- Thank you received: 28
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Η 8800 στην εποχή της (2007) ήταν εξαιρετικά ισχυρή κάρταkokos2 wrote: Παιδια εχω ενα προβλημα...
Εχω ενα PC το οποιο δεν χρησιμοποιησα ποτε για σουπερ πραγματα πχ για games...Ομως παρολο που ειναι χαμηλης ισχυος PC μπορουσα να παιξω κατα παραξενο τροπο το PES 2016 σε high settings και στα Windows 7...
Η καρτα γραφικων μου ηταν η Nvidia 8800 Gts 640 Mb...
Σε καμμία περίπτωση την 210. είναι παντελώς άχρηστηH πιο φθηνη που βρηκα κανει 34 ευρω και ειναι αυτη:
VGA EVGA GEFORCE 210 1GB DDR3 PCI-E RETAIL
[...]
www.e-shop.gr/vga-evga-geforce-210-1gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.519090
αυτό που το είδες; Η gt 630 είναι κακή, εξακολουθεί να είναι πιο αδύναμη από την gt 8800, αλλά όχι απελπιστικά και είναι πολύ πιο καινούργια, 2012 vs 2007* και όχι εντελώς άχρηστη. Αυτά που θες θα τα κάνει και επιπλέον υποστηρίζει νομίζω και τα καινούργια API (Vulkan)Μηχανή γραφικών: NVIDIA GT 630
kokos2 wrote: Παιδια εχω ενα προβλημα.......
Y.Γ Μονο League of Legends θελω να παιζω... αντε και καμια Taylor Swift στο Youtube...
Eυχαριστω εκ των προτερων..
kokos2 wrote: Σας ευχαριστω για τις απαντησεις...
Φιλε Myrmidon ωραιες αυτες οι καρτες γραφικων, αλλα εγω θελω μια φθηνη λυση, για να μπορω απλα να παιζω League of Legends με ιδια αποδοση που ειχα με την 8800 gts...
Οπως ειπα σε 6 μηνες θα παρω λαπτοπ...
Ε αν ειναι να δωσω 120 ευρω για 6 μηνες και μετα να δωσω αλλα 700-1200 για λαπτοπ ε δεν κανει...