Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ανέκδοτα

More
24 May 2010 00:52 #72648 by Andr
Replied by Andr on topic Ανέκδοτα

8@no$ wrote: Ηταν ενας BigBoss που επεζε hannah montana και littlebigplanet 2 και ενας που δεν επεζε...

συγκεκριμενα ο big boos του forum ειναι πιο πιθανο να ειναι αυτος που δεν επαιζε

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2010 10:37 #72653 by thanasis
Replied by thanasis on topic Ανέκδοτα

kammeno souvlaki wrote:

8@no$ wrote: Ηταν ενας BigBoss που επεζε hannah montana και littlebigplanet 2 και ενας που δεν επεζε...

συγκεκριμενα ο big boos του forum ειναι πιο πιθανο να ειναι αυτος που δεν επαιζε

και γω ετσι θελω να πιστευω....

More
24 May 2010 12:45 #72660 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μπαίνει μια ξανθιά σε ένα σουβλατζίδικο:
-Μια πίτα σας παρακαλώ, λέει στον σουβλατζή.
-Με καλαμάκι; ρωτάει αυτός.
-Α, θα τρελαθώ, μη μου πείτε ότι βγήκε και σε χυμο;

kammeno souvlaki wrote:

Δηλαδή υπονοείς πως ο κανονικος Big Boss παιζει little big planet? Αυτο που λες ειναι τραγικό! Ελεινο! Πιο πιθανο ειναι να παιξω εγω (για κανα review) παρα ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ Big Boss.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
28 May 2010 23:23 #72884 by Aνέστης Αδαμίδης
Είναι ο Τοτός(ο γνωστός και μη εξαιρετέος) στο δημοτικό στο μάθημα των Θρησκευτικών. Η δασκάλα ρωτάει στο μάθημα εκείνο που νομίζουν τα παιδιά ότι βρίσκεται ο Χριστός. Ρωτάει την Αννούλα κι εκείνη απαντάει:
-Ο Χριστός βρίσκεται στον ουρανό, κυρία.
Ρωτάει τον Γιωργάκη κι αυτός απαντάει:
-Βρίσκεται παντού, κυρία!
Ρωτάει και τον Τοτό κι εκείνος απαντάει με άνεση:
-Βρίσκεται στην τουαλέτα του σπιτιού μας!
-Πως το ξέρεις αυτό, Τοτέ; ρωτάει έκπληκτη η δασκάλα.
-Να κυρία, κάθε φορά που μπαίνει η μητέρα μου στην τουαλέτα και θέλει να πάει ο πατέρας μου κάθε φορά λέει: Χριστέ μου! Ακόμα μέσα είναι!

More
11 Jun 2010 00:22 #73658 by Aνέστης Αδαμίδης
Όλοι πιστεύω γνωρίζετε τον Στεφανάκη από το Μάπα Show, εκπομπή από ένα σταθμό της Θεσσαλονίκης. Είναι χαρακτήρας σε ανέκδοτα, κάτι σαν τον Τοτό. Αυτά τα βίντεο τα έφτιαξα εγώ στο Movie Maker. Πείτε μου αν είναι καλά.

[youtube:26w246f8]
[/youtube:26w246f8]

[youtube:26w246f8]
[/youtube:26w246f8]

More
11 Jun 2010 09:54 #73673 by Fevos Verganelakis
Replied by Fevos Verganelakis on topic Ανέκδοτα
Ακουστε κ αυτο, λιγο καμενο βεβαια....

Ειναι 2 κανιβαλα παιδακια και παιζουν ποδοσφερο εχοντας για μπαλα το κεφαλι ενος λευκου. Βγενει κ η μαμα κανιβαλος, τα βλεπει κ αρχιζει κ φοναζει:
-"Δεν σας εχω πει 1000 φορες να μην παιζετε με το φαγητο σας???"
:P

More
22 Jun 2010 00:44 #74320 by Aνέστης Αδαμίδης
Πάει ένας τύπος μεθυσμένος σε μια κοπελιά στο μπαρ και της λέει:

-Πάμε να το κάνουμε.
-Για τι με πέρασες; Για καμιά πόρνη; , του απαντά εκείνη.
-Γιατί, ποιος μίλησε για πληρωμή; , της λέει εκείνος.

