- Thank you received: 248
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
tasos43 wrote: Καλημέρα στο forum και καλώς σας βρήκα εχω το παρακάτω σύστημα :
motherboard MSI Trienergy(MS-7580)big bang-CPU Intel Core i5 3.33Ghz-GPU MSI Nvidia Geforce GTX 560 Ti Τwinfroze-MEMORY 8GB DDR3-AUDIO SB X-Fi titanium-PSU Xilence 750W series PSU-ΗΧΕΙΑ Creative inspire T7700-WINDOWS 10 Pro.64Bit monitor : LG FLATRON M2362D
Καμιά πρόταση για κάρτα γραφικών μεχρι 250 ευρώ ; Η ανάλυση που θέλω για games ειναι 1920χ1080 , μεχρι πρίν 3-4 χρόνια ημουν ευχαριστημένος με την 560 αλλα τωρα τελευταία σέρνεται !
trioborgsector wrote: γεια σας εχω την 780 Ti πιστευευτε μεχρι τελος του 2016 να μου κρατησει η καρτα γραφικων που εχω;'; για τα παιχνιδια:; η να περασω σε ,μια αναβαθμιση;;;
Η ανάλυση που παιζω τα games ειναι 1920χ1080
εχω εναν 4770 κ στα 4,6 και 16 μνημη
trioborgsector wrote: γεια σας εχω την 780 Ti πιστευευτε μεχρι τελος του 2016 να μου κρατησει η καρτα γραφικων που εχω;'; για τα παιχνιδια:; η να περασω σε ,μια αναβαθμιση;;;
Η ανάλυση που παιζω τα games ειναι 1920χ1080
εχω εναν 4770 κ στα 4,6 και 16 μνημη
ΓΙΑΤΙ ΝΑ μην κρατησει η καρτα γραφικων ΄;;; τι ενννοεις και ναι η οχι΄΄;';;;;
ενω πιστευεις οτι η gtx 980 και 970 θα κρατησουνε απο τον επομενο χρονο;';;
οχι φιλε δεν θα κατσω να δινω λεφτα καθε 1 χρονο σε κατι εταιριες οπως nvdia για τις καρτες επειδι καθε 1 χρονο βγαινουνε 10 παιχνιδια καλα τον χρονο και ζητανε νεες καρτες να σου πο κατι δεν τους δινο τιποτα...
δεν θα κατσω να σκαω καθε 2 χροννια καρτες επειδι βγαινουνε 10 παιχνιδια τον χρονο και αυτα εινε μετρημενα πχ.. ετσι..
οταν βγηκε η 980 ποσα παιχνιδια ζηταγανε 980 3 με 4 ετσι οποτε παει και αυτη η καρτα ειδικα σε ενα 1 χρονο θα εινε για πεταμα
οποτε τι λέμε... να κατσω να δινο λεφτα σε τι πραγμα για να πάιξω τα παιχνιδια στα ultra΄΄΄΄;;;;;;;;oxi δεν θα παρω απο το ,κερασακι των εταιριων/.../.. θα κατσω αλλα 2 χροννια με την 780 σκοπος εινε να αγοραζεις μια καρτα μετα απο 3 και 4 γεννιες οταν τα φτησει τοτε θα παρω αλλη...