- Thank you received: 210
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ενα της Corsair εχω, ειπα στα παιδια εκει ν'αλλαξουν το απλο τροφοδοτικο που ειχε το συστημα αλλα μου κοστισε συνολικα αρκετα παραπανω ο pc.jimmy758 wrote:
Mystique wrote: Αχ αυτη η ΔΕΗ μας αλλαζει τα φωτα καθε διμηνο. Δεν την εχω υπολογισει καθολου στην συνολικη δαπανη μιας αξιολογης καρτας γραφικων. Λογικο ειναι οσο ανεβαινουν οι επιδοσεις και ισως με overclocking να ανεβαινει αρκετα και η καταναλωση ρευματος και μετα θα πρεπει να υπολογιζω και το τροφοδοτικο αν την αντεχει. Ευτυχως με τα 650 watt που εχω δεν πιστευω να δημιουργηθει προβλημα.
Δύσκολα θα έχεις θέμα με 650watt εκτός αν είναι αμφιβόλου ποιότητας... Τι τροφοδοτικό έχεις;;
Myrmidon wrote: Με αυτούς τους πυρήνες (άρα και δυνατότητες) πάνω από 3GB μνήμη είναι άχρηστη. Σε αναλύσεις που χρειάζεται η κάρτα 4 και παραπάνω GB απλά δεν αποδίδει αρκετά FPS γα να τρέχει το παιχνίδι normal.Στην τελική οι AMD/ATI κάρτες έχουν και την κακή φήμη και ιστορία ότι καίγονται εύκολα. Σε όποιο forum σε ξένα sites σχετικά με PCs και gaming ρωτήσεις θα σου πουν ότι είναι ευρέως γνωστο ότι η AMD/ATI το κάνει αυτό εσκεμμένα για να πουλάει περισσότερες κάρτες. Γιατί ΔΕΝ είναι όλοι οι καταναλωτές υποψιασμένοι.Επίσης οι AMD/ATI είναι και ποιο θερμές και επειδή ζούμε και στην Ελλάδα με τους περισσότερους μήνες να είναι ντάλα ο ήλιος και να θες και aircondition όταν παίζεις γιατί με την έκκληση θερμοκρασιών από το PC ανεβαίνει η θερμοκρασία του δωματίου κατά 5-10 βαθμούς περίπου, θα προτιμήσω τις nVidia να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο και την κάρτα μου στη θέση της μέχρι την προγραμματισμένη αναβάθμιση και όχι όταν αποφασίσει εκείνη να καεί. Σίγουρα δεν καίγονται όλες αλλά δεν είμαι και τζογαδόρος.
Παραδείγματα χρήσης μνήμης από παιχνίδια. Σημείωση : Η κατανάλωση μνήμης είναι άσχετη από το ποιος είναι ο πυρήνας και έχει να κάνει μόνο με την ανάλυση που γίνεται το rendering.
Mystique wrote: Ενα της Corsair εχω, ειπα στα παιδια εκει ν'αλλαξουν το απλο τροφοδοτικο που ειχε το συστημα αλλα μου κοστισε συνολικα αρκετα παραπανω ο pc.