- Thank you received: 210
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
jimmy758 wrote: Καλά όλα αυτά φίλε μου αλλά.... Παιχνίδια θα παίζει;;; Minecraft με 60 fps;;;;;
Χωρίς πλάκα τώρα έγινε μεγάλο άλμα στην αρχιτεκτονική των GPU. Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με την σειρά της Tesla, αλλά βλέπω ότι η διαφορά είναι μεγαλύτερη στατιστικά ανάμεσα σε Maxwell-Pascal, από ότι μεταξύ Kepler-Maxwell.
Αυτό που ενδιαφέρει εμένα κυρίως είναι οι consumer grade GPUs και των δύο εταιριών και εκεί από ότι παρατήρησα, στα specs υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Μένει να δούμε και performance τεστ για να καταλάβουμε τι πραγματικά προσφέρουν οι καινούργιες αρχιτεκτονικές και της Nvidia αλλά και της AMD, η οποία έχει αρχίσει να με εντυπωσιάζει ξεκινώντας με τους Crimson οδηγούς.
Myrmidon wrote: Ναι, η οικογένεια Tesla είναι για datacenters που χρησιμοποιούνται για επιστημονικούς σκοπούς μεν αλλά αποτελούν καλό δείγμα της επεξεργαστικής δύναμης κάθε πυρήνα, στην προκείμενη περίπτωση Pascal.GP100 για consumers το πολύ πολύ να δούμε σε κάποια υλοποίηση Titan (και αν). Για τις GeForce προτάσεις, που μας ενδιαφέρουν εμάς, θα κάνουμε λίγες ώρες υπομονή παρακολουθώντας την συνέχεια του GΤC 2016 ή στη χειρότερη, να περιμένουμε την Computex 2016. Performance tests και μάλιστα ποιο πρακτικά, θα δούμε όταν αυτές βγουν στην αγορά.
Για την ώρα μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις Minecraft στην ταπεινή σου Intel HD Graphics xxxx
Myrmidon wrote: Σου έκανα πλάκα στην πλάκα σου.
Πλάκα πλάκα όμως εγώ που και που παίζω ακόμα Minecraft.Κάνει καλό στα νεύρα......
Εξαρτάται τι επεξεργαστή έχεις, σε τι ανάλυση και ποιότητα θα παίζεις και πόσα θα διαθέσειςMystique wrote: Θελω μια super καρτα για τον pc (που πεθαινει ) αλλα οχι για να παιζει το Minecraft που δεν εχω ασχοληθει καθολου αλλα για πιο πολυπλοκα παιχνιδια, βαρια σε γραφικα. Θα περιμενω τις νεες κυκλοφοριες για κατι καλο μιας και θα πεσουν οι τιμες και στις υπαρχουσες καρτες. Οι καινουριες θα ξετιναξουν την μπανκα σιγουρα ξεκινωντας απο 500+ ως συνηθως. Και μετα λεμε να μην στρεφομαστε στην κονσολα.
Mystique wrote: Θελω μια super καρτα για τον pc (που πεθαινει ) αλλα οχι για να παιζει το Minecraft που δεν εχω ασχοληθει καθολου αλλα για πιο πολυπλοκα παιχνιδια, βαρια σε γραφικα. Θα περιμενω τις νεες κυκλοφοριες για κατι καλο μιας και θα πεσουν οι τιμες και στις υπαρχουσες καρτες. Οι καινουριες θα ξετιναξουν την μπανκα σιγουρα ξεκινωντας απο 500+ ως συνηθως. Και μετα λεμε να μην στρεφομαστε στην κονσολα.