Ρε σουβλάκι τι να κάνω; Αφού περπατώ και σκέφτομαι. Το άλλο ανέκδοτο που έφτιαξα μου ήρθε καθώς περπατούσα στον δρόμο και είδα μια μαύρη γάτα. Αυτό δε θυμάμαι καλά πως μου ήρθε, αλλά ήμουν με μια φίλη και κάτι της είπα νομίζω κι εκείνη έκανε μια "Μμμμμμμμμμμμμ, τι μας λες" και μάλλον έτσι το σκέφτηκα.
Αλλά για να μην λέτε ότι δε λέω καλά ανέκδοτα πάρτε κι αυτό.
Είναι η Μπόμπα κι έχει έναν αδερφό τον Μπόμπο που πάει ακόμη στο δημοτικό. Η Μπόμπα είναι μεγαλύτερη σε ηλικία και πάει πρώτη γυμνασίου. Είναι στην ηλικία που αρχίζουν οι γυναίκες να έχουν περίοδο και την πιάνει πρώτη φορά στο σχολείο και το λέει στη δασκάλα και αυτή τη συμβουλεύει πως τώρα αρχίζει να μεγαλώνει και να γίνεται γυναίκα και της λέει κάθε φορά που την πιάνει να το λέει στη δασκάλα κι εκείνη θα την αφήνει να φεύγει από το σχολείο. Αυτό έκανε κι εκείνη τη μέρα. Καθώς η Μπόμπα έφτανε έξω από το σπίτι συναντάει τον αδερφό της, ο οποίος είχε κάνει κοπάνα.
-Τι κάνεις εδώ; τη ρώτησε ο Μπόμπος.
-Έχω ένα πρόβλημα και η δασκάλα με άφησε να φύγω.
-Ναι καλά τώρα. Αυτή είναι στριμμένη δεν αφήνει κανένα να φύγει.
-Όχι εμένα με άφησε γιατί έχω ένα πρόβλημα.
-Τι πρόβλημα;
-Είναι των γυναικών δε το ξέρεις εσύ.
-Εγώ δεν ξέρω που είμαι συνέχεια με τη μια και με την άλλη;
-Αυτό δεν το ξέρεις, είναι μόνο για τις γυναίκες.
-Πες μου ρε τι πρόβλημα έχεις.
Από την πολλή επιμονή του Μπόμπου η Μπόμπα τσαντίζεται και κατεβάζει το παντελόνι της. Ο Μπόμπος βλέπει τα αίματα και τρομοκρατημένος φωνάζει:
-ΜΑΜΑ! ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΜΠΟΜΠΑΣ!!!