- Thank you received: 210
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
geololj wrote: Η 960 GTX θέλει 20Α στα 12v rails. Πιστεύω ότι το τροδοφοτικό σου πρέπει να παρέχει αρκετά παραπάνω, ειδικά αν είναι επώνυμο. Δες στο αυτοκόλλητό του πόσα amber δίνει στα 12v (12v1 +12v2 ή όσα άλλα έχει) και πες μας. Αν και μολονότι και ο επεξεργαστής (και ο σκληρός) τραβάει πάλι από τα 12v, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα πιστεύω.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ένα τροφοδοτικό Antec 450W δεν θα έχει πρόβλημα να σηκώσει μια EVGA GeForce GTX 960 4GB SSC Dual fan.Mystique wrote: Μια 960 GTX ποσο ρευμα περιπου καταναλωνει?. Με ενδιαφερει να κανω καποια αναβαθμιση αλλα πρεπει να ξερω αν την σηκωνει το τροφοδοτικο μου που ειναι 600αρι.
Όχι μόνο θα έχεις διαφορά σε παιχνίδια με μεγαλύτερες απαιτήσεις, αλλά θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο για μελλοντικές αγορές.Mystique wrote: Αυτο ηθελα να μαθω, ελπιζω να φανει διαφορα στην ταχυτητα σε δυσκολα παιχνιδια οπως το Fallout η το Witcher 3 που υστερει λιγακι σε ομαλη κινηση. Εχει καποια διαφορα αν η καρτα ειναι με 2 η 4 gb μνημη στα frames του παιχνιδιου?
Η EVGA Geforce GTX 960 2GB SSC Dual fan λόγο ότι καταναλώνει λιγότερο ρεύμα σε σχέση με τις αποδόσεις, χρειάζετε μόνο ένα PCI-Express 6 pin power plug. Έτσι μπορείς να την "γλυτώσεις" με μικρότερο τροφοδοτικό απ'ότι θα χρειαζόταν μια αντίστοιχη AMD (π.χ. η AMD R9 285 που θέλει δύο). Επίσης καταναλώνει 4W λιγότερα σε idle & 85W λιγότερα σε load. Σχετικό άρθρο εδώ .geololj wrote: Όπως έγραψε παραπάνω έχει 600. Σίγουρα έχει να δώσει τα 20Α στην κάρτα. απλά θα χρειαστεί 2 x 6pin Τέτοια θέματα έχουν τα τροφοδοτικά κάτω από 500W πχ 450 400 κλπ Αν Έχει PCI-E καλλώδια 6+2pins και 6pins θα βάλει το πρώτο μέχρι τα 6pins τα άλλα στον αέρα διχως κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχουν οδηγό και είναι αδύνατον να τα συνδέσει λάθος.
fb_10153845873109273 wrote:
Η EVGA Geforce GTX 960 2GB SSC Dual fan λόγο ότι καταναλώνει λιγότερο ρεύμα σε σχέση με τις αποδόσεις, χρειάζετε μόνο ένα PCI-Express 6 pin power plug. Έτσι μπορείς να την "γλυτώσεις" με μικρότερο τροφοδοτικό απ'ότι θα χρειαζόταν μια αντίστοιχη AMD (π.χ. η AMD R9 285 που θέλει δύο). Επίσης καταναλώνει 4W λιγότερα σε idle & 85W λιγότερα σε load. Σχετικό άρθρο εδώ .geololj wrote: Όπως έγραψε παραπάνω έχει 600. Σίγουρα έχει να δώσει τα 20Α στην κάρτα. απλά θα χρειαστεί 2 x 6pin Τέτοια θέματα έχουν τα τροφοδοτικά κάτω από 500W πχ 450 400 κλπ Αν Έχει PCI-E καλλώδια 6+2pins και 6pins θα βάλει το πρώτο μέχρι τα 6pins τα άλλα στον αέρα διχως κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχουν οδηγό και είναι αδύνατον να τα συνδέσει λάθος.
Mystique wrote: Το τροφοδοτικο μου ειναι ενα Corsair CX Series 600 W. Νομιζω οτι θα μπορει να αντεξει μια 960 GTX με 2 η και 4 gb μνημη.
Νομίζω εξαρτάται το παιχνίδι αλλά δεν είμαι ειδικός.Mystique wrote: Η μητρικη δεν νομιζω να δεχεται 2 καρτες γραφικων. Ειναι πολυ καλη MSI και αυτη οπως και η καρτα που εχω ηδη (δεν θυμαμαι το μοντελο, πρεπει να ψαξω την αποδειξη που τα γραφει ολα αναλυτικα). Σκεφτομουν για ενα δευτερο σκληρο δισκο μικρο και ταχυτατο ωστε να φορτωνω τα απαιτητικα παιχνιδια πανω του για να τρεχουν γρηγοροτερα. Καλυτερη αναβαθμιση δεν θα ηταν αυτη?.
Δεν έτυχε τότε να έχεις SSD για να το λες.Purple Wolf wrote:
Νομίζω εξαρτάται το παιχνίδι αλλά δεν είμαι ειδικός.Mystique wrote: Η μητρικη δεν νομιζω να δεχεται 2 καρτες γραφικων. Ειναι πολυ καλη MSI και αυτη οπως και η καρτα που εχω ηδη (δεν θυμαμαι το μοντελο, πρεπει να ψαξω την αποδειξη που τα γραφει ολα αναλυτικα). Σκεφτομουν για ενα δευτερο σκληρο δισκο μικρο και ταχυτατο ωστε να φορτωνω τα απαιτητικα παιχνιδια πανω του για να τρεχουν γρηγοροτερα. Καλυτερη αναβαθμιση δεν θα ηταν αυτη?.
Πάντως και η αναβάθμιση στον Σκληρό και SSD να είναι δεν δίνει τόσα μεγάλα οφέλη στα παιχνίδια.Άντε να κάνεις Boot τα Windows γρηγορότερα!