουν μέχρι τον καπετάνιο ο οποίος τον ρωτάει:
-Ξέρεις να καθαρίζεις πατάτες ρε;
-Όχι.
Ο καπετάνιος βγάζει την πιστόλα και τον καθαρίζει επιτόπου.

Ηθικό δίδαγμα: Η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική.
Πως πέθανε ο τελευταίος Κύκλωπας ποδηλάτης;

Είδε μια ωραία γυναίκα στο δρόμο και της έκλεισε το μάτι.
Δασκάλα: Τοτέ έλα να μας δείξεις που βρίσκεται η Αμερική.
Τοτός: Να τη κυρία!
Δασκάλα: Μπράβο Τοτέ. Παιδιά ποιος ανκάλυψε την Αμερική;
Τάξη: Ο Τοτός!
Γυρνάει ο Τοτός από το σχολείο μια μέρα και δίνει στον μπαμπά του το σχολικό του έλεγχο με την εξής παρατήρηση από τη δασκάλα του:
Μιλάει πολύ στην τάξη
Την επόμενη μέρα επιστρέφει τον έλεγχο στη δασκάλα του με την εξής υποσημείωση από τον μπαμπά του:
Και που να γνωρίσεις τη μητέρα του.