More
23 Jul 2010 23:04 #75628 by Aνέστης Αδαμίδης
ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Είναι τώρα κάτι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και σπουδάζουν Ιατρική. Στο μάθημα της Φυσιολογίας εκείνη τη μέρα μαθαίνανε για τη φύση του σπέρματος και τα χαρκτηριστικά του. Κάποια στιγμή ο καθηγητής είπε πως το σπέρμα του άνδρα έχει γλυκόζη, η οποία του παρέχει την απαραίτητη ενέργεια για να κινηθεί μέσα στην μήτρα της γυναίκας και να φτάσει ως το ωάριο για να το γονιμοποιήσει. Εκείνη τη στιγμή κάποια φοιτήτρια σηκώνει το χέρι και κάνει την εξής ερώτηση:
-Θέλετε να πείτε ότι το σπέρμα έχει ζάχαρη;
-Ακριβώς, απαντά ο καθηγητής.
-Τότε γιατί δεν έχει γλυκιά γεύση; :icon what: :icon what:
Μερικά δευτερόλεπτα αμήχανης σιγής επικράτησαν στην τάξη και μετά όλοι ξέσπασαν σε γέλια. Η κοπέλα αφού συνειδητοποίησε το τι ρώτησε έτρεξε έξω από την τάξη και δεν την είδε κανείς για αρκετό καιρό. Όταν μετά από μερικές εβδομάδες επέστρεψε στο μάθημα, ο καθηγητής θυμήθηκε την ερώτησή της και της απάντησε:
-Διότι οι αισθητήρες γεύσης βρίσκονται στην γλώσσα και όχι στο λαρύγγι. :mrgreen:

More
23 Jul 2010 23:16 #75630 by Γιώργος Δημόπουλος

TheReaper wrote: ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Είναι τώρα κάτι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και σπουδάζουν Ιατρική. Στο μάθημα της Φυσιολογίας εκείνη τη μέρα μαθαίνανε για τη φύση του σπέρματος και τα χαρκτηριστικά του. Κάποια στιγμή ο καθηγητής είπε πως το σπέρμα του άνδρα έχει γλυκόζη, η οποία του παρέχει την απαραίτητη ενέργεια για να κινηθεί μέσα στην μήτρα της γυναίκας και να φτάσει ως το ωάριο για να το γονιμοποιήσει. Εκείνη τη στιγμή κάποια φοιτήτρια σηκώνει το χέρι και κάνει την εξής ερώτηση:
-Θέλετε να πείτε ότι το σπέρμα έχει ζάχαρη;
-Ακριβώς, απαντά ο καθηγητής.
-Τότε γιατί δεν έχει γλυκιά γεύση; :icon what: :icon what:
Μερικά δευτερόλεπτα αμήχανης σιγής επικράτησαν στην τάξη και μετά όλοι ξέσπασαν σε γέλια. Η κοπέλα αφού συνειδητοποίησε το τι ρώτησε έτρεξε έξω από την τάξη και δεν την είδε κανείς για αρκετό καιρό. Όταν μετά από μερικές εβδομάδες επέστρεψε στο μάθημα, ο καθηγητής θυμήθηκε την ερώτησή της και της απάντησε:
-Διότι οι αισθητήρες γεύσης βρίσκονται στην γλώσσα και όχι στο λαρύγγι. :mrgreen:

Καλο!!! :oops: :oops:

More
24 Jul 2010 00:28 #75632 by MaTeKoN
Replied by MaTeKoN on topic Ανέκδοτα
Δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ αυτή η αληθινή ιστορία.. Βασικά δεν μου κάνει για ανέκδοτο